9.4.07

27-M: Virtuals a la llista de CiU



Diuen ser joves en suport de la candidatura de Josep Trias a les properes municipals de Blanes. No és que siguem incrèduls, el que està clar és que a la candidatura convergent, els joves estan desapareguts, aquesta és una primera veritat.

Diuen que els altres els copien. El que està clar que la primera i única llista que està amb les noves tecnologies és ERC, el seu candidat Joan Puig té un bloc en actiu i quasi de renovació diària, han creat una pagina web especifica per la campanya i per cert el telèfon del candidat el tenen publicat des de fa anys. Altres el fan públic ara per campanya i prou.

Aquesta plataforma recent creada, que diu donar suport a la candidatura de CiU, afirma en un dels seus darrers comentaris que els copien!!!!

Deu ser tot el contrari, exemples molts; el candidat república va criticar que ni l’Ajuntament, ni la resta de partits, s’havien fet ressò de la convocatòria de la manifestació en defensa del Vilar i Sant Daniel i poques hores desprès CiU ho feia, més val tard. Malauradament els altres segueixen sense fer-ne cap referència.

Altres informacions dels virtuals de CiU: que és tornarà a produir el tripartit 2, i que les decisions les marquen les direccions a Barcelona. Com poden dir des de CiU aquestes falsedats quan són ells els que tenen més a prop que mai la “sociovergència.”

Recordem que Josep Trias va ésser regidor pel PSC (1991-95) i que el PSC ha incorporat a un ex-regidor de CiU, Josep Mª Serra, per cert amic del cap de campanya de CiU i ex alcalde de Blanes Fèlix Bota, un dels ferms partidaris de pactar amb el PSC. Un pacte per no canviar rés, un pacte per mantenir en el poder a les mateixes famílies de sempre i poder seguir controlant el negoci.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Que rectifiquin els de CiU, està bé. Haig de reconeixer que CiU s'ha espavilat gracies a la coherencia de la gent d'esquerra.

Crec sincerament que a Blanes tindrieu que pactar, i dir-ho ja abans de les eleccions.

Sou la millor opció, ERC sola no podrà governar i CiU tampoc. No voldria que l'aparell de CiU i PSC (Felix i Pere garcia) pactessin la sociovergencia.

Anònim ha dit...

Teniu una barra que us tra trepitxeu, primer oferiu a Josep Mª Serra formar part d'ERC i ara critiqueu l'opció política amb la que en Josep Mª Serra ha acceptat treballar-hi pel bé del nostre poble. Com sempre mentiu de boquilla.

Anònim ha dit...

ERC ha fet una proposta diriga al jovent copiada literalment del projecte que està portant a terme la tan criticada regidoria de joventut. No entenc com podeu tenir aquesta sang freda, criticar i a l'hora copiar.

Anònim ha dit...

La setmana pasada (els van veure) i es van produir contactes entre en Felix Bota i en Pere García per intentar pactar la sociovergencia independentment dels resultats del 27 de Maig. Tan CiU com PSC no volen que ERC pugui ser decisiva, ni que algun dels partits nous els compliqui la vida.

Anònim ha dit...

Un partit, com ERC,on només està pendent dels altres, malament.
Això vol dir que no les tenen totes. I si pacten PSC i CiU, què?
Serà el millor per Blanes abans que ERC que ha demostrat que no sap governar, ni amb uns ni amb altres.

Anònim ha dit...

Mira que feu teatre, sabeu perfectament que CiU i ERC pactaran i ara per despistar parleu de la sociovergencia.

Anònim ha dit...

Si els que maneu a dintre del PSC diueu que desitgeu el pacte PSC-CiU, ¿per què us queixeu que la gent (i entre la gent de Blanes, "Sa-Palomera") avisi que el pacte PSC-CiU es pot arribar a pruduir?

Com a votant, ja que crec que la sòciovergència és només la taula de salvació d'uns pocs per guardar privilegis, ara em decidiré per Esquerra.

I quant més recolzament tingui Esquerra a les urnes, més difícil ho tindreu en Pere Garcia i Fèlix Bota per justificar el pacte antinatural PSC-CiU.

Aquesta reacció a la defensiva de PSC i CiU succeeix perquè veuen a venir que, a Blanes, ERC va cap amunt, puja.
Si no, no s'entendria aquesta "preocupació" i voler-se cobrir les espatlles. Cada un d'ells per separat, PSC i CiU, creuria més en les pròpies forces sense esperar a tirar-se en braços de l'altre.

Anònim ha dit...

Si sou els millors no entenc la vostra mania de criticar les llistes dels altres i el pactes.Segurament per la vostra modèstia tindreu MAJORIA ABSOLUTA!!

Anònim ha dit...

Encara que alguns els hi doni malt de panxa, ERC cada cop puja,i puja.
Al mateix temps, PSC i CiU cada vegada estan mes nerviosos. Ells saben que no han fet els deures i l'ùnica opció que els queda, es intentar copiar dels altres.

Anònim ha dit...

SI ELS CONTACTES FELIX BOTA - PERE GARCIA PER INTENTAR LA SOCIOVERGENCIA ACABAN FRUCTIFICANT, VOL DIR QUE LA POLITICA ESTA REALMENT FERIDA DE MORT I QUE LA CORRUPCIÓ I ESPECULACIÓ SON MOLT MES IMPORTANTS QUE EL BENESTAR DEL POBLE I LA SEVA GENT.

Anònim ha dit...

A Blanes, Euia i C's giren al voltant de Psc.
Pdb i Pp al voltant de Ciu.
Aquests partits petits que improvisen sobre la marxa queden neutralitzats pels dos grossos.

Ara bé, si pacten Ciu i Psc, es converteixen en un sol bloc, i aleshores, com a opció realista, sols queda l'alternativa d'Erc.

Si PsCiU van a la defensiva i fan jocs de mans d'amagatotis, Erc creixerà.

Anònim ha dit...

ERC sempe s'autocreix, i s'auto petoneja i s'autoconsidera la millor, sembla que es posi al davant una lupa i quan es mira al mirall es veu grossa i formosa. Però com tot el que fa ERC és virtual, així també ho és la seva formosura.

Anònim ha dit...

Per cert vigileu els vostres propis companys de partit que hi ha algú que deixa anar algunes crítiques bastant socarrones i ridiculitzadores cap en Joan Puig que deu ni do.

Anònim ha dit...

ERC puja en guarreria i porquilitat i si no passegeu-vos pel poble i veureu com l'estan deixant de brut i fastig´s amb els seus cartellots enganxats per tot el mobiliari urbà, façanes, fanals, parades d'autobús, etc. Algú s'està plantejant de donar el premi a ERC per ser el partit més porc abans de l'inici de la campanya electoral.

Anònim ha dit...

Com acabem de veure, l'insult sempre a punt i en boca d'algú que mana a can psc.