26.4.07

27-M: Quasi 2000 persones han participat a les enquestes electorals de les principals ciutats Gironines


Tant a la ciutat de Girona com a Figueres els candidats més votats han estat els republicans, tant Cristina Alsina (Girona) com Francesc Canet (Figueres) han derrotat clarament als candidats de CiU. En tercer lloc els candidats socialistes han completat la terna de candidats amb més possibilitats.

A la ciutat de Blanes (segona ciutat gironina en nombre de votants) el candidat de CiU Josep Trias ha resultat guanyador per un escàs marge sobre el candidat republicà Joan Puig (menys de deu vots). Molt més juny es situa el candidat socialista, destacar també que ha estat a Blanes on la participació ha estat més intensa i la lluita més aferrissada.

Tots sabem que una enquesta oberta d’aquesta mena no té un gran valor, però si que és significatiu per valorar la il·lusió que desperta cada opció política per les properes eleccions municipals. I està clar que a Blanes la il·lusió se l’emporten CiU i ERC i per tant des de sa-palomera agraïm la gran participació que ens encoratja a seguir treballant per fer més fàcil la vida política.

Ja vam dir que durant aquests dies sa-palomera és posava al servei d’aquelles opcions polítiques que volen treballar per una nova ciutat, per un aire nou que permeti trencar les dinàmiques perverses de que governin sempre els mateixos.

Per això, avui engeguem una nova enquesta centrada a Blanes per preguntar qui voldries que fos l’alcalde de Blanes. Us animem a participar.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

tinc clar el que vull i volem la gertn

Anònim ha dit...

Si, queremos saber si el Sr. Puj estuvo en el sanatorio de Salt, como se dice.
Es para decidir mi voto, para nada más

Anònim ha dit...

Val més un boig conegut, i que diu les coses clares que no fariseus com els que tenim

Anònim ha dit...

Si han de pactar PSC i CiU, socialistes amb convergents, per a això em quedo amb en Puig per a alcalde.

Anònim ha dit...

Per cert, m'engresca més l'equip de la llista d'ERC amb els seus candidats, que tota la sòciovergencia junta.

Anònim ha dit...

O sea que, ha estado de verdad en el sanatorio.
Pues ya tengo decido que no voy a votar a ERC. ¿Como voy a votar a una persona que no está equilibrada? Nos puede volver Blanes del revés!!!

Anònim ha dit...

Si en Puig és el focus de tantes al·lusions (algunes d'estranyes, per cert), si gairebé es parla més d'ell que de l'alcalde, vol dir que en Puig és el candidat que desperta més passions i el que està més ben posicionat de cara a l'alcaldia..., el principal candidat, com si diguessim.

Em sembla que els que vàrem apostar en el passat pel PSC (Marigó-Oms) o per CiU (Bota-Ramos), ara estaria bé que ho fessim per ERC (Puig), que és qui marca el ritme de l'agenda de Blanes, i com diu el meu fill, és el que "mola".

Cal posar-se al dia........!! ;-)

Anònim ha dit...

Estic d'acord,la guerra bruta contra puig demostra que és l'únic capaç de tirar endavant Blanes.

Primer Marigo li dona les culpes que no hi era mai, el fa fora, i l'ajuntament paralitzat.

les queixes sempres regidories de EUIA i alguna socialiste, res d'esquerra....

ara els socialistes que si puig és un boig.... quina cara

de totes totes

boig per tu, Puig alcalde

Anònim ha dit...

D'acord a les males arts dels socialistes, bona cara, la gent us donara la raó.

ERC a l'alcaldia

boig per tu, Puig alcalde

Anònim ha dit...

aquets socialistes deuen estar tots al sanatori, si tot el que poden dir d'esquerra i de puig es tonterias, es que erc va be.

tinc clar a qui votare.

Anònim ha dit...

Baixos d'ànims i de moral deuen estar els que manen, per proposar un pacte de perdedors PSC amb l'altra llista CiU. Deu ser que en Pere Garcia ja s'ho veu a venir, el resultat de les eleccions, i el seu retrocés en vots.

Si no, no s'entén com els del PSC poden arribar a dir que, si CiU fos llista més votada, els regidors socialistes estan disposats a fer alcalde a Trias.

Anònim ha dit...

Penso que l'acte que ha donat una empenta definitiva a la gent d'ERC ha sigut el de la presentació de la candidatura.
A més he llegit en l'últim número de la revista blanenca "RECVLL" una part de les propostes, del programa, explicats per en Puig, i la veritat és que trobo aquestes propostes:
1-necessàries,
2-imaginatives,
i, el més important:
3-factibles, realitzables.

A seguir amb la feina i, quan arribi la campanya oficial electoral, a explicar el programa. Endavant republicans.

Anònim ha dit...

Aquest tipus d'enquestes tene un valor per sota zero, ja que només entren en aquestes WEBS els partidaris d'ERC. I aquells que no tenen res més a fer. Com tú i com jo.

Anònim ha dit...

Són enquestes en les que hi entra qui vol participar-hi (no s'hi tanquen portes), no com les enquestes digitals de La Vanguardia, en les que només poden votar els subscriptor o registrats (enquestes restringides).

I respecte a enquestes, n'hi ha a milers, a internet. Aquesta NO és pas pitjor que qualsevol altra.

És clar que no cal prendre's massa seriosament els resultats, però sí que és un 'petit' indicatiu de la mobilització de la gent, a més d'un element de motivació.

Penso que es un complement, senzill, i ben trobat. ¿Per què no?