6.3.07

27-M: Com ho fan els del PSC per fer campanya i que els hi surti quasi gratis.

Nervis a can PSC per la situació creada per la denuncia feta pels republicans referent a la relació poc clara entre els socialistes i l’empresa de comunicació Síntesis.

Aquesta empresa porta la comunicació de l’Ajuntament de Blanes en base a diferents renovacions fetes de manera molt poc clara, casualment aquesta empresa va ser la mateixa que va treballar per la campanya socialista de les eleccions municipals de 2003.

Al llarg d’aquesta legislatura l’empresa ha rebut contractes per més de 70.000.-€; per intentar evitar la continuïtat fraudulenta de contractació l’Ajuntament del PSC ha muntat aparents concursos legals que han estat autentiques pantomimes.

Quan l’import de la contracta supera certs imports s’ha de convidar per llei a un mínim de tres empreses, la trampa feta pel PSC ha estat convidar a Síntesis i a dos empreses més amb qui tenen pactat que no es presentaran, això ha passat dues vegades, això s’han diu frau de llei.

S’acosta la campanya, i això és nota a Can PSC.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

que dongui explicacions, el PSC, d'aquesta manera és molt facil fer campanya.

que paguin ells a sintesis.

Anònim ha dit...

Encara que els tècnics, o el PSC o qui sigui doni totes les explicacions legals que corresponen, encara que es demostri que ERC menteix. ERC continuarà dient el que diu i com ho diu, amb les seves mentides i falsetats, com sempre.

Anònim ha dit...

Què més dona el que expliqui l'alcalde, què més dóna com ho expliqui i quan ho expliqui. Si els d'ERC no escoltareu res, sou com parets dures i sense sentit. Continuareu amb les vostres repetides mentides i tirant merda a sobre els altres. Quina barra!!!

casa del poble ha dit...

Que sapiga quan ERC ho va denunciar en el plenari, el silenci va ser la resposta.

com fan sempre quan no tenen raó no contesten.

finançament facil del PSC

Anònim ha dit...

Trepitjar a l'altre amb mentides és la solució més fàcil per aquells que volen tornar al seu regne municipal, sense cap argument sòlid i sincer.Aquest taranna també és nota a Can ERC.

Anònim ha dit...

Traieu aquest "casi" del títol. Que en la notícia no es casa ningú.
cassa

En català s'utilitza el "quasi".

Anònim ha dit...

Per una noticia que és certa...

Anònim ha dit...

Moltes més noticies de sa-palomera són certes, el temps els hi dona la raó.

Anònim ha dit...

Moltes notícies de les que treu ERC o els seus periodistes afins són falses i després tiren sorra a sobre per oblidar, miren cap a un altre costat i s'obliden del tema.

Anònim ha dit...

S'acosta la campana electoral i ERC amb el seu cap visible, com sempre es limita a sortir a les fotos i a escriure en el seu blog falsetats contra aquells que li cauen malament. Una vegada ha llensat la merda a sobre el eulat es queda tan panxo. Ara d'arremangar-se i posar-se a treballar pel poble, res de res, com sempre,és clar.

Anònim ha dit...

Moltes notícies de les que treu Sa Palomera són falses, per no dir un 100 per cent, en direm un 99 per cent. Vinga, per que estiguin contents els d'ERC, en Joan Puig, Sa Palomera i el diari de Blanes.

Anònim ha dit...

Tots plegats en un i ara a més a més s'ha afegit LA NOTA (del senyor Amat). És realment la "guinda" que ens faltava per anar embolicant la troca i falsejar les notícies.

Anònim ha dit...

El que diu el Puig ho diu donant i signant les coese,i de moment ningú el desmenteix.
Marigó incompleix els acords de ple,veritat com un templa.

Va oferir Marigó per pactar la cooperativa? veritat.
en voleu més?

Anònim ha dit...

La cultura catalana comença per cuidar i respectar la nostra llengua i les notres tradicions. Quant a la llengua, els d'ERC en tindreu molta i molt llarga i molt mentidera, però també amb moltes faltes tant d'expressió com d'ortografia. Respecteu el vostre entorn, cuideu la vostra llengua i el esforceu-vos en la utilització correcta del vostre vocabulari.
I no em vingueu amb rotllo patatero de que vàreu estudiar en castellà per culta de no se qui. Que jo també vaig estudiar en castellà i com a mínim intento esforçar-me una mica força.

Anònim ha dit...

Per al que diu que ningú despmenteix en Joan Puig, li comunico que està mol mal informat, doncs està desmentit amb informes tècnics i amb explicacions dels regidors que correspon. Una altra cosa és que es comporti com els del PP, que fan preguntes al president Zapataro i després no escolten les respostes que ell dona. ans al contrari irrespectuosament es dediquen a cridar (com subnormals) i a fer gestos despectius. S'han donat a en Joan Puig totes les explicacions hagudes i per haver. Una altra cosa és que ell aquestes explicacions les tergiversi en profit seu.

Anònim ha dit...

Deixeu d'utilitzar els tecnics, no els obligeu a fer política.

Lo se Sintesis és un éscandol i vosaltres els socialistes ho sabeu.

Anònim ha dit...

E.R.C. + SA-PALOMERA = MENTIDES

Anònim ha dit...

Sa palomera no diu mentides, veritats com un temple, sino truqueu per la noticia de dalt que fa referencia a una altre actitud pasota.

Anònim ha dit...

ERC+SA PALOMERA=FEIXISTES MENTIDERS

Anònim ha dit...

Aquest és el missatge que es va deixar a la WEB del llibre de visites el dia 7/03/2007: La presidenta del Grup parlamentari del PSC dona suport a La CP i deixa tirat a Marigo i el PSC blanenc. Les conclusions a les que ha arribat l'equip del Sr. Joan Puig són totalment falses, com moltes altres conclusions a ales que arriba. I si creu que el que dic no és cert que publiqui d'una vegada el text íntegre de la carta. No s'atreveix, perque sap que ha mentit. Com sempre