26.3.07

Guerra fratricida al PSC de Lleida, Cunillera & LLena!!!!


Segons ha pogut saber sa-palomera, a can PSC de Lleida ha esclatat la guerra civil. L’Actual Conseller d’Agricultura Joaquim Llena està enfrontat des de fa molts anys a una de la capitostes del PSC. Concretament parlem de Teresa Cunillera, una veterana política que ha fet fortuna a l’entorn de la cort de Madrid.

Tere Cunillera és una professional, una professional de la confusió, si no està amb ella estàs perduda, sempre vol tenir raó, controla amb ma de ferro els diputats dels PSC a Madrid. Cap vel·leïtat nacionalista els hi es permesa.

Darrerament s’ha dedicat a intentar controlar els diputats d’IC i ERC de Madrid per evitar que tinguin protagonisme, però la línia clara i contundent del Grups Parlamentaris esmentats, tant de Joan Herrera com de Joan Tardà i Joan Puig l’estant portant pel camí de l’amargura. Està desesperada i fins i tot ha començat a enviar informes al Palau de la Generalitat queixant-se de les actituds fermes de Herrera, Tarda i Puig.

De totes maneres, els darrers dies, Cunillera s’ha dedicat a facilitar informació a certs mitjans per tal de facilitar la caiguda del Conseller, alguns mitjans s’han sorprès de les facilitats de com els hi han arribat les informacions de les relacions empresarials del Conseller Llena.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Cunillera a Lleida li diuen la matadora, és més perillorsa, tothom al PSC està acollonit.

la dictadura de la por

Anònim ha dit...

D'acord, però, al tal Llena, deixa'l córrer, és un corrupte de cuidado. Ha destrossat el seu poble amb requalificacions, plans urbanístics i ampliacions de pistes d'esquí.
O sigui que si una és el foc, l'atre són les brases, o l'abisme. El psc fa por.

Anònim ha dit...

Un es corrupte a Lleida i la Cunillera vol corrompre la bona gent.

Anònim ha dit...

Soc la Tere Cunillera, ni ara ni mai en la meva vida política ni personal m'ha calgut amagar-me en blocs ni comentaris anònims per defensar les meves idees, les meves opinions ni als meus amics, com ara el Conseller Llena, del que soc amiga política i personal, amistat de la que em sento orgullosa i en vull fer gala.

A l'autor d'aquest bloc i a tots els anònims: podem discutir tant com vulgueu, però mai amagant-nos i no donant la cara, com fan alguns a traves dels seus blocs quan m'ho poden dir personalment en reunions o en els passadissos del Congrés o allà on ho creguin convenient. Saben perfectament que també em poden trobar igual que ho fan tants i tants ciutadans i ciutadanes de Lleida cada dia que ho creuen convenient o ho necessiten.

Anònim ha dit...

Deu ésser veritat lo de sa-palomera, avui mateix un altre informatiu parla del tema.

el confidencial.com
cat.confidencial.blogspot.com

els del PSC no son de fiar.

Anònim ha dit...

com t'amages puig

Anònim ha dit...

Puig,
que tots et coneixem! Que no serveixes per governar ni casa teva! Que fa vergonya aliena escoltar-te els discursos polítics i els teus ho saben!
Dóna la cara, Puig!
On t´amagues?

Anònim ha dit...

Aqui els unics que s'amaguen son els del PSC, com Marigó i cia.

gracies als d'esquerra que donen la cara