20.3.07

3ª Exclusiva: CiU reacciona, Josep Trias es reuneix amb JMª Serra per evitar que vagi a les llistes del PSC

Podem confirmar que ahir el vespre es van reunir Josep Mª Serra (el tapat de les llistes del PSC de Blanes) i l’alcaldable nacionalista Josep Trias. En un clar intent desesperat per evitar el cop baix que representa per les llistes de la coalició que un ex – regidor és passi al PSC.

Les alarmes van saltar ahir al vespre quan Josep Mª Serra va comunicar a CiU que havia acceptat l’oferta feta per Pere Garcia (que no es presenta) per anar en el lloc numero 5 de la llista socialista, és a dir amb plenes garanties de sortir elegit regidor.

La jugada socialista forma part de l’OPA (oferta pública d’adquisicions) hostil cap a sectors nacionalistes, cara a poder pactar amb una CiU debilitada, és a dir el naixement de la “sociovergència.”

Recordem:
1.- Josep Marigó havia sol·licitat el carnet d’UDC abans d’acceptar encapçalar la llista socialista.
2.- El “Peloteo” de Josep Marigó cap a les entitats properes a CiU, (suport fins extrems ridículs cap el RECULL i el CENTRE CATOLIC).
3.- Oferta a Josep Mª Serra per anar a les seves llistes en un lloc segur.

CiU ha contraatacat, ha realitzat una proposta a Josep Mª Serra, la pregunta és si aquesta arriba tard o no. La resposta en les properes hores.

sa-palomera@hotmail.com

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Continueu essent una colla de mentiders i a més a més ho sabeu perfectament que en Josep Marigó mai ha sol.licitat cap carnet d'UDC. Mentiders més que mentiders.

Anònim ha dit...

Més ridículs són els d'ERC que es plantifiquen totes les medalles de coses que no han fet sols. Per exemple voler posar de rei de Pinya de Rosa en Quim Rutllan quan sabeu perfectament que ell només va ser el granet de sorra al que s'hi van afegir moltes altres entitats. Vinga a qui voleu enganyar.???

Anònim ha dit...

Viva la libertat. Ahora resultará que los miembros de las listas de los partidos las eligen els d'ERC, sea del partido que sea. Pensaba que en este país había libertat pero veo que, como siempre seguís siendo, los de ERC, tan fascistas como otros que yo me conozco.

Anònim ha dit...

Y vosotros a quien poneis en las listas?A personas que se dedican a asaltar piscinas con su chuleria característica y a otras que por un lado escenifican que defienden Pinya de Rosa y por el otro se dedican a detrozar mobiliario urbano. Anda que estamos bien.

Anònim ha dit...

hem sembla que cap moment s'esta criticant els candidats que ha fitxat el PSC, com sempre crispant l'ambient, ja sabem que teniu odi a ERC, però rellegiu la noticia, només diuen el que ha passat res més. En tot cas felicitar el PSC per aquest fitxatge i el mal que pot fer a can CiU

Anònim ha dit...

Normalment votava socialista, i no m'il-lusiona gens veure a les llistes en Marigó, gent de missa, centre catòlic, Benet Ribas i Recull, i ara el convergent i "banquer" del carrer Ample Josep Mª Serra, mà dreta de Ramon Ramos quan el tarradellista de l'Illa Isozaki i del Maryan manava mentres nosaltres recolliem firmes pel teatre a la Plantera i xupavem el fred de l'oposició. Què li passa a en Serra, que no té menjadora? Dons que se'l confitin els nacionalistes montserratins o no torno a votar als que he votat sempre. Ja n'hi ha prou de transvestisme, què ens està passant, és que fins i tot les formes i l'estètica s'han perdut.

Anònim ha dit...

A l'usuari anònim d'abans. Deixa de dir bejenades. Ningú es creu el que estàs dient, doncs només ho fas com tots els d'ERC per crear maranya, mala maró i discòrdia. Prou de mentir per escampar l'odi, ja n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

Pues teneis una manera muy extraña de dar las noticias. Con mentiras como que el señor Marigó había solicitado el carnet de UDC antes de presentarse por las listas socialistas, eso lo sabeis perfectamente es una patraña inventada i esquizofrénica como todas las que dejais ir en vuestros foros, webs y blogs. O el peloteo inventado hacia las entidades cercanas a CiU, también es una mentira.

Anònim ha dit...

Sa palomera ha dit la veritat, Marigó va demanar el carnet d'UNIO, i JM Serra ha marxat al PSC per un enfrontament personal amb en Ramos.

Gracias a sa palomera

Anònim ha dit...

Aquests d'esquerra esteu malalts, però en fi vosaltres sabreu la millor manera de tirar endavant el poble. Crec que no es aquesta. No hi ha cap polèmica tothom és lliure de triar el seu camí,es que potser vosaltres no sou lliures de fer-ho així?
TRIASXBLANES

Anònim ha dit...

Tot polític és lliure d'anar en la llista que vulgui.

Però després tot ciutadà és lliure de NO votar a aquella llista on hi ha polítics que no li fan el pes.

I això és el que abans ha dit una persona empipada que en el passat havia votat socialista, de qui no comparteixo la seva ideologia, però que comprenc les seves sensacions actuals.