12.3.07

27-M: OPA hostil del PSC de Blanes a les files de CiU

Aquest diumenge el candidat socialista a l’alcaldia de Blanes ha tornat fer una de les seves, intentar congraciar-se amb els sectors convergents de la ciutat, amb la seva hipocresia habitual.

En el lliurament dels premis RECULL i en el transcurs dels parlaments, l’alcaldable ha demanat per sorpresa de quasi tothom (excepte alguns privilegiats) que li fos concedida la Creu de Sant Jordi a la revista.

Las cares de consternació entre els sectors de la coalició presents al dinar ha estat evident, com pot ésser que Marigó que en el seu moment és va oposar a nomenar un espai públic amb el nom de Benet Ribes (fundadors dels premis), ara vulgui convertir-se en seu heroi?. Es pregunten.......

Primer, va ésser la manera en que va portar la proposta de candidatura per la Creu de Sant Jordi pel Centre Catòlic (premi merescut, no ho discutim) apropiant-se ell d’una iniciativa unitària, i en segon lloc, el que ha fet aquest diumenge, sense ni tant sols contestar ha fet la proposta.

Segons ha pogut comprovar la nostra redacció, el primer sorprès ha estat el soci del PSC a l’Ajuntament, el portaveu d’EUiA Argemir Gonzàlez, ha quedat blanc quan els nostres col·laboradors li han preguntar per la seva opinió al respecte, tothom sap que aquest partit mai ha tingut simpaties per el Recull i el mateix Benet Ribes.

Veurem com acabarà tot plegat, amb actes d’hipocresia com aquest, certa classe política queda retratada.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenim sort, qualsevol que sigui el proper alcalde será molt millor que ell, tots sabem que les seves arrels politiques son de dretes.
Ha perdut el nort. I el Recull no deixa de ser una revista dirigida a un sector de la dreta amb pretensions de superioritat, per tant l'homa esta tornant a les seves arrels.

Anònim ha dit...

Sí, jo cada dia dóno gràcies a déu perquè queda un dia menys perquè Marigó sigui l'alcalde.

Anònim ha dit...

Oh!jo també dóno gràcies perquè el Puig està fora de l'equip de govern.

Anònim ha dit...

Els d'esquerra estem de sort, que ens fes fora del govern ens ha permès explicar les coses.

Avui tothom ha vist que el govern municipal esta aturat, i la culpa ja no és d'esquerra.

Anònim ha dit...

Nomes dir a la gent de sa-palomera que no s'equivoquin. En Benet Ribas no es el fundador dels premis Recull, com a molt es un mes dels fundadors ja que eran un grup de 8 persones.
En quand a lo referent a Marigó, no ho podía fer pitjor.

Anònim ha dit...

D'acord va ser una de les persones que ho va fer possible.

teniu raó, el que estem d'acord és amb la manera de fer las coses.