20.3.07

Exclusiva: OPA hostil del PSC de Blanes a les files de CiU (2)


Exclusiva sa-palomera: Segons les informacions arribades a la redacció de sa-palomera, el PSC està a punt d’anunciar un suposat fitxatge estrella (un ex – regidor de CiU que aniria entre els cinc primers) per les seves llistes, i ho vol fer per rebentar la presentació de la candidatura de CiU que es realitza aquest dijous al vespre.

Aquest ex – militant de la coalició nacionalista s’hauria plantejat crear una llista d’independents formada principalment per afins a CiU rebotats per la política de Ramon Ramos. Però finalment aquesta opció li ha servit perquè els socialistes piquessin a la trampa, i li oferissin un lloc de garantia per sortir regidor, com que no les tenen totes l’han col·locat entre els cinc primers.

Aquesta estratègia d’OPA hostil del PSC cap a la coalició ja havia estat denunciada des de les nostres pagines i n’havia fet referència fa mesos el candidat republicà a l’alcaldia Joan Puig en un article publicat sota el nom de “Sociovergència: deixeu de fer mal.”

Ha estat ideada pel tinent d’alcalde Pere Garcia (2º. Exclusiva.- P.G. no es presenta a les llistes) que té molt clar, per alguna cosa és matemàtic, que el PSC i EUiA no sumaran i necessitaran als republicans. Davant aquesta disjuntiva ha convençut al candidat socialista de que cal pactar amb una CiU debilitada.

Una CiU perdedora de les eleccions, acceptaria sense molts problemes entrar a governar amb els socialistes, recordem que Josep Tries va ésser regidor pel PSC de Dolors Oms (va dimitir a mig mandat- 1991-93) i ara el suposat fitxatge estrella convergent aniria pel PSC, transvasaments entre els dos partits per facilitar la “Sociovergència” per tal d’impedir un canvi positiu al municipi.

S’han repartit el poder durant tota la democràcia i ara veuen que el poden perdre en benefici dels republicans i ara toca pactar, per no perdre quota de poder. Poder pel poder, la norma clàssica del PSC i CiU.

Reaccionarà CiU?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No se si és veritat però que aquest vespre, els telefons a CiU treien foc, és més cert que l'una.

Anònim ha dit...

"impedir un canvi positiu al municipi" encapçalat per Joan Puig?, no facis riure... podeu ser una mica, només una mica objectius?

Anònim ha dit...

en Joan P. un canvi P.?? Jua, jua, si només vius de la rancúnia i de l'odi. Si en Joan només s'alimenta políticament d'escampar merda per allà on va i mentir fins al deliri.