24.3.07

EL PSC de Blanes presenta la llista quasi a la clandestinitat, sense renovació i amb la moral baixa desprès de l’èxit en la presentació de CiU

Avui el PSC ha presentat en la clandestinitat del seu local la llista per les properes eleccions municipals. Sense renovació, mancada de gent jove, s’han vist obligats a repetir noms davant la manca de gent preparada per omplir la llista respectant la paritat.

Lourdes Fàbrega com a numero tres surt reforçada en detriment de Quim Valls, Lourdes un element distorsionador, que tot lo que tocat en aquesta legislatura ho ha espatllat, aconsegueix convertir-se en una persona clau de l’entorn de Marigó. Persona a més de la més estricta confiança de Pere Garcia que voldrà seguir controlant el partit des de fora.

Pepa Celaya pendent d’una responsabilitat a la Conselleria d’Ensenyament s’ha vist obligada anar en el numero quatre davant la manca d’alternativa femenina.

Per arrodonir la fantàstica jugada en el cinc de la llista el flamant ex-convergent Josep Mª Serra i en el sis, l’incombustible Joan Cubarsi, dues velles glòries que donant pas a la número set de la llista i “vella amiga” de l’ex-alcaldessa Dolors Oms.

En fi alegria continguda avui a la seu socialista durant la presentació clandestina de la llista.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

no tenen equip els socialistes, els únics en capacitat d'aturar a CiU son els d'esquerra.

salut i republica

Anònim ha dit...

els socialistes ja han tirat la toballola, endevant esquerra.
L'incognita que queda per resoldre es el PDB i Ciutadans ja que CiU com a molt en pot treure 5.
Algu amb pot dir perque en Pere Garcia no s'atraveix a presentarse.

Anònim ha dit...

s'ha cansat de l'incapacitat de marigo, ho donen per perdut.

Anònim ha dit...

CALLEU MENTIDERS QUE NO ABEU EL QUE DIEU. Qui us ha informat sobre l'aprovació de la llista socialista us ha mentit igual com vosaltres feu en aquestes línies.

Anònim ha dit...

El que passa amb els d’ERC és que tenen envega de que el socialistes presentin un equip amb persones competents i treballadores.

Anònim ha dit...

Nomes miran la fotografia, veus que l'oms no hi era, en aquells mateixos moments estava passejant pel poble.

Ni l'Oms aprova la llista.

Anònim ha dit...

Això també és mentida.

Anònim ha dit...

És tan virtual la dedicació d’en Joan Puig per Blanes, com la foto de la campanya Mulla’t per Blanes. Aquesta foto no és res més que un muntatge fotogràfic o per ordinador. És a dir per un costat s’ha fet la foto de la cara i després s’ha incorporat a la foto de Blanes. En conclusió, tot un muntatge virtual, com la seva presència i responsabilitat en el nostre poble.

Anònim ha dit...

Per cert encara no he vist publicat el text íntegre de la carta de la Manuela de Madre, on està? Evidentment, no està. No s'atreveixen a publicar-la perquè saben que les conclussions reals que s'extreuen d'ella no són les que van manifestar el senyors d'ERC i en concret el senyor Joan Puig. Mentider.

Anònim ha dit...

Vaya, vaya con que rastreando a aquel que dice la verdad, que soy yo? No seais perros rastreros, hombre.

Anònim ha dit...

Escolteu la carta de Manuela de Madre està a la Casa del Poble, igualment el llibre d'honor ha signat el Joan Herrera i el Conseller de Cultura.

El PSC està acabat, la llista es irrisoria, i la Dolors Oms està en conra per aixo no hi era

Anònim ha dit...

L'ùltima, el Sr. Marigó s'ha compromés amb Josep Mª Serra que si governan podrá triar la Regidoria que vulgui, però el que no sap el Sr. Marigó es que aquet personatge en lloc de sumar, resta, i que ni amb els vots de CiU tindrá majoría per governar.

Anònim ha dit...

Marigo (ex unio) Serra (ex CiU) i Trias (ex PSC) tots son iguals.
ara toca ERC, en Puig alcalde

Anònim ha dit...

Haviam sr. que es fa la tourner de cada dia a les 8 i mitja o por ai per el llibre d visites i sa palomera rajan a tort i a dret de ERC, no se de quin partit és, suposu que del PSC perque tant odi cap a erc, només el podem trobar al PSC, fins el moment m'ha semblat que miri tenia les seves idees, pero avui m'ha confirmat que és curt de gambals, i es clar que la foto del cartell és un muntatge! i es clar!, no veu que no es pot tenir una foto del candidat, d qualsevol, amb el fons que surt, si us plau, és un muntatge on és juga amb les imatges alhora de dissenyar el cartell, no em digui ara vostè que això justifica que en Puig mai i és. Per cert, he passat divendres dissabte i diumenge per la oficina electoral que han obert al passeig de Mar, i mira per on, he trobat al Sr. Puig sempre allà, i em sembla recordar que el passeig de dintre és Blanes no?


Busceu-vos millors arguments per atacar a ERC, arguments minimament vàlids, i no tant simplistes com els que porteu fent servir d'excusa els 4 anys.



Una mica d'imaginació com a minim, que no sóm estupids

Anònim ha dit...

La carta de la Manuela pot estar allà on digueu o on vulgueu, però el significat del seu text, i ho sabeu perfectament, no deixa de banda ni al Sr. Marigó ni al PSC de Blanes, Aquesta interpretació és una simple invenció d’ERC, como moltes altres, perquè teniu el mal costum de fer enredar la troca

Anònim ha dit...

La moraleja de la carta és que la Manuela se solidaritza amb la Casa del Poble, mentre que Marigó, P.Garcia i Argemir fan totes les travetes i donen tots els cops baixos que poden a la centènaria i prestigiosa entitat.

Personalment entenc que, si això no és (tot l'indirecte que es vulgui) una desautorització a les barroeries d'en Marigó, ja em direu què és.

Anònim ha dit...

No teniu allò que s'ha de tenir per publicar el text íntegre de la carta de la Manuela. I la moraleja de la carta, com que no l'ensenyeu a ningú, pot ser qualsevol que us inventeu.