1.9.06

SA-PALOMERA TAMBÈ VOL UN ESTAT PROPI. A “Can PSOE/PSC” els liquiden per dalt(4): Diana Garrigosa destapà la caixa dels trons.


L’esposa del President de la Generalitat ha tingut la valentia política d’enfrontar-se al Montillisme, el que ja feia temps es parlava ha sortit a la llum publica per decisió de Diana Garrigosa de donar-se de baixa de militant del PSC.

L’estripada de carnet feta publica ara fa poques hores obra una nova etapa en l’enfrontament entre els sectors catalanistes del PSC i l’aparell socialista, lamentablement la força no la te l’entorn del President Maragall i això li està passant factura, alguns per tal de conservar el càrrec l’han deixat sol saben que poden ésser apartats de les llistes o liquidats per elevació.

Alguns podran pensar que aquesta sortida de l’esposa del President Maragall, es una anècdota, des de sa-palomera sabem que hi ha més casos, que hi ha més gent cansada i defraudada per l’actitud sectària de l’aparell del PSC i estan pensant el que fan.

La condició humana també forma part de la política, i els sectors propers a Maragall no entenen que primer el van a buscar a Roma i desprès li donen un patàda per la porta del darrera, per tal que l’aparell pugui tenir tot el poder.

I tal com pinten les enquestes l’efecte Montilla ha estat un “buf” les coses no van be pel PSC i els nervis estan a flor de pell, i el que està clar que ni Maragall, ni Ciutadans pel Canvi sortiran sense matar, les declaracions del President Maragall reclamant grup parlamentari propi a Madrid, els darrers articles poden dubtes a com s’ha tramitat l’estatut, una diada institucional mes reivindicativa que mai, i ara l’estripada del carnet d’una persona del seu entorn mostren la greu crisis en que es troba el PSC.

Alguns ja demanen que l’única manera de mantenir una corrent socialista dins el catalanisme polític es acostant-se a ERC, pal de paller d’un futur govern catalanista i progressista.

sa-palomera@hotmail.com
& aquesta pagina web s’adhereix a la campanya “jo també vull un estat propi”


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitat a Diana Garrigosa per la seva valentia i coherencia,el President Maragall ha estat més lleal que mols que es diuen nacionalistes (MAS), gracies president.

PSC o trenqueu amb el PSOE o si no bon vent i barca nova.

Quico Ventalló ha dit...

Llástima que el President Maragall no repudiés a temps l'estatut de les llenties Mas-ZP.

Josep M. Aguirre ha dit...

He penjat un parell de comentaris sobre la guerra entre els Maragall i l'aparell socialista al meu bloc:

http://jmaguirre.blogspot.com

Anònim ha dit...

Cal un pacte nacional, Mas,Duran Carod, i Puigcercos ara no taoca l'enfrontament, quan estiguem normalitzats o sigui quan tinguem veu propia, ja ens enfronterem a les urnes. ara Catalunya

Anònim ha dit...

N'hi han més que plegant, l'alcalde de riudarenes tal com va avançar en el seu dia aquesta web, un regidor de palafrugell i altres diuen que a blanes tambè, algú sap quelcom?