2.9.06

SA-PALOMERA TAMBÉ VOL UN ESTAT PROPI. A “Can PSOE/PSC” els liquiden per dalt(5): Comença el degoteig de la dignitat.


Aquesta pagina web ja va avançar que l’alcalde de Riudarenes i diputat a la Diputació de Girona Jordi Gironès plegava i deixava la militància al PSC, per l’actitud centralista del partit, avui la premsa gironina s’han fa ressò i confirma el que vam avançar.

Però el degoteig continua avui s’ha fet públic segons e-noticies que Joan Llenas regidor del PSC a Palafrugell també torna el carnet socialista per els mateixos motius expressats per l’alcalde selvatà.

I també cal afegir l’exalcaldessa de la Garriga Núria Albó que acompanyada de l’exregidora Mercè Hernàndez han deixat de militar al PSC.

Entre els correu que ens arriben a sa-palomera alguns parlen de més noms de militants socialistes que podrien plegar a les comarques de Girona, estarem a l’expectativa de si augmenta el degoteig tal i com diuen els nostres lectors.

Des de sa-palomera fem una crida a la dignitat nacional, a la defensa del país i de la llibertat, si el Montillisme es vol carregar el catalanisme polític ha de saber que fracassarà.

sa-palomera@hotmail.com
& aquesta pagina web s’adhereix a la campanya “jo també vull un estat propi”

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt be el seria, aixo dona per mès, a veure qui seran els proxims?

Anònim ha dit...

Home fort a Girona de la casa Montilla-Moriles
Alex Saez i Copes

Anònim ha dit...

No m'estranya i és lògic que es vagin produint baixes.
En el PSC(PSC-PSOE), des de la seva fundació, han passat de cantar "La Internacional" puny en alt..., a les "Paraules d'Amor, senzilles i tendres" d'en Joan Manuel Serrat..... per anar a parar al... "Y Viva España" del toro d'osborne, Manolo Escobar i Pepe Montilla.

No m'estranya.
Després, passa el que passa amb la gent socialista de pobles, ciutats i agrupacions locals, quadres mitjans, regidors, militants i simpatitzants conscients del valor de conceptes com "socialisme", "progressisme", "catalanisme", servei a la gent senzilla d'aquí i no al servei d'interessos dels grans poders fàctics, burocràtes i corrupteles del totpoderós Estat.

Anònim ha dit...

i la pregunta és: QUIM VALLS SEGUIRÀ AMB EL PSOE ARA QUE MÉS QUE MAI S'ESTÀ ESPANYOLITZAN???

Anònim ha dit...

Evidentment que estem en un dels moments més transcendents de la política catalana, però crec que solsament estem al principi d’una nova via que ens portarà a nous escenaris.
No m’imagino un govern altre cop en mans dels patriarques de la pàtria, dels posseïdors exclusius del dret a dir qui és català o no... el temps de CiU no pot TORNAR.
Per això crec amb la lliçó presa per part dels membres del desaparegut tripartit.
Em de donar un vot de confiança als canvis del PSC, el temps ens dirà si avencem o ens quedem aturats. I en aquest camí crec amb els protagonistes reals que varen fer possible un govern progressista i nacionalista ( no oblidem que Montilla va tenir un paper molt important i ERC ho sap).
I en el PSC ara per ara encara queda un gruix important de persones que no volem tirar la tovallola.

Anònim ha dit...

Sembla que només critiqueu als sociatas, però CIU està preparant un bon camí per recuperar el poder, i el PP s'encarrega de desprestigiar als catalans fora de Catalunya, de fet ja ho sabem... TOTS VOLEU EL PODER!

Anònim ha dit...

Algú ha preguntat si "QUIM VALLS SEGUIRÀ AMB EL PSOE ARA QUE MÉS QUE MAI S'ESTÀ ESPANYOLITZANT???"

La meva opinió és que això dependrà de la importància que en Quim Valls dongui al càrrec que ara acaba de rebre de mans del montillista/pedrojotarodriguista José Marigó, Pepe para los amigos.


Pepe Marigó és nacionalista espanyol i gens de fiar, però NO és pas tonto. El càrrec que li ha donat fa poc a en Valls, no només és de "segona categoria" (=les escorrialles després d'haver fet fora a empentes a ERC), -els càrrecs grossos se'ls AUTOatorga en Pepe (Urbanisme), i els altres càrrecs grossos els atorga a (i els té) Pedro García-, sinó que, al mateix temps, el càrrec "atorgat" a en Valls és per tenir-lo calladet una temporadeta.

Recordo quan en García presentava els pressupostos amb dibuixos de pastissos i pastissets.
De pastissos i de repartir-se'ls, n'entenen molt, a can sociata.
De repartir-se les cadires, d'ansies d'anar xuclant €€€€€ a costa del modest i honrat treballador i contribuent, també.

El show d'en Pepe i els seus després de la patada al cul a la Conxita i a en Puig em recorda a aquelles imatges del tòrrid desert en què hi ha uns voltors que estan a l'aguait, a veure què poden repartir-se després del que els mateixos socialistes anomenen, en el seu fòrum d'internet, com a "LIMPIEZA".

Quim, si em llegeixes, t'he sigut franc. Espero que, en cas que em contestis , no em surtis per la tangent i pels cerros d'Úbeda. És la teva responsabilitat, davant d'un ciutadà de Blanes.

No oblidis que els blanencs et paguem el sou que et guanyes, i no pas al revés.

Hi ha un valor que se'n diu dignitat.

Anònim ha dit...

.........."Dignitat"....... el valor que han tingut altres companyes i companys teus d'altres agrupacions del partit...............

Anònim ha dit...

ara es l'hora de la veritat del psc, si al catalanisme polític no als capitans i el seu estil.

Anònim ha dit...

alex saez hereu del catalanisme light dels Nadal, de Puig i cia... son tots els mateixos!

Anònim ha dit...

No citeu E-notícies que prendreu mal. Mireu http://ebruticies.blogspot.com

Anònim ha dit...

El divendres passat, 29 de setembre, dos empresaris, un d'ells de Barcelona (molt important) varen sopar a un restaurant de Sta Coloma de Farners amb tres polítics selvatans, el tema de la conversa:
Fundació d'un partit socialista nacionalista i independent.
Algú te més informació al respecte?