7.9.06

SA-PALOMERA TAMBÉ VOL UN ESTAT PROPI. Augmenten els nervis al govern municipal de Blanes.



L’alcalde de Blanes Josep Marigó (PSC) i el seu home de confiança i regidor d’hisenda Pere Garcia estan passant pel pitjor moment de la legislatura, el recurs de reposició contra la modificació de crèdit per posar gespa artificial en un camp de futbol presentat per ERC els ha deixat sense resposta.

Desprès d’omplir-se la boca de lo be que feien les coses els socialistes ara es troben que la jurisprudència dona la raó al grup municipal d’esquerra, sense voler reconèixer les coses s’han vist obligats a posar a exposició pública tal i com demanaven els republicans la modificació de crèdit, el que significa que no existeix partida pressupostaria fins que s’acabi el tràmit.

La paradoxa és que han adjudicat diferents obres sense partida pressupostaria, però el més patètic es que el decret d’adjudicació del camp de futbol el signa el que estava d’alcalde accidental Argemir González(EUiA) els socialistes se salten la llei i el “passerell” de torn signa la il·legalitat, fantàstic.

A més els socialistes estan agafats pels seus propis errors, com que l’alcalde va justificar el trencament del tripartit pel fet que esquerra demanés un informe sobre la legalitat de la modificació de crèdit, ara no han pogut reconèixer que els republicans tenen raó, seria com reconèixer que Marigo s’ha tornat a equivocar, i acte que fan per tapar l’expedient ho emboliquen més.

Per rematar-ho els socialistes s’han trobat amb una esquerra mes forta que mai, que amb responsabilitat ha agafat con mai la iniciativa, ha obligat inclòs a CiU a posar-se les piles desprès de tres anys d’estar adormits.

La darrera activitat ha estat la publicació de 10.000 exemplars del butlletí republicà ARA BLANES (www.esquerra.cat/blanes) que aquests dies s’està repartint per tota la ciutat. I entre las noticies destaquem la que sota el nom de “la deslleialtat a Blanes de l’alcalde Marigó” fa pública una carta enviada per l’alcalde al Ministeri de Foment donant el vist i plau al desdoblament de la N-II pel paratge natural del Vilar i Sant Daniel.

Seguirem parlant de la situació de crisis dins el PSC blanenc, la política local està més animada que mai, i si fins fa poc, molta gent donava per fet que Marigó podria fins i tot obtenir majoria absoluta (PSC=EUiA) cada dia que passa el pessimisme dins els socialistes es més evident; una CIU que comença a despertar i una ERC més forta que mai donen peu a noves possibilitats i obren noves il·lusions entre els blanencs i blanenques.



sa-palomera@hotmail.com

17 comentaris:

Anònim ha dit...

vull felicitar des de sapalomera a la revista d'esquerra, les coses clares, sou l'unica esperanza de moure en positiu aquesta ciutat.

no afluxeu, no permeteu que uns passats manin a blanes.

Anònim ha dit...

De fet res del que passa es nou ... o no fa varies legislatures que estem sempre amb el mateix guió ?
Potser estem a portes del pacte PSC/CiU ... i canviarem ,per una vegada, de guió.

Anònim ha dit...

Amb cavòries mentideres és pot dir tot el que a un li roti, però no deixen de ser mentides.

Anònim ha dit...

les mentides del tandem del PSC/PSOE son de l'alçada d'un campanar

Anònim ha dit...

o a portes d'un pacte ERC-CIU

Anònim ha dit...

Perquè serà que els d'ERC sempre acaven fent-se els màrtirs de tot el que passa, tant si els afecta com si no. Troben dimonis o endemoniats a tot aquell que no pensa com ells. I no els exorciten perque no es deixen, però si poguessin ho farien. Senyors governants actuals ja cal que us ompliu de paciència i expliqueu la veritat de ls coses (sense els falsos testimonis que els màrtirs deixen córrer.

Anònim ha dit...

Jo pensava que els expedients municipals es poden consultar si ets part interessada, però mai que es puguin publicar, si els grups polítics tenen accés a tota la documentació i la poden publicar allà on vulguin, a on està la confidencialitat de les nostres dades i peticions a l'Ajuntament com a ciutadans??? i si us plau, no em parleu del paratge natural del Vilar, que darrerament sembla més un negoci firal que altre cosa.

Anònim ha dit...

Els expedients que van a exposició pública son públics i per tant consultables per qualsevol ciutadà i per tant es poden publicar.

El problema és que els socialistes a l'hora de la veritat no volen fer públis les coses.

ERC te raósi no fos per ells no sabriem res de la carta de la deslleialtat de Marigo a Blanes pel tema del vilar.

Anònim ha dit...

Els expedients són públics quan estan en exposició pública, i els tràmits són els mateixos,(en concret els tràmits legals que s'han de seguir en les modificacions de crèdit dels que tant es queixa el senyor Joan Puig). Per tant, si la Llei és la maeixa i els tràmits són els mateixos des de fa més de 7 anys (anys en que els senyor Joan Puig ha estat governant, 4 anys en concret regidor d'Hisenda) de què es queixa ara si sempre ha seguit els mateixos tràmits. Veieu com veu dimonis allà on no hi són.

Anònim ha dit...

La carta de l'Alcalde correspont a un expedient en exposició pública? Qualsevol pot consultar un expedient en exposició pública? qualsevol pot demanar fotocòpies dels expedients en exposició publica? qualsevol pot publicar els documents en exposició pública? algú em pot contestar.

Anònim ha dit...

Per aquí escriu algun senyor/a socialista queixant-se que ERC informa a la gent, al ciutadà.
I doncs, que és que tenen alguna cosa a amagar a la gent, els socialistes... amb tantes "confidencialitats"?
Estem parlant de temes d'interès públic, que afecten a la gent, que ens afecten a tots.

També és un secret a veus que tant el PSC-Blanes de Marigó com CiU i el PP (sí, el Partido Popular) van aprovar en Ple l'opció de la N-II trinxant el Vilar blanenc, català, universal.
¿Ara què ens volen amagar els socialistes, del que ja sabem no pocs blanencs?
Doncs la publicació de la carta de Marigó aporta més llum i ens recorda les alcaldades i les deslleialtats socialistes cap a Blanes.

Anònim ha dit...

Bé, el missatge anterior no m'ha aclarit si la carta de l'alcalde correspont a un expedient públic.

Anònim ha dit...

A mi em fa gràcia aquell que acusa a ERC de "fer-se" els màrtirs, quan qui els ha fet màrtirs és en Marigó, amb l'acció d'expulsar-los.

El de l'expulsió és un acte molt brusc, greu i excloent del qui el comet i executa (la vara de l'alcalde), i en aquest cas, el grup expulsat, es va coneixent de mica en mica que té bastants més raonaments dels que ens vol fer creure el batlle.

Autojustificacions les del cap de files del PSOE-PSC bastant fantasioses, per cert, i amb un punt d'egolatria cabdillista del Sr. Marigó. A la ràdio, entre altres llocs, em remeto.

Anònim ha dit...

Torno a fer la pregunta d'abans, la carta del Sr. marigó correspont a un expedient que ha estat o està en exposició pública??????

Anònim ha dit...

La carta forma part d'un expedient públic, fotocopiable, i en quan al tema d'hisenda, a l'epoca del sr. puig com a regidor les modificacions de credit es publicaven, no com ara que ho amaguen.

Segiu endavant, els socialistes sempre amaguen les coses

Anònim ha dit...

No entenc si realment s'amaguen les coses,com és que el senyor Puig que ha estat governant no ho a dit abans.

Anònim ha dit...

Per aixo els van fer fora, perque els hi deien on tenien que dir-ho, formant part del govern a l'interioritat del govern, resulta que els fan fora per denunciar una ilegalitat que es demostra tenien raó.