3.9.06

SA-PALOMERA TAMBÉ VOL UN ESTAT PROPI “Espanya desqualificada del mundial de bàsquet per jugar amb jugadors catalans segrestats”

Aquest com a mínim seria el titular que desitgeriem molts catalans farts de tenir que celebrar les victòries alienes, veure avui a la nostre, a TV3 obrir el telenoticies amb la victòria aliena i desprès la connexió amb Sant Boi en que ens volien fe creure que mitja Catalunya estava contenta ha estat com una gran decepció.

Ningú pot sentir-se content amb la victòria d’una selecció que no es la nostra, no només això sinó que es una selecció que utilitza jugadors catalans els quals no poden jugar amb la seva selecció, els qual s’els hi nega el dret a escollir en ares d’un nacionalisme necessitat de victòries.

Mai Espanya pot considerar-se que ha guanyat un títol per important que sigui, si aquest l’aconseguit negant el dret dels altres a participar, i això es el que està passant, amb poder i diners es compren voluntats, però això no es esport, es un altre cosa, nacionalisme espanyol a cop de talonari.

sa-palomera@hotmail.com
& aquesta pagina web s’adhereix a la campanya “jo també vull un estat propi”

39 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó,prou de sucursalisme, Espanya practica el joc brut, volem seleccions catalanes ara,

Espanya fa trampes

Anònim ha dit...

Per a la pròxima legislatura, ERC, a nivell nacional, no pot pactar així com així amb un PSC-PSOE o una CyU capaços de propiciar "publirreportatges NODOs del règim espanyol" com aquest que han perpetrat a "la seva" cadena TV3.

Anònim ha dit...

teniu tota la raó, fora l'espanyolisme de tv3. dignitat nacional

Anònim ha dit...

SISI!!jajaja com rabieu aquests 4 renegats. Per aixó gent dels "paisos catalans portàven les banderes d'espanya penjades o cantant l'himne oi??mumbru, rudy, gasol...ah!!!el navarro es diu juan carlos no??jajajja.
visca espanya

Anònim ha dit...

quatre arreplegats en un pavello,mercenaris a sou d'espanya, segrestats pel diner espanyol. ja ja ja ja

Anònim ha dit...

Cuanto merluzo cataliban hay suelto, un poco de Emoal les ayudara a que les pase el escozor.

No se preocupe: Emoal es compatible con el uso de ansioliticos, sim embargo no se toma por via oral (no se bebe). Lea el prospecto antes de usarlo.

Anònim ha dit...

A l'anterior:
¿Saps per què Espanya prohibeix la selecció catalana de bàsquet?
Perquè si la permetés, Catalunya superaria a Espanya sobre el parquet, en els partits que jugués.

D'això se'n diu manca d'esportivitat i voler guanyar en els despatxos. Tot plegat bastant deshonrós, i gens per treure pit ni enorgullir-se.

Per cert, "renegat" és aquell que prèviament era una cosa i que després se'n desdiu, per passar a ser-ne una altra. No podem ser renegats d'Espanya, quan no hem estat mai espanyols.

Que t'aprofiti el teu afartament de nacionalisme espanyol... però cuida't que no se t'indigesti, tant menjar, tan menjar goludament, amb opulència i afartar-se'n.

Anònim ha dit...

Al anterior:

Tranqui tronco.

Logico que no haya una seleccion catalana en competicion como tampoco la hay de Tarragona, de Palau de Plegamans o del barrio de Gracia. Cosas del sentido comun.

Por cierto, mira la deficion exacta de "renegar" y ya veras como no tienes razon en lo que dices.

Uno de BCN

Anònim ha dit...

Que no te enteras, Espanya te por de catalunya,no sap perdre espanya, estant cagats.

Anònim ha dit...

Si que disfrutaré del meu espanyolisme si...
Per cert t'ha agradat el mumbrú amb la bandera del nostre país???i en rudy?
jUAN CARLOS JUGON
CATALUNYA ÉS ESPANYA...OOOOOOOOOOOO

Anònim ha dit...

Una Nación, una Selección: la EspaÑola.

Anònim ha dit...

Catalunya in not spain,mai serem espanya, mes tard o mes aviat guanyarem.

Espanya amb jugadors segrestats ha fet trampa.

Anònim ha dit...

Ninguno de los jugadores catalanes que hay en la selección siente que Cataluña sea una nación. Todos tienen el sentido de pertenencia a la nación española. Por tanto, dificilmente se puede decir que hayan sido secuestrados contra su voluntad para derramar su sudor para defender los colores de una Nación que no es la suya.

Anònim ha dit...

Ratatatata, Triple!!! Que n' aprenguin!!! Visca Espanya!!

Anònim ha dit...

Somien i orgasmen amb espanya, la pela es la pela, es un mundial amb trampes, jogo brut.

Anònim ha dit...

Sisi, pero fins que aquest dia no arribi, tu ets espanyol, t'agradi o no...així que ho sento noi/a.

Anònim ha dit...

Espanya es un accident i alguns ho volen evitar, pero ho tenen perdut, un mundial a base de talonari per segrestar jogadors, no tenen valor de permetre jugar a catalunya.

Anònim ha dit...

Ostres, quan llegeixo aquests comentaris tan esbiaixats d'espanyols radicalitzats..., (abans no ho era, però ara) m'estic tornant independentista català.
Segueixin dient tonteries coercitives i imposadores, que a molts més ens obrireu els ulls de la necessitat d'independència.........

Anònim ha dit...

Soy de BCN y, aunque ya llevo un tiempo fuera, no me extranyan algunos comentarios de nacionalistas que viven completamente fuera de la realidad (jugadores secuestrados, etc) como resultado de escuchar los mantras nacionalistas durante tanto tiempo.

Por ejemplo y en este caso, cuando ven los jugadores catalanes dando saltos con la bandera espanyola, no les hace pensar un poco?

Llevo ya un tiempo viviendo fuera de Espanya y uno se da cuenta que de algun sitio hay que ser, no me considero "nacionalista" espanyol aunque si estoy contento de serlo y da pena ver al nacionalismo catalan que tiene tantos puntos en comun con el fanatismo islamista.

Disfruten un poco de la vida.

Uno de BCN

Anònim ha dit...

I amb els vostres comentaris de separatistes també feu que molts obrim els ulls i ens sentim més espanyols

Anònim ha dit...

cada cop son més el que ho tenim molt clar, amb espanya no tenim res a fer. adeu espanya

Anònim ha dit...

M'agrada la "tolerància" del govern espanyol, tan "liberal" ell, que prohibeix la participació de les seleccions nacionals catalanes.
És com aquell nen pinxo que, al pati de l'escola, es vanta de la seva força bruta (no pas de res més ni del raonament ni del seny), que abusa de la seva força per a dir:
-"tú no juegas".
-Per què?
"Porque no me da la gana...., y porque, asi, tú no podrás ganar nunca.... Yo sí..., ale, ale".

D'això se'n diu "fair-play, esportivitat, tolerància, voluntat integradora, talante" (tot entre cometes), del govern espanyol.

Espanya=imposició a Catalunya.

I els esportitstes catalans com en Gasol que fan bots d'alegria..... actuen.... en la comèdia, si no es volen veure sancionats, inhabilitats o deixar de jugar o deixar de cobrar.

O sigui que els directius esportius, federatius i polítics espanyols disparen... i els esportistes catalans a ballar al so que toquen, si no volen rebre una bala entre les cames en forma de sanció o xantatge....

Gran democràcia l'espanyola, des dels Reyes Católicos fins els nostres dies, les mentalitats poc han canviat.

Anònim ha dit...

ostres! em sap greu que l'esport generi tot aquest enrenou. si despertés la mateixa emoció la fam al món potser tindriem una selecció universal. tot plegat ho trobo patètic. ho sento republicà però aquest se està sortint de mare.

Anònim ha dit...

aquest blog volia dir.

Anònim ha dit...

l'esport aixeca pasions, pero els que ja tenen selecció son els més agressius, per tant respecte, tenim dret a tenir selecció, qui te por son els que es veuen perdedors.

Anònim ha dit...

Per UNA vegada que guanyen alguna cosa, que ho disfrutin. Però quan una victòria en una competició esportiva es ven com una victòria política sobre una nació que segons ells ni existeix... home, hi ha el perill que algú que s'ho miri des de fora els prengui per ximplets.

Una altra cosa que no s'enten és que si els esportistes d'èlit catalans senten tant i tant els colors de la bandera espanyola, se'ls hagi d'obligar per llei i sota amenaça de sanció de 3 a 5 anys (és a dir, estroncar la seva carrera esportiva) a participar en la selecció.

Això per no parlar d'altres tipus de pressions (criminalització als medis de comunicació, patrocinadors, etc.).

Els colons espanyols que corren per aquí es desfan de gust amb els jugadors i les seves mostres d'espanyolitat, com si poguessin triar (o això, o deixar l'esport d'èlit).

Algun d'aquests espanyols ha arribat a comparar el nacionalisme català amb el "fanatisme islamista". Precisament fa pocs dies un grup integrista va segrestar 2 periodistes americans a l'Irac. Els van deixar anar perquè es van convertir a l'islam i van rajar dels EEUU, de manera "voluntària" i "de tot cor", és clar. Així ho van dir en un video gravat pels segrestadors, i així ho han pogut veure els integristes de tot el món.

Aquests integristes només han vist una victòria de l'islam sobre "els infidels" i "occident". Per ells no compta que els periodistes no tenien altra alternativa que fer el numeret per no ser assassinats. Si no, no serien integristes.

De la mateixa manera, un espanyol no té en compte si aquests jugadors de la selecció hi van per gust o no. Mentre facin el numeret amb la bandera n'hi ha prou.

Els esquemes mentals amb els integristes no són tan diferents, oi?

Anònim ha dit...

que fort!!! la nostra acaba d'obrir el TN amb la victòria de la selecció ESPAÑOLA!!!

demà que parlin en castellà d'una vegada i no ens enganyin més.

Anònim ha dit...

Xapó per aquest PENÚLTIM comentari (el de les 9.03 PM). Tota una lliçó d'arguments per a alguns hooligans de l'esport que entren amb l'arrogància d'un elefant en un catxarreria i que emulen la "clarividència" de Manolo el del Bombo.

Anònim ha dit...

Para todos a los que les escuece que España haya ganado el mundial de baloncesto, que se pongan polvitos de talco en las escoceduras.

Para los casos más graves, Hemoal, para las hemorroides.

Jajajajajajajajaja, cuanto más os leo rabiar vuestras chorradas, mejor me lo paso.

Anònim ha dit...

Volem seleccions esportives catalanes ja!! Fora colons espanyols de les nostres terres!!

Anònim ha dit...

Espanya es Catalunya:
Jajajajajaja

Anònim ha dit...

Visca Espanya i Visca Catalunya!!!

Noticia d'ultima hora: Sant Boi vol una selecció propia. Jajajajajajaaa

Es evident que aquests jugadors "segrestats" senten la selecció espanyola.

Som els millors, campions del món!!!!!!!

Anònim ha dit...

deu esser per aixó que els espanyols tenen por a jugar contra catalunya, no saben perdre, son espanyols

Anònim ha dit...

Tenen tan poca autoestima que per una vegada que guanyen en alguna cosa.... Ah! i en esport, perquè són incapaços de guanyar en altra cosa més interessant per a la humanitat(o potser en Eurovisión, que per a ells és el summum d'aparador nacionalista)

Anònim ha dit...

Espanya "JUGA", s'entreté i s'ho passa pipa amb el Basquet i amb jocs i divertiments diversos.

Per a treballar, estudiar, emprendre, arriscar, innovar, produir, sacrificar-se ja estan els catalans per a pancar al servei d'aquella Espanya QUE NO FOT NI BROT.

Ministerio de Econiomía y Hacienda.......... LLADRES.

Prou esclavitud.
Prou mangantes.
Prou vivir el cuento, dels chollos i prou mangoneos els que ja sabem......

Que ens tornin els calés i.........
In-de-pen-dèn-ci-a,
In-de-pen-dèn-ci-a............

Un indígena ha dit...

Ufffffff, jo només he tingut una petita discussió (sempre correcta en els termes) amb un sociata apañó però veig que el clima a Sa Palomera és irrespirable. Ànim companys.

Anònim ha dit...

El feixistes també creuen que la seva raça és la única, la millor i la totpoderosa. Quina llàstima. Sa Palomera/ERC em feu molta por. Més por que gràcia.

Anònim ha dit...

Aqui pots expresar el que vols, vosaltres no ho permeteu, per tant a sa palomera hi ha llibertat,si les veritats ofenen, ho sento-

Anònim ha dit...

Feixistes?? Siusplau, no frivolitzis, que ja no som nens petitets.
Si els feixistes són els de la "rojigualda".
Atenció pregunta per a principiants: ¿Quina era la bandera del feixista F. Franco??
Resposta: la rojigualda, xiquet, la rojigualda. La mateixa que han exhibit fa 4 dies, i imposada a sobre de Catalunya des de la creació d'aquesta bandera. Imposada a sang i fetge.
Atenció segona pregunta: ¿Qui són es feixistes?
Vejam si anem més ben ubicats en els conceptes.
Quines coses més bàsiques s'han de recordar.........