6.9.06

SA-PALOMERA TAMBÉ VOL UN ESTAT PROPI. A “Can PSOE/PSC” els liquiden per dalt(7): Maragall trenca l’estratègia de CiU i dels socialistes.

Amb política la condició humana no sempre es analitzada pels aparells dels partits polítics, la prova la tenim amb l’actuació del PSC cap al seu dirigent més emblemàtic l’actual President de la Generalitat, no van valorar la reacció humana a l’entorn presidencial per la decisió de jubilar Maragall.

Ha sortit a la llum pública una part de la condició humana, la reacció més sincera davant el que un aquest cas la família creu que es injusta, la renuncia a continuar de militant de l’esposa del President tant sols es una punta del malestar existent a l’entorn familiar però també polític.

L’efecte humà li pot costar al PSC un seriós disgust de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, però no sols això sinó que també afectarà com a mínim a l’estratègia que dissenya dins de CDC el tot poderós David Madí.

A Can CDC (deixem UDC per un altre dia) maleeixen al PSC, pot semblar increïble però és la vida, un xic de problemes si, però masses tampoc, perquè els podria acabar afectant.

A Can CDC ja tenen prou problemes amb la prepotència que transmeten que la situació els està trasbalsant. Han demanat al carrer Nicaragua i al seu responsable de campanya el tot poderós Zaragoza que matin el tema. La por que tenen, es que els problemes als dos grans partits reforça a la resta, i dins la resta el que surt més afavorit de l’actual situació es ERC, segons els darrers estudis de la seu nacionalista.

Segons aquest estudis d’opinió discutits bastant alegrament en un lloc de consum públic, la figura de Maragall, està molt ben valorada entre els ciutadans catalans, la jubilació anticipada feta per decret per Montilla (m’aculls i desprès et liquido) la reforçat encara més. Però el més preocupant de l’estudi es la percepció de que un Maragall fora del PSC només pot acabar a la casa del catalanisme polític d’esquerres, es a dir qui surt reforçada de veritat és ERC.

Tothom sap les simpaties, sigui per historia o per visió de futur del President Maragall cap als republicans.

sa-palomera@hotmail.com
& aquesta pagina web s’adhereix a la campanya “jo també vull un estat propi”

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La casa comuna del catalanisme pol-itic es esquerra, agradi o no, per tant Maragall fes un darrer favor al País, vota esquerra

Anònim ha dit...

Maragall confirma avui en declarac ions el seu bon rotllo cap a ERC.

CiU i el PSC teniu raó estan fora de lloc. endavant sa palomera

Anònim ha dit...

Si l´aparell de ERC es inteligent li cal demanar a Maragall que encapçali la llista BCN