17.5.07

27-M: Debat de Radio Blanes: Esquerra amb propostes, CiU i PSC cansats, i EUiA a Escòcia

Un cop més s’ha demostrat que el candidat d’Esquerra Joan Puig s’agafa les coses seriosament, ahir ho va tornar a demostrar en el debat organitzat per Radio Blanes a la sala d’actes de la Biblioteca Comarcal.

Lamentablement els candidats socialistes i convergent semblaven cansats i sense propostes, en el tema estrella de la nit, les propostes sobre l’Illa de Blanes va sorprendre el trist paper de Josep Marigó (PSC) que va passar de puntetes sobre “la seva fantàstica proposta de Parc del Mar”, va donar la sensació que ni ell s’ho creia.

Josep Trias per Convergència va anar fent marejar la perdiu, descartant ja la proposta faraònica de Ramon Ramos, va intentar dir alguna cosa i en prou feines.

El cap de llista d’EUiA com molt be va dir el conductor del debat Albert Serrano va preferir anar a Escòcia, que explicar les seves propostes, o be per comoditat o be per manca de criteri, va deixar en mans del seu segon el trist paper de no saber que dir.

Per la seva part Joan Puig va explicar la proposta republicana de l’Illa per Blanes i va apostar per un espai totalment públic, amb aparcament, hotel d’entitats, edifici administratiu i espai firal polivalent amb un gran parc públic que ens aboqui al mar.

Va ensenyar un avanç de la proposta dibuixada i va anunciar que el proper dissabte a les 12 del migdia presentaran la proposta al Barri dels Pins (plaça Verge del Vilar) en un acte públic.

En definitiva uns, els republicans s’ho creuen el que diuen i els altres s’ho miren, fins i tot semblen cansats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tants rius de tinta com ha fet córrer la Illa Isozaki fa pocs anys, i ara, tant en Trias com en Marigó amaguen el cap sota l'ala, l'eviten i hi passen de puntetes. Ahir en Marigó va fer referència a la seva proposta-psc durant 20 segons de temps i de seguida la va solapar, aixafant-la amb un canvi de tema que ell mateix va fer: NO en vol parlar..... amb les aigües termals artificials ens està venent FUM, virtualitats, com el que ens volia vendre Ramos.

Una zona d'aigües artificials, com ha mencionat el PSC, és costosissím (no gens ecològic ni sostenible), necessita una nova dessaladora, es fa privat el negoci del balneari, amb entrades i preus cars i exclusivistes per al públic, i la nova dessaladora necessària de la zona d'aigües la paguem el poble, s'hi han de construir apartaments (urbanitzar part de l'esplanada...), cessió de sostre edificable...

En l'Illa de Blanes, la diferència entre PSC-CiU....... i ERC......, és que PSCiU privatitzen terrenys que eren i són públics, mentre que la proposta d'ERC ho deixa públic i municipal, dels blanencs, com és ara, però millorat: PARC URBÀ, els tres edificis mencionats en la crònica de Sa-Palomera (H. d'Entitats, Sala Polivalent, dependències municipals) i places d'aparcament. Tot plegat, MENYS COSTÓS, i assumible per una administració local com és un ajuntament.

La senzilesa, el realisme, les coses possibles, això sí que fa aixecar l'ànim. ERC convenç.

Anònim ha dit...

Els únics que volien l'illa Isozaki éren els senyors de Convergència.