5.5.07

27-M: Marigó (PSC) abans d’anar al Vilar ha de demanar perdó


Demà el PSC convoca una dinar pels seus simpatitzants a l’ermita del Vilar, i el candidat a l’alcaldia te previst parlar. Quin cinisme que gasta el PSC, ells que amb Marigó al capdavant van permetre que Tordera ens col·loques un gol, que el desdoblament de la N-II és desvies del seu traçat natural per carregar-se el paratge natural dels boscos del Vilar, ara parlarà en el paratge que ell i seu partit (germans Nadal) es vol i ha permès destruir.

Si algú te temps i aguanta llegir l’entrevista que publica CEL OBERT amb l’alcaldable del PSC els hi recomanem dos moments memorables. Quan parla de l’obsessió cap a Esquerra i Joan Puig ho deixarem per un altre dia i avui parlarem de les seves declaracions sobre el desdoblament de la N-II.
L’alcaldable del PSC i l’home que aspira a defensar els interessos de Blanes diu en l’entrevista que la manifestació es fa fer per que el plenari ho va aprovar i reconeix indirectament que ell ni la hagués fet, ni hagués anat.

Les paraules de Marigó referides al desdoblament de la N-II pel Vilar descriuen deixadesa, te ganes de tornar a ser alcalde per signar la defunció d’un dels llocs emblemàtics dels blanencs, en les seves paraules es mofa del patrimoni i de la tradició dels blanencs, és una autentica traïció.

Demostra que ell i el PSC mai s’ha cregut defensar el Vilar, el seu servilisme als germans Nadal el paga amb Blanes, no hi ha cap motiu per desdoblar la N-II pel Vilar, només permetre l’especulació a l’entorn de l’actual N-II a Tordera.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Te una barra, com és capaç de mentir tant i tant, amb un sonriure fals es capaç de traïs el seu millor amic.

Anònim ha dit...

diuen que demar ak vilar primer diran el rosari i el pare marigó els beneirà a tots plegats.

Anònim ha dit...

Fa pocs dies es van reunir en Quim Valls i Joan Puig per parlar de l’endemà de les eleccions del proper 27 de maig.

La reunió la va aconsellar Quim Valls, amic polític d’en Joan Puig, a Josep Marigó per apropar postures per reeditar el tripartit. La reunió va tenir lloc fa molt pocs dies a la casa d'un bon amic comú i a petició de l’alcaldable socialista Josep Marigó que veu que ha posat el peu a la galleda i ha rebut pressions del partit. Fins i tot, donada l’enemistat entre Marigó i Puig, s’està parlant de la dimissió de Marigó per fer alcalde Quim Valls, fet que estaria ben vist per ERC.

Marigó ha dit en diverses ocasions que no pactarà amb els republicans, el problema li surt a Marigó quan tots els números (enquestes) diuen que PSC i EUIA no sumen, però sí que sumen amb ERC per tant l’única possibilitat que agrada desde Barcelona pensant en la Diputació de Girona és reeditar el tripartit. Marigó ja està assumint acceptar el càrrec que se li oferirà a la Diputació de Girona desprès de cedir l’alcaldia a Quim Valls, a petició de Joan Puig.

Anònim ha dit...

..."Tripartit": Aquest post de les 5:39 PM ja l'havies repetit en una altra ocasió. Quina poca originalitat i imaginació: edició tallar i enganxar, com les fotocòpies.

Dit sigui de passada: Quim Valls no hi pinta res, a can PSC-Blanes. Està per sota les directrius de Marigó. I Marigó actua al ritme de l'aparato o nomenklatura local, el petit comité central de Pere Garcia, Dolors Oms, Lourdes Fabregas i el mateix Marigó.

A propòsit, el tema és el Vilar i Marigó. Intentant desviar el tema, procures indirectament treure-li les castanyes del foc a en Marigó.

Veus com, com bé diu el refrany: "Els testos s'assemblen a les olles"?: Marigó i convergents s'assemblen, també en el que han fet amb el desdoblament de la N-II.

Ramos, Trias i Marigó, "hoy por ti, mañana por mi", amb canvis de postura sobtats, modificacions de posicionaments i maniobres estranyes respecte al desdoblament de la N-II.

CiU local de Blanes: Ahir dèien: "opció Blanes".
Avui diuen, tímidament, amb boca petita: "opció Tordera".

El PSC-Blanes: tres quarts del mateix, sobretot defensar el Vilar amb boca petita, com més petita, millor, que no li xiulin les orelles ni li facin pessigolles al jefe Nadal.

Un convergent criticant a Esquerra en una crònica en què es posa en evidència a Marigó.
Això és bo, que els blanencs sapiguem, abans de votar, de quin peu calça cadascun, que n'estiguem tots assabentats.

Quina campanya, la de PSC i CiU (¿o PSCiU?).....

Anònim ha dit...

Tanta crítica a Marigó és per amagar els veritables contactes que existeixen entre l'anterior tripartit.

A Catalunya va passar el mateix, perquè us hauriem de creure ara?

Què ha canviat? La situació és força semblant.

I la força més votada no era PSC. Segons l'enquesta que publiqueu, que té tota la pinta de ser verdadera, no són uns resultats impossibles, el PSC tampoc seria el partit més votat.

Anònim ha dit...

El Sr. Puig ha dit que l'unic pacte possible amb el PSC es tenint l'alcaldia esquerra, perque és l'unica manera de que el psc compleixi el que diu.

Marigo i el PSC s'han carregat el tripartit, han fet política de dretes camuflats de PSC. es una pura vergonya

Anònim ha dit...

Marigó demà al vilar, primer fara penitencia, i tornarà caminant descalç.

Marigó ha permès que els germans Nadal, triturin Blanes, es una pura vergonya.

Anònim ha dit...

Sento vergonya aliena al llegir a l'alcalde en l'entrevista de la revista "Celobert".

Té la santa barra d'afirmar que l'opció Blanes -la perillosa- "no passa pel Vilar".

Jo dic: per sobre del santuari, potser no, però sí a alguns metres del mateix, i, ben segur, aixafant, destrossant els boscos del Vilar, perquè el Vilar és l'ermita en si, però també engloba tots els pulmons naturals NOSTRES que l'envolten.

Cal tenir galtes, per fer declaracions d'aquesta mena.

Cal llegir atentament la lletra petita, analitzant entre línies el que diu Marigó en aquesta entrevista, sobre El Vilar i altres temes. N'hi ha per llogar-hi cadires.

Anònim ha dit...

L'alcalde s'estima més l'espai del Pàrking d'autocaravanes darrere els pavellons, que l'immens patrimoni cultural i mediambiental del Vilar (Santuari+boscos/entorn natural).

Per a ser coherent, crec que el lloc idoni per a fer a l'aire lliure la "Festa de Primavera del PSC" seria habilitant unes taules a sobre de les 18 places d'aparcament de les ACs., "obra o buc insígnia" de l'alcalde en aquesta legislatura.

Jo crec que posar-hi taules allà, enlloc de les autocaravanes, per acollir-hi comensals, ja no vindria d'aquí ni d'un pam, ja que, amb l'envelat que hi ha ara, ells mateixos s'han aixafat el pàrquing d'ACs, aquell pàrquing del que tanta propaganda, elogis, utilitat i imprescindible ens havien venut l'Argemir Marigó.

Ja que en Marigó s'estima tant l'espai "emblemàtic" del pàrquing d'ACs, ¿per què no fan l'aplec i dinar del PSC allà?

S'hi trobarien molt més còmodes que no pas envoltats d'arbres, ocellets, conills i algun que altre senglar.

I a més, no enganyaria ningú.

Anònim ha dit...

Esteu obsesionats amb el Marigó,això ja no és normal. La vostra campanya és l'atac i de coherència res de res!

Anònim ha dit...

Llegeix l'entrevista a Marigó a Celobert, i veuras qui està obssessionat.

Mai una persona amb tant poder, amb tants regidors i amb la vara de comandament al seu servei, com és un alcalde, havia criticat i mencionat tantes vegades a un regidor de l'oposició d'un grup minoritari amb només 2 regidors.

L'alcalde està més pendent de Puig i esquerra que de governar el municipi.

I no estranya a ningú que Marigó està més orgullós i defensa molt més a capa i espasa el nyap del Pàrquing d'autocaravanes, que no pas la joia dels boscos del Vilar.

Anònim ha dit...

Estic d'acord, Marigo tindria que fer el dinar a l'aparcament d'autocaravanes.

Es una pena l'entrevista de Cel Obert a Marigó, quin odi capa esquerra,quin odi cap al vilar,que plegui no te paraula i personalitat.

Anònim ha dit...

Perquè enlloc de criticar tant a l'alcalde no us preocupeu de dir que farà Mr.Bean (ai, Mr.Puig).
Si el programa d'ERC (Ai, Esquerra) consisteix en criticar i recriticar l'Excelentíssim Sr.Alcalde estem arreglats. I com que diueu que en Marigó és tan i tan religiós: AMEN !!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sí, en Marigó és molt religiós, però sembla de l'Opus...!

No és el programa d'esquerra ni de cap partit, és la veu, l'opinió de la gent, i d'opinió de la gent n'hi ha per tots els gustos, fins i tot aquella que no és ben bé igual que la del PSC.

No cal ser una llumenera per copsar que el PSC-Blanes no se la creu, la defensa del Vilar, i de la mateixa manera que Ramos era un perill latent per a Pinya de Rosa, Marigó és el mateix per al Vilar.

Ramos també deia que volia "salvar" Pinya de Rosa. Ho havia afirmat textualment. Ara ve en Marigó, ramosejant (volent-se assemblar a en Ramos) i també diu que vol "salvar" El Vilar "a la seva manera", o sigui NO descartant l'opció Blanes, la que trinxa la massa forestal del Vilar i Sant Daniel.

En el tema mediambiental, Ramos i Marigó cada cop s'assemblen més.

Parlant de programes electorals, no veig que els membres del PSC parlin (en el programa ni fora d'ell), de la crucial qüestió del Vilar.
Per què deu ser??