23.5.07

27-M: Trias (CiU) s’amaga i el PSC amaga el debat de TV de Blanes

En el penúltim debat organitzat per la Cadena Ser, Josep Trias o qui l’assessora li ha fet un flac favor, el candidat nacionalista s’ha negat a participar en el debat, amb l’excusa que tenia un acte electoral.

Fet que no s’ajusta a la veritat, per què ja fa moltes setmanes que tots els candidats havien confirmat l’assistència. I per tant tots havien fet l’agenda en funció del debat.

Finalment el seu segon de la candidatura ha pogut participar en el debat amb el vist-i-plau i benevolència de la resta de candidats.

En el mateix sentit, el PSC ha ordenat a la TV i Radio local que adormin el debat, han impedit que el debat de demà a la TV es faci als estudis i no en un espai públic, han impedit que se celebri en el Teatre, on tothom hi es pogut anar-hi.

Fins i tot la manca de publicitat del debat ordenat per uns socialistes nerviosos que veuen que dia que passa, perden possibilitats pel camí, ha obligat als republicans a donar publicitat al debat (estant repartint cartells del debat en directe per Tv de Blanes), un cop més la brillant reacció d’Esquerra ha tornat a desbordar a la resta de partits.

Per cert i comença a no ser noticia que Esquerra ha tornat a guanyar el debat, molt per damunt de la resta, fins i tot el fet de ser el debat reduït ha permès que Joan Puig expliques en cadascun dels temes propostes concretes que ha provocat la pèrdua del control per part del candidat socialista.

La proposta republicana per l’Illa per Blanes ha desbordat als rivals, són l’única proposta que garanteix una illa 100% pública.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó, psc i ciu s'amaguen. el debat de la ser un escandol, marigo prohibin que se reparteixin preservatius, quina vergonya de candidat del psc

Anònim ha dit...

Com sempre sou els millors, els súper de Blanes, els més coherents, els que no es posen nerviosos...
Mireu aquesta falta de modèstia i aquesta omnipotència que manifesteu, ja diu molt de vosaltres i ojalà el diumenge us passi factura.

Anònim ha dit...

En Puig, com sempre donant "La Nota", en la seva línia. Molt bé Mr. Bean!
I a la resta de partits, per què no se´ls va convidar? No ténen dret a expressar-se?

Anònim ha dit...

Hi ha partits que tenen compromisos amb els barris desde fa molt de temps, com és el cas de CiU.
En sap greu no tenir un candidat totpoderós i no es pot partir en tres per anar a dos mítings acordats desde fa setmanes i un debat d'una emisora de ràdio prosocialista que va anunciar el debat sense preguntar l'agenda del partit.

teniu sort els d'ERC, us sobra el temps en plena campanya electoral! això és molt bon presagi!dos mítings als barris per setmana en dues setmanes són quatre mítings per presentar a cada barri el programa. Em sembla que no us apropeu gaire a la gent!!

Anònim ha dit...

Un bon equip es demostra quan qualsevol dels membres de la seva llista està preparat per explicar el programa electoral de la mateixa manera que ho fa el candidat.

En el cas de CIU tots els candidats de la llista participen en els diferents mítings.

En el cas d'ERC, a part de tenir una llista que no ha demostrat res, no té Candidat, per tant no cal predicar parlant sinó amb fets (que d'aixó no en sabeu gens).

Anònim ha dit...

Joan Puig és l'autèntic promotor del debat de la cadena SER. No té projecte, tampoc té equip i ell com a candidat és un zero.
No té més remei que intentar vetar el debat a la resta de membres de la llista que no siguin els candidats.
Però quan arriba el moment del debat, els periodistes de la SER resulta que estan d'acord en que participin els candidats qie ho desitgin encara que no siguin els candidats.

Que estva enfadat en Puig? que ha perdut els papers en el debat de la SER? tot eren enfrontaments per tal de no explicar el seu programa!

Que està disposat a participar altre cop del TRIPARTIT?

Qui té un problema greu és ERC que no té propostes i omple els seus blocs de mentides!

ànims, encara teniu temps de parlar amb la gent!

Anònim ha dit...

Sembla que ERc té por de la feina feta per CiU.

sabeu que a les últimes eleccions el segon regidor d'ERC va sortir justet!
Que teniu por a perdre'l ara? Les culpes no seran de CiU si és així, serà del vostre candidat i de la falta de capacitats per liderar qualsevol projecte.
CiU fa la seva feina, millor que us preocupeu a utilitzar la vostra imaginació en fer un bon programa per al poble.

Serà més útil.

Anònim ha dit...

Josep Trias pot sentri´se molt orgullós que un ex-alcalde com és en Fèlix Bota sigui el seu director de campanya i com diuen en aquest bloc el seu assessor de campanya:

Potser ERC es pensa que té un gran assessor. però està clar que no ha demostrat cap mena d'eficàcia.

Anònim ha dit...

Una vergonya va ser l'actitud i els comentaris barroers i mal educats del senyor Joan Puig en el debat de la SER. Si el senyor Trias pensa pactar amb ell, jo m'hi nego a votar-lo. I pel que veig CiU i ERC van en aquesta línia, la del pacte. Per tant, amb mi que no hi comptin.

Anònim ha dit...

Psc i Ciu han perdut els papers, nomès esquerra te projecte i propostes.

el diumenge tinc un somni, i esquerra recuperarà la tradició del psuc del 79 amb una diferencia. que ho sabre fer-ho millor

Anònim ha dit...

Direu el que vulgueu, però la millor campanya l'ha feta esquerra. Si això és notarà als resultats? tinc els meus dubtes, però em trec el barret davant les mobilitzacions d'esquerra. Com a mínim, això ja és un gran què, sap coodinar-se com a partit.

Anònim ha dit...

Com més avança la campanya, més hiperactiva veig la Sòciovergencia a roda de Sa-palomera i a remolc d'ERC, paricipant i enviant comentaris en aquest bloc. Això és bo, això va bé. Sa palomera és la roca nostrada, forta i serena que dóna bona ombra, desprèn energies positives i fa sentir agradables sensacions.

Si estessiu tan segurs que en Puig ho fa tan malament com dieu els sòciovergents, tindrieu la consciència tranquil·la i no tindrieu la necessitat d'autojustificar-vos en aquest bloc proper a Esquerra.

És bo que PSCiU donguin tanta importància a ERC i al seu candidat.
Senyal que poc projecte propi tenen, com no sigui el de tapar-se les vergonyes mútuament, planejant un pacte a la defensiva, socialistes i convergents.

Seguiu així, el vostre rival ja no és Marigó (per als convergents), ni Trias (per als socialistes).

El rival comú de convergents i socialistes es diu Joan Puig i Cordón, i amb ell hi ha Conxita Boldú i Soler, Quim Rutllant i Valls, Assumpta Pla i Albertí, Jordi Esteve i Daranas, Joan Bertrana i Horta, i 15 homes i dones més que treballen colze a colze, en equip, fent una pinya, amb il·lusió, força, esperança i ànims pel futur de Blanes.

Socialistes i convergents, seguiu parlant d'Esquerra, m'agrada com ho feu.