9.5.07

27-M: Joan Salmeron (regidor d’esports i candidat d’EUiA) utilitza informació privilegiada de la ciutat esportiva per carregar contra Esquerra

“Va ser Esquerra i en menor mesura CiU, qui van demanar i exigir una piscina més gran, Salmerón (EUiA) s’hi va negar durant mesos, paralitzant i retardant el projece”

Joan Salmeron (EUiA) el regidor d’esports incapaç de desencallar el projecte de la piscina durant mesos, incapaç de veure que la piscina és la peça bàsica del sosteniment econòmica de la Ciutat Esportiva, utilitza una acte de partit per malparlar e injuriar a Esquerra i CiU.

Sobretot va malparlar d’Esquerra, va posar en boca seva que els republicans volien una piscina de 50 m, en un lloc que no hi cabia, va presentar un avantprojecte al qual i te accés com a regidor d’esports i que no ha presentat a la resta de grups municipals (ni tant sols surt a la pagina web de la ciutat esportiva), utilitzar informació privilegiada com arma electoral demostra la manca clara de projecte.

Si li afegim que va ser gràcies a les demandes d’Esquerra i CiU, que la piscina finalment és va fer més gran i que la incapacitat del regidor d’esports i candidat d’EUiA va impedir acabar d’aprofitar l’espai, i per tant s’ha perdut una altre oportunitat, i que aquest trist paper l’aprofiti de manera barroera en un acte electoral i de partit el candidat Salmerón per carregar contra els partits que van fer possible millorar la piscina, ens sembla fora de lloc.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig anar convidat a l'acte i estic d'acord amb la noticia, va barrejar en tot moment les seves funcions, i va carregar contra Esquerra i CiU, un veritable demostració de secarisme.

Anònim ha dit...

Quan Ramos encara era alcalde, Salmerón i el seu col·lega d'EUiA es va abstenir o va votar en contra) de la Ciutat Esportiva.
Que ningú no ho oblidi.

Confiar la Nova Ciutat Esportiva en una persona que no se la creu, que s'ha trobat a les mans el projecte fet i, de rebot, es troba que en serà el gestor, és com confiar la defensa del Vilar a Marigó/Nadal, o confiar la vigilància del corral de les gallines al llop.

Llàstima de 4 anys no perduts, però sí desaprofitats en les seves potencialitats possibles, no optimitzats.

Amb les idees més clares i visió de futur, es podrien fomentar esports com natació competitiva, waterpolo, etc., potenciant un Club de Natació en una població gran i marinera com Blanes, que farien viable una piscina de dimensions olímpiques, de dimensions oficials.

Els camps de futbol requereixen poc més de 100 m. de llarg... Les piscines, 50 m.
I l'espai, ben distribuït... però amb voluntat, hi és, a la Ciutat Esportiva.

El problema no són 50 m. de diferència, el problema és la manca de voluntat, el no-creure-s'ho, el no-voler-ho.

Salmerón, Marigó, visió petita, estreta, dubitativa, de curta volada, poruga, mirant-se el melic, provinciana.

Si, segons que he llegit de la notícia del Diari de Girona, Salmerón es planteja donar la gestió a uns privats (precisament ell que va d'"esquerres" i "comunista"... i va privatitzant, la "privatització" és el súmmum d'un comunista/socialista/ecosocialista), si contempla la possibilitat de donar a uns privats la gestió d'unes instal·lacions que són públiques, ell mateix reconeix la seva incompetència, ineptitud i ignorància per a portar les regnes de la gestió i del càrrec.

El gestionar la Ciutat esportiva li va gran, li manca visió global, ampla i de futur....... perquè mai hi ha cregut, en la Ciutat Esportiva, i se l'ha trobat de rebot, a les seves mans, com una patata calenta.

Si no fos per la feina d'en Joan Puig, i els seus contactes a la Generalitat amb l'anterior director general d'esports, Rafel Niubó, ni Ciutat Esportiva s'estaria construint.

Recordem sempre que la Ciutat esportiva va ser iniciada i és un projecte de l'anterior equip de govern, amb el paper destacat i les gestions calgudes d'en Puig pel mig.

Tinc l'esperança que en les eleccions d'aquí a poc, els blanencs sabrem valorar els mereixements i les capacitats d'uns i altres... ens hi va el futur.

Anònim ha dit...

Serà que els senyors d'ERC (ai, esquerra) no han aprofitat informació privilegada mentre éren al govern per a desarmar a l'alcalde.
Em fa gràcia perquè critiqueu aquest tipus d'accions. Primer, un, s'ha de mirar al mirall i després opinar.

Anònim ha dit...

Donc no, la gent d'esquerra no és com els socialistes de Blanes, lo que ha fet salmeron deixa a EUiA al nivell del betum.

Utilitza la informació privilegiada per us partidista.

Anònim ha dit...

Jo com a blanenc el que sé és que la Ciutat Esportiva és un projecte de l'anterior equip de govern (CiU i ERC, Ramos i Joan Puig), que es va poder desvincular de la Illa Isozaki, i que ara el PSC, amb el seu folleto electoral "Punt de Vista", s'apropia la paternitat com si fossin els reis del mambo, quan sempre hi han posat pals a les rodes, i a més es penja les medalles tergiversant o falsejant informacions, a part d'allò de "el PSC ha fet tal, el PSC ha fet qual", i etcètera).

Fixeu-vos que l'adjunt a l'alcalde Marigó en l'àrea d'esports, en Salmerón, com bé ha recordat algú per aquí, es va abstenir o va votar directament en contra de la Ciutat Esportiva!!!!! Té collons, la cosa, no hi creien pas, no se la creien la Ciutat Esportiva, i després, trobant-se al govern i veient que ERC tenia raó perquè la Ciutat Espoartiva era FACTIBLE, ara, a toro passat, els del PSC-EUiA, amb més facilitats, són els que es pengen les medalles.
Jo crec que amb dificultats podrien arribar a presidir la comunitat de veïns de la seva escala.

Anònim ha dit...

Quien os entienda que os compre!
estáis de verdad de sanatorio!!!
En unas webs atacais a los "comunistas" y en otras los defendeis.
No entenc res..

Anònim ha dit...

Un influent company de partit del PSC (delegat de la Generalitat a Madrid) fa poc li ha dit "malalt del cap" a en Pasqual Maragall.

Ja fa dies els socialistes, per aquests comentaris d'internet d'aquí Blanes, estan titllant de "malalts mentals" a membres d'ERC.
Per cert, aquest estil dels socialistes, calcat als del PDB-Proa...

Déu n'hi do, la campanya del PSC a Blanes, quin argumentari...

Anònim ha dit...

El polític més "rosa" de la galaxia gironina, Joan Puig, presenta llibre: "Què pensen de Joan Puig...i què diu ell", prologat per l'inestimable Puitxi, on recull articles d'opinió i escrits d'altres sobre ell mateix.
Un exercici d'egocentrisme humà, lloable en aquells que tenen molt a dir, però no gaire recomanable per a un polític com Puig. Perquè es una miquetona passat de voltes presentar un llibre, sobre tú mateix, en plena campanya electoral i prologat pel teu amo. L'eclèctic Puig s'ofega en la seva pròpia foguera de les vanitats, mentre a Blanes no és que rendeixi gaire la forma de fer, que més que política de'esquerres sembla política de fer-se veure el més possible.

Anònim ha dit...

PUIG=BOTIFLER
Puig, a quí vols enganyar?
Et penses que som idiotes els blanencs?
Ara només et queda pactar amb la dreta (CiU), veritat?
BOTIFLER!!

Anònim ha dit...

Tranquils sòciovergents, els insults a en Puig no us faran guanyar més vots perquè no són més arguments, ans al contrari, us poden fer perdre vots.

Esquerra no insulta, raona.

La sòciovergència, com hem vist de prova en els dos anteriors missatges, a manca d'arguments, insulta.

El dia 27, els que creguin en l'insult, a votar sòciovergència PSC-CiU.

Per altra part, els que creguin en el raonament i que parlant cal que la gent s'entengui i arribi acords, a votar ERC.

Gràcies per la vostra campanya serena, en positiu i constructiva, Esquerra.

Anònim ha dit...

"Esquerra no insulta, raona".(Post anterior)
JUAJUAJUAJUA!!!!
És un acudit?