27.5.07

27-M: Esquerra dona una lliçó democràtica al PSC i CiU en els seus actes finals.

Mentre CiU i PSC convidaven gratuïtament a sopar als seus seguidors, Esquerra de Blanes feia un acte seriós, honest i de servei al País.

Mentre els dos primers es barallen per posar número als seus actes, Esquerra va organitzar un sopar (10.-€) popular amb 150 persones i desprès un concert de música del país que va tenir una gran concurrència.

Ni CiU va tenir 600 persones, ni el PSC en va tenir 700, i si els van tenir, és van auto enganyar, per què la gent no va anar a un acte polític, va anar a un acte gratuït.

La prova de que els nervis estant a flor de pell a can PSC i a can CiU es veu amb el que explica el candidat d’esquerra en el seu bloc: On explica la trucada que ha rebut avui del cap de campanya i regidor socialista Pere Garcia, en que li ha demanat explicacions de molt males maneres d’un banderola perduda de Marigó.

Segons explica Joan Puig, el cap de campanya del PSC li ha dit “Mal Follat” i altres expressions que ha preferit no comentar, una prova evident dels nervis de can PSC. Segons els comentaris i els correus rebuts sa-palomera considera que demà es pot produir una veritable sorpresa, Esquerra pot ser la gran beneficiada de les pobres campanyes de PSC i CiU i del paper dels seus candidats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara ja podeu avaluar qui ha fet una campanya pobra amb un candidat pobra.

Anònim ha dit...

A l'anterior anònim: perdona que et contradigui, però jo no he deixat de votar ERC per la campanya que ha fet a Blanes ni pel seu candidat, que m'han semblat prou acceptables, preparats i adequats, sinó perquè ERC A NIVELL CATALÀ DE LA GENERALITAT (Carod, Puigcercós, etc.) S'HA BAIXAT ELS PANTALONS DE MANERA INDIGNA DAVANT MONTILLA, ZAPATERO I EL PARTIT SOCIALISTA.

No sóc l'únic. Compta que parlo amb bastanta gent i amics que eren votants d'ERC, i el 90% més o menys va en la meva línia.
I si no, ja has vist els resultats d'ERC arreu de Catalunya en aquestes municipals. No crec que la davallada en vots d'ERC sigui per culpa de les 900 "pobres" campanyes electorals amb "pobres candidats" en el 900 municipis catalans.