27.5.07

27-M: Joan Puig (Esquerra) segueix innovant, escrivint un diari del dia avui en els seus blocs que actualitza cada dues o tres hores

Joan Puig el candidat d’Esquerra a Blanes segueix innovant, ja ho va fer durant la pre - campanya, ho ha fet durant la campanya i avui innova escrivint en els seus tres blocs un diari del dia 27-M.

Fins al moment ha escrit cinc noticies, comença escrivint una abans d’anar a dormir (03,00 h), una altre al despertar (07,30 h), la següent quan arriba a l’oficina electoral (08.30 h), una quarta abans d’anar a votar (11,45 h) i la cinquena desprès de la votació i desprès de les primeres dades de participació.

Les diferents notícies van acompanyades de fotografies que visualitzen el recorregut del candidat durant tot el dia. És poden seguir en els següents blocs.

http://www.joanpuig.cat/
http://blocs.esquerra.cat/joanpuig
http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/view/id/5998

15 comentaris:

Anònim ha dit...

O la gent s’equivoca o vosaltres, els de Sa Palomera, val mes que deixeu de prendre trips de fanta. Estem esperant una explicació, si podeu, del que ha passat. Quina colla de sectaris i pallassos!

Anònim ha dit...

Ja ho deia algú, ERC, només és Bla, Bla, Bla. Els d'ERC només estan presents en la virtualitat, manipulant la informació, manipulant la premsa i insultant. Són tan "originals" que mentre el senyor Marigó es preocupava dels problemes que podien tenir les persones que estaven a les meses electorals, de les persones que anaven a votar, etc., el senyor Joan Puig s'ha dedicat durant tot el dia 27 a fer-se acompanyar a tot arreu pel seu falder, l'ideòleg de LA NOTA i la seva fotògrafa personal, per penjar-se fotos a la seva pròpia WEB que només mira ell i el seu fill. Us prego una mica de dignitat i que deixeu de manipular aquest mitjà de comunicació tan fantàstic que és internet.

Anònim ha dit...

Quin fracàs, no?

Oriol de Mollerussa ha dit...

Noi, us han fotut el cul com un lliri...

Anònim ha dit...

Déu meu quina òstia!
Ja us està bé botiflers!

Anònim ha dit...

On és avui la vostra crònica valorant les eleccions ??
Segur que aquest blog despareixerà!!!!
A veure aquests d'ERC que han estat mig any insultant al Sr.Alcalde i donant-se-les d'importants i que ho guanyarien tot, on són ???? En Puig ha fracassat. Tant clar que ho veieu.... Ja ho diu el refrany: qui riu últim riu millor!!...

Anònim ha dit...

és una llàstima k per culpa d'un candidat k només sap fer polítika a "la amerikana" , és a dir, utilitzant la crispació, la manipulació i l'insult cap als seus contraris; tot un grup polític en surti malparat. La campanya de Erc m'ha semblat perfecte i molt agosserada, un bon treball de màrqueting que el director de campanya s'ha kurrat. No ha perdut ERC, ha perdut en Joan Puig per fer de la política un joc molt brut, i si fos el seu asesor li recomanaria la dimissió.

Anònim ha dit...

soc votant d'ERC; vaig animar als meus amics a votar ERC; per part dels blocs d'en Joan Puig, Sa Palomera, Diari de Blanes,...hi havia molta euforia. Els que redactaven els comentaris tenien una visió masa passional i no veien la realitat. Hauriem de reflexionar i canviar...

Anònim ha dit...

JUAJUAJUA!!
Què calladets que esteu ara, aquells que donàveu 0-1 regidors al PDB!!
JUAJUAJUA!!

Anònim ha dit...

Erc, com a Girona, punxa!

Alsina = Puig però en dona!

Juas juas!

Anònim ha dit...

Ja fa gairebé 24 hores de la vostra derrota i no heu parlat ni del resultat de les eleccions. Quina vergonya !! Si hagués sigut al revés ja us estaríeu enfotent dels derrotats.

Anònim ha dit...

Només heu de veure les cares dels d'ERC (ai, esquerra) per TV Blanes. Són un poema i en Puig sembla que fins i tot li salten les llàgrimes. Si al final tindrà sentiments.
Ara, els d'ERC doneu la cara i tant que vau criticar i d'estar tan segurs que arrassaríeu i reconeixeu la vostra derrota.

Anònim ha dit...

Nomes hi había un redactan els post en Marc Puig que es desdoblaba en varies personalitats

Anònim ha dit...

Si Joan PUIG fos com cal, deixaria la política i tornaria a la vida professional. A veure on és el seu sentit de l'ética política!

Anònim ha dit...

Ei,ei, ei, tranquils, eh? Esquerra ha perdut, però per alguns adversaris d'ERC que em precedeixen en el meu comentari, sembla que s'acabi el món. Doncs no nois, la vida continua. Un mal moment per a ERC, sens dubte, però ERC ha superat situacions molt i molt pitjors que aquesta, i si no penseu en el 1939. I moltes altres.

Esquerra, més tard o més d'hora, amb unes circumstàncies o unes altres, tornarà a aixecar el vol. És a dir que algú que altre no intenti fer llenya de l'arbre caigut, perquè tal vegada l'arbre no està tan caigut com esperava.

A vegades de les derrotes també se n'aprèn per a fer millor les coses en el futur.

Ànims per als pencaires d'ERC!!