29.5.07

27-M: Esquerra i Puig han perdut,

Una cosa tenim la gent de Sa-Palomera, dignitat, coherència i amor a Blanes i al País. I no per això amagarem la crítica. Esquerra ha perdut i el seu cap de llista també, no ho neguem i tampoc ho amaguem.

Cal una reflexió del que ha succeït, mai un partit i un candidat han estat tant oberts a l’autocrítica, mai un candidat ha ofert tanta obertura, creiem sincerament que Esquerra i Puig s’han equivocat, han fet massa campanya, han parlat massa clar, ha sobrat el telèfon, els blocs i les propostes massa avançades no s’han entès.

D’aquí uns anys algú dirà que a Puig no se’l va entendre, va ser massa agosarat, i això ho acabat pagant.

Sa-palomera va apostar per Esquerra i ho diguérem, i hem permès que els comentaris fossin oberts, hem parlat clar, fins i tot massa. Malgrat tot l’aposta de sa-palomera ha estat perdedora i ho assumim.

El que no vol dir que no seguirem pensant el mateix, Esquerra ha estat un referent a Blanes els darrers anys, ha treballat amb coherència i ho hem d’agrair i ho fem amb la voluntat de parlar clar i coherent.

Per cert, quan alguns escriuen que Joan Puig no fa critica, s’equivoquen, us recomano la següent adreça: La pagina web d'Esquerra, explica amb calma la situació i analitza la situació i fa valoracions.

www.joanpuig.cat

27 comentaris:

Anònim ha dit...

permeteu-me que encara en cardi un fart de riure. La vostra percepció està pels terres. I si sortiu una mica per Blanes? i no sous tant sectaris? va, porfa...

Anònim ha dit...

Des de fa mooooooooooolt temps que esperava aquest discurs per part de 'Sa Palomera'tan auster. Amb dignitat i honestedat. Des d'aquí agraïr-vos tanta sinceritat. Almenys, us ha servit de lliçó per més endavant i si algun dia torneu a pujar no us faci ser tan....

Anònim ha dit...

Sa Palomera i ERC admeten el que altres no admeten: que, com a partit, ha tingut un mal resultat.

Quan PSC, CiU o altres treuen mals resultats, mai els he vist reconeixent-ho: tots treuen pilotes fora i àdhuc diuen coses com "cal fer una valoració positiva dels resultats".....).

I una altra cosa, cal saber guanyar i cal saber perdre.

ERC ha sabut perdre, ho ha admès i analitza aquells punts a on es pot haver equivocat.

Altres que han guanyat, fan ús de la burla contra els que han perdut (petita mosta, aquí dalt n'hi ha un que es "carda un fart de riure").

Guanyar intentant humiliar al que ha perdut demostra.............. manca de grandesa i absència d'elegància ètica d'aquell guanyador...... Demostra la mentalitat profunda i el tarannà interior del vencedor que pretén humiliar al que ha perdut.

Oriol de Mollerussa ha dit...

Aquest post us honora. Reconèixer la derrota és un gest de gran dignitat.

Anònim ha dit...

Cardo un fart de riure, perqué els votants han castigat a un candidat que va trencar el pacte, a un candidat que no anava als plens, a un candidat que a tots els ambits fora de Blanes coincideixen a que aquest senyor es com no ha de ser un polític, un candidat mediatic pel seu profit, un candidat...
El darrer anònim deu ser redactor de Sa Palomera, no...
Vosaltres també us cardariu un fart de riure si regellisiu el darrer mes d'aquest panflet, o no?

Anònim ha dit...

Esquerra ha perdut, i com diu joan puig en el seu bloc, esquerra no estar enterrada.

Poques vegades es veu un polític que dona la cara, es mulla de veritat, permet que la gent li escrigui comentaris, i dieu que es prepotent, llunya, distant,

Marigo com el va definir el Robert Gelabarto es un Bonaparaula, sabeu que es un bona paraula que parla però no diu res.

Per cert crec que Blanes ha perdut el millor servidor públic dels darrers anys, ha tingut visió, ha lluitat pels interessos de blanes a canvi de res, us ho puc assegurar, i d'aqui uns anys ho dira molta més gent

Puig ha tingut el problema que s'ha avançat en el seu temps i es veu que en política no es pot parlar clar.

Guanyen els bonaparaules de torn

Puig no els hi donguis la felicitat de plegar.

Anònim ha dit...

Endavant Joan! Endavant gent d´Esquerra!

Anònim ha dit...

Puig no ha fet res que no hagués fet un altre regidor socialista que hagués sortit elegit diputat.

¿O és que no hi ha regidors socialistes que també són diputats?

A cabassos.

O regidors que tenen altres feines a part d ela de regidor: la Pepa Celaya treballa també a Barcelona, en Marigó compaginava el seu càrrec de regidor a l'oposició amb el de diputat a la Diputació. L'alcalde de Lloret (no només regidor, sinó ALCALDE) és diputat al Parlament... i ha estat reelegit alcalde...

Només a un partit se'l segueix amb lupa, no se li perdonen o no se li permeten errors: a ERC.

En temps durs, i per la reacció positiva de la gent republicana, constato que ERC ha entès el missatge.

Sempre s'és a temps de rectificar, i ERC ho farà.

Puig, estem amb tu, i amb tota la candidatura d'Esquerra.

Anònim ha dit...

Caldes, Vidreres, Anglès, Blanes ... a tot arreu on ERC ha actuat com un bandoler, i no precisament en Serrallonga, la davallada ha estat important. No es pot anar pel món amb supèrbia, intimidació ... nois: apreneu-ne!!

Anònim ha dit...

Vosaltres d'humiliar en sabeu molti molt , només cal repasar el bloc de Sa Palomera.

Ja veig que no canviareu mai, que el vostre ego no us deixa. Crec que aneu malament per aquest camí.

Ho sento nois, és el poble el que ha parlat, així és la democràcia.

Anònim ha dit...

Salutacions a tots.

El que us estan demanant es dignitat, res mes que això, però sou incapassos fins i tot ara de tenirla.

Bè vosaltres mateixos, els que hem tingut que patir la vostre prepotencia i els vostres insults som ara espectants als esdeveniments, encara que molt em temo que res no canvïi.

Conxita anims, ets una gran pencaire, els que han treballat amb tu així ho expliquen, però la politica te aquestes coses i ara pel que sembla toca callar. No et desanimis.

Esquerra no està morta, no cal que en Joan o en Marc ho diguin, Esquerra es mes que tot això, Esquerra sou vosaltres. Fins i tot en una epoca de la meva vida jo tambè vaig ser Esquerra.

signat UN INDEPENDENT

Anònim ha dit...

prou de dividir a esquerra, esquerra a l'oposició i dignitat per damunt de tot, que es el que fa puig i conxita

Anònim ha dit...

Un batalla que s'ha perdut pel camí. Però no la guerra (és un símil, una metàfora). Com en els esports, unes vegades es guanya i unes altres es perd. La gent d'ERC té capacitat d'anàlisi i de reacció davant l'adversitat. La vida continua i vindran situacions millors.

Com va dir el President màrtir, tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.

Anònim ha dit...

Esquerra treu forces de flaquesa perquè ens estimem Blanes, Catalunya i la seva gent. Tant se val que no ens hagin votat en la mesura que esperàvem. Ens estimem aquest poble, aquest país, aquesta gent, la gent d'ERC treballa a favor del poble i més endavant la ciutadania ho percebrà. És clar que pel mig han de passar moltes coses, però mirant endavant i positivament, constructivament, amb propostes i accions en benefici general de les persones, ERC tornarà a créixer. Segur. Ara, el dia després, a seguir treballant.

Anònim ha dit...

Els homes i dones d'ERC possiblement han tingut errors. Però suposo que les persones que voten (votants, ciutadans) també poden tenir errors, no?

Anònim ha dit...

Ara resulta que 6.000 persones s'han equivocat. Vaya excusa, no ?

Anònim ha dit...

Quan el partit de Jesús Gil i Gil a Marbella aconsegueix més de 6.000 vots, els ciutadans de Marbella s'equivoquen o no s'equivoquen??

Qui té boca s'equivoca, errar és d'humans, a vegades hi ha errors personals i a vegades hi ha errors col·lectius.

Tanmateix, cal aprendre dels errors (dels partits i dels ciutadans), per mirar de rectificar-los i millorar les coses en un futur..., en favor de Blanes i dels blanencs.

Anònim ha dit...

PUIG CONTINUARA COSTI EL QUE COSTI PER QUE NO TE NI OFICI NI BENEFICI FORA DE LA POLITICA

Anònim ha dit...

Ja continuem amb les mentides dels que consideren a Puig com un "enemic".
A mi m'han dit que Puig continua perquè l'assemblea d'Esquerra l'ha emplaçat a que continuï.
Ell estava disposat a dimitir, però la gent d'Esquerra està amb ell, perquè ha tingut errors, com tothom, però també ha tingut encerts, i la bona feina no es castiga, sinó que es reconeix, amb més raó en els moments difícils.

Amb el mal resultat electoral d'ERC, ja començo a tremolar pel Vilar, ja que Nadal i Marigó arrassen boscos, arbres, cases i tot el que troben per davant.

I en Puig és dels pocs polítics que sempre ha treballat perquè aquella futura carretera no passi pel Vilar, però sí més a prop del traçat actual, i així l'impacte ambiental sigui més petit.

Només per aquest motiu -importantíssim com el medi ambient-, que és feina ben feta d'en Joan, ja val la pena que en Puig continuï.

Suggeriria als senyors d'altres partits que no són d'ERC que es preocupin dels seus partits. Esquerra ja fa reflexió, autocrítica i les accions necessàries per rectificar allà on es pugui haver equivocat.

Anònim ha dit...

En Puig és el Mr. Bean de la política, a mí em fa passar estones molt agradables amb la seva sinceritat i idiosincràssia, em ric molt amb les seves intervencions als plens, té un parell de collons. Jo no voto a ERC però crec que hi haurien d´haber més Joans Puigs, seria tot molt més divertit i més distès.
No es retiri Sr. Puig, vostè fa la política molt més divertida.

Anònim ha dit...

això només s'arregla amb en Puig cap a casa. Esquerra blanenca, et convé renovar

Anònim ha dit...

que trist que hàgim de votar depenent de quant simpàtics siguin els mossos.
felicitats per haver acceptat la derrota, sou valents.

Anònim ha dit...

Ara l'has clavada, anònim de les 7.02 PM. Quina llàstima que tantes persones votin en funció de si és simpàtic o no...........

de si té bona oratòria o no.....

de si és divertit o no...

de si "les formes" que utilitza són més o menys "políticament correctes",

de si diu unes quantes veritats, en comptes de ser cínic, mentint amb "Bonesparaules".....

de si és més maco o més lleig...

de si a ell l'insulten o el lapiden més o menys gent, per exemple l'alcalde...


Mentres que, en canvi, les mateixes persones que voten, no es fixin en els fons, els continguts, les paraules, els missatges, els sentits, les reflexions, la gestió, les accions, la lluita, el treball, les propostes, la feina feta, el funcionament de la cosa pública, Pinya de Rosa, El Vilar, Delta de la Tordera, Port, Preu de l'aigua, Finca Perpinyà, Illa per Blanes, catàleg del patrimoni arquitectònic, giratori de Can Bartolí, supressió del transformador elèctric de Ca la Guidó, Teatre Municipal de Blanes, Biblioteca, treball per dotar de més aparcaments a Blanes (i més barats), transport públic més sostenible Blanes-Lloret, quan els propis companys de govern (alcalde) posen traves a la feina.....

que en tot això i més, bastantes persones que voten, no s'hi fixin......

Anònim ha dit...

No voto a esquerra, però veure un candidat que obre el seu blog, que permet comentaris, i crec que alguns comentaris estan fora de lloc, demostra una sinceritat i una personalitat fora de lo comú, crec que Blanes i surt perdent deixant marxar puig.

Anònim ha dit...

Joan Puig. Ja és prou penós obrir un blog per tu mateix i fer veure que ets un confidencial. A més, tens la poca vergonya d'escriure't tu mateix els comentaris, com fa l'Àlex Sàez. Ja ja ja ja. Estàs com un llum, Joan.

Anònim ha dit...

No em diguis que l'anterior comentari anònim de les 4:23PM l'ha escrit en Puig. Així, segons tu, jo que escric un comentari, sóc en Puig. I una amiga meva, com que un dia va escriure un comentari, també és en Puig. ¿Vols dir que els quasi 900 votants d'ERC de Blanes no eren tots Joans Puigs?

A veure.............. els que no tragueu a en Puig......... ¿podeu madurar una mica amb els arguments? ¿O els nens del col·legi us han de superar?

Donaire ha dit...

No dic que TOTS els comentaris són d'en Puig. És evident que no, home. Dic que no només escriu ell un blog i en comptes de donar la cara el fa pasar per confidencial, sinó que a més ell mateix publica ALGUNS comentaris.
Ja ja ja ja ja