19.9.06

CiU i el PSC desconcertats per la veritat de l’estatut: aquesta arriba massa ràpid davant les eleccions al Parlament.



Estaven tot cofois i contents davant la situació creada a partir del resultat del referèndum de l’estatut, però dia que passa es destapà l’escàndol de les rebaixes d’aquest.

L’estatut va entrar en vigor aquest estiu amb el primer desencís, comprovar com malgrat “l’estatut que deixa l’estat sense representació” el caos de l’aeroport ha estat una calamitat i un passar de tot per part del mateix estat que diu que tants ens estima.

El segon fracàs el desconcert en l’arribada d’immigrants, encara ressonant les paraules del Conseller Saura dient que amb l’estatut s’acabava el problema de l’inmigració, ja hem vist el resultat.

I el tercer fracàs es comença a visualitzar amb les xifres que donen la famosa clàusula pactada amb Zapatero pel portentós candidat convergent “Artur Mas” (pel cap baix uns 700 milions € menys del previst) li van robar la cartera i encara avui ni la començat a buscar.

Qui deia la veritat de l’estatut? Qui va mentir i és va deixar enredar en la negociació? Segons el propi CIS quasi la meitat dels catalans creu que l’estatut no soluciona ni millora els problemes del país.

Amb aquests “èxits” volen presentar-se a les eleccions i comencen a comprovar que els ciutadans son més espavilats que ells, i tenen ja pànic a que es comencin a demanar responsabilitats.

ERC tornar a tenir un paper i en definitiva va ésser l’únic que va advertir de l’estafa, comencen a estar nerviosos i preocupats per un mal resultat dels dos partits grans.





sa-palomera@hotmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les dites populars que són la saviesa del poble diuen: El pecat fa forat, s’atrapa primer un mentider que un coix. La meva àvia, que també sabia moltes coses, diria que per mentiders Nostre Senyor els castigaria i anirien a l’infern. O sigui que els votants els castigaran i uns aniran a l’oposició i altres si quedaran.
És evident que només queda una veritat.

Anònim ha dit...

Estaria bé que Sa-Palomera tingués un link del nou diari republicà: diarirepublica.blocat.com

Anònim ha dit...

Tenim el que ens mereixem. A Hongria, per molt menys, han sortit al carrer.