16.9.06

Josep Marigó (PSC/PSOE) alcalde de Blanes a la corda fluixa, quasi dos mesos desprès de trencar l’acord de govern els socialistes pitjor que mai i pel

Durant els mesos de govern del tripartit blanenc tant el PSC com EUiA van anar propagant que tots els problemes de l’Ajuntament eren culpa dels regidors d’ERC, fins i tot parlaven malament d’ells a esquenes seves, tot era culpa de la seva inoperancia i de les absències del diputat republicà.

A l’hora de la veritat tot se sap, i dia que passa els problemes s’els hi acumulen al govern monocolor de Marigó, en primer lloc no s’esperaven l’actitud contundent però responsable dels republicans, que ha fet possible que molta gent comences a entendre que el problema no eren ells sinó l’incapacitat de l’alcalde per prendre decisions, i en segon lloc la fiscalització d’esquerra ha obligat a CiU a canviar de tàctica i començar-se a posar les piles i a sortit del descans etern en el que estaven.

Es coneguda l’anècdota d’un petit empresari blanenc que va sortir esparverat dels despatx de la màxima autoritat local quan aquest li va dir que en política no prendre decisions te una avantatge, i es que no et desgastes tant ràpidament, avui te clar que Marigó no aporta res, sinó tot al contrari perjudica Blanes.

Aquests dies encara es parla del butlletí d’esquerra ARA BLANES, del que s’han repartit 10.000.- exemplars i que ha fet obrir els ulls a molta gent, i que comença a tenir clar que el motiu només era electoralista de la decisió del sector més espanyol del socialisme blanenc.

Tot això ha comportat que un minúscul sector del PSC plantegi el relleu de Marigó al capdavant d’una responsabilitat tant important com es la de dirigir el consistori blanenc, algunes veus socialistes critiquen els excessos de “esquerrafobia” que l’alcalde socialista ha perpetrat i que a sobre no ha sabut dirigir la crisis provocada per ell mateix.

Si al principi tot podia semblar que les culpes eren dels republicans, ara comença a ésser al revés, la gent, la ciutadania s’han dona compte de l’incapacitat de gestionar i prendre decisions que te l’alcalde i per contrapès l’actitud treballadora, responsable i contundent dels republicans.




sa-palomera@hotmail.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi es comença a saber la veritat,les mentides de Marigó al descobert.

endavant amb la coherencia.

Anònim ha dit...

El alcalde el otro dia casi da las culpas del problema del joan batlle tambien a ERC, que cara, el dinero para cosas serias, no para tirarlo en una inversión inutil

Anònim ha dit...

Eso, eso que devuelvan el dinero que el Ayuntamiento invirtió en la Casa del Pueblo...

Anònim ha dit...

Quin odi que teniu cap a esquerra, a la cada del poble ningú de l'ajuntament ha invertit mai un duro.

esteu acabats

Anònim ha dit...

PUIG ALL-STAR

Anònim ha dit...

La situació de Blanes és calcada a la de Constantí: un govern amb un PSC inoperant i prepotent i una ERC treballadora i responsable, un trencament de pacte i una CiU que porta anys i anys sense bellugar-se.

També aquí semblava que tot era culpa d'Esquerra, o això deien els socialistes, que ara governen en minoria i no paren de cagar-la. Afortunadament, sembla que a Constantí també la gent anem mica en mica obrint els ulls.

Anònim ha dit...

Quina utopia! ERC treballadora i responsable.Mireu, crec que l' únic que pujarà el dia 1 de novembre serà Ciu, la resta res de res.

Anònim ha dit...

Quan em referia a una ERC treballadora i responsable parlava de Constantí. El dia 1 de novembre els partits a nivell nacional ja s'arreglaran.