1.12.06

ASPRONIS (1): els responsables callen, però comencen a estar preocupats.

Hores desprès del plenari de l’Ajuntament de Blanes, reunió d’urgència entre l’Alcalde de Blanes Josep Marigó, la directora dels serveis territorials de Benestar en funcions Pepa Celaya i la Presidenta de la Fundació Aspronis Dolors Oms, tots ells del PSC per valorar la situació creada a partir de les preguntes i denuncies presentades pel portaveu d’ERC Joan Puig sobre la crisis oberta a la Fundació.

A partir d’aquestes preguntes avui podem afirmar que la Fundació Aspronis i la seva matriu el Vilar és troben en una situació difícil, aquestes fundacions és dediquen a donar treball als diferents discapacitats de les comarques del Maresme i La Selva, l’entitat fou creada per voluntat dels diferents ajuntaments, en el seu moment fou elegida Presidenta quasi vitalícia Dolors Oms ex-alcaldessa de Blanes, avui encara continua.

Ara fa uns anys una greu crisis que va posar en perill la pròpia fundació va ésser aprofitada per la Presidenta per treure’s de sobre el gerent Josep Vall (ex-regidor socialista de l’Ajuntament de Blanes) a qui va carregar totes les culpes.

La realitat d’avui demostra que segurament va plegar qui menys culpa tenia, i pel contrari aquells que en son responsables segueixen sense assumir responsabilitats per la mala gestió. La reunió esmentada va fer créixer la tensió i que va fer augmentar la preocupació dins l’univers socialista, davant el trencament del silenci per part dels republicans, saben que una investigació independent situaria a cadascú al seu lloc.

ERC amb la seva valentia, ha desemmascarat un silenci còmplice que podia haver comportat, un greu crisi a la pròpia institució. Continuarem amb aquesta turbulenta història.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Puig, és patètic parlar en tercera persona quan es refereix a un mateix. Piscinero!
ERC=PSOE

Anònim ha dit...

És igual que sigui en Puig, però varen ésser els unics que van parlar clar, gracies a les seves preguntes sabem que el MArigo no va a les reunions, ara veiem el que l'interessa i el preocupa el problema.

I desprès va a la presentació de la nova associació i fot un misal per no di res.

gracies a erc, comencem arreglar les coses.

Anònim ha dit...

No parleu del tema de l'assistència que em feu riure, sempre criticant i criticant quan els primers que no ho feu sou vosaltres.Ara si, sempre sou els millors, el més coherents i els que mai han trencat un plat.

Anònim ha dit...

Per parlar cal conèixer objectivament... i el camí iniciat per ERC ens pot portar sorpreses.
Pel bé dels que no poden expressar-se ENDAVANT !!!

Anònim ha dit...

VAIG A CAGAR...

Anònim ha dit...

El camí iniciat per ERC ens pot portar sorpreses.Senyors ERC ja és una sorpresa i no ha tingut cap problema pactant amb socialistes, sempre coherents?

Anònim ha dit...

Quan parleu... sabeu que representa Aspronis?
Una mica de respecte per favor.
ERC ENDEVANT

Anònim ha dit...

Gracies a ERC ara es pot arreglar ASPRONIS

Anònim ha dit...

Es una vergonya que l'alcalde Marigo no vagi a les reunions del Patronat, quina cara.

Anònim ha dit...

Endavant Joan, endavant ERC. Joan ets el millor! que dolent en marigó i els socialistes. Endavant PUIG, endavant erc. Puig alcalde, puig president del govern!

Anònim ha dit...

Quin poc criteri i quina poca rigorositat que té aquest blog. Utilitzar Aspronis per fer política, com fa el senyor Joan Puig i els seus seguidors em sembla patètic. El que ha escrit aquesta notícia una de dues, o és un ignorant o té mala fe. Si us plau deixeu Aspronis en pau. A Aspronis treballem amb la mateixa il.lusió de sempre, sanejats econòmicament, amb moltíssims projectes en marxa i els professionals que pel que sigui han plegat han set substituits amb d'altres amb tanta o més capacitat i il.lusió.
Aspronis 2007! Amb força!