21.12.06

Mosca Borda: Josep Marigó, cada dia, més mèrits per guanyar.


L’alcalde de Blanes, el socialista Marigó no para de fer mèrits per guanyar el premi “Mosca Borda” que el Col·legi de Periodistes va deixar desert i que sa-palomera ha decidit impulsar degut a la gran quantitat de candidats.

Recordem que el premi Mosca Borda es per aquell personatge que és comporta malament amb els periodistes, i de candidats uns quants, de tot color polític.

Però sens dubte qui encapçala la votació, Josep Marigó (PSC) que no para de guanyar punts, no conforme només en queixar-se a diferents mitjans de comunicació, la seva actuació ha seguit amb pressions als mitjans públics de la radio i TV local, i ha continuat amb amenaces a les persones que discrepen.

Ho han pogut comprovar els propietaris de càmpings, les associacions de botiguers, en definitiva tot aquell que discrepa surt a la llista negra del tàndem Marigo-Argemir.

I l’anècdota definitiva i que el converteix en el candidat idoni a la Mosca Borda: “La redacció de El Punt encara està estupefacte per la trucada que van rebre de l’alcalde Marigo per queixar-se pel contingut d’una crònica esportiva d’un partit de Hoquei de l’equip del Blanes. En la crònica, com és habitual feien referència a l’assistència de públic i de persones conegudes que van presenciar el partit.

La queixa improcedent de Marigó (PSC) que cau en el més gran dels ridículs, va consistir en recriminar al mitja referenciat, que nombres el nom de les persones publiques que hi van assistir.

Els redactors encara no s’ho creuen, que tota la feina que tenia l’Alcalde de Blanes un diumenge al matí, era trucar al diari per tal de que obviessin la presencia de l’Alcalde de Maçanet i el diputat d’ERC Joan Puig de la crònica, una prova evident d’incapacitat manifesta de dirigir un Ajuntament, sens dubte s’ha guanyat tots els mèrits.

Darrer mèrit: “Marigó no farà cas a l’acord del plenari, que l’insta a tancar l’il·legal aparcament d’autocaravanes que va obrir sense consultar a ningú”

http://diarideblanes.bloc.cat

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És el perfecte embustero, i censurador, la web de l'ajuntament no ha publicat la noticia de la derrota demcoratica de la parella de fet, quina vergonya.

Anònim ha dit...

Ja podeu votar al Joan Puig que el seu comptador no suma el que ha de sumar.

Anònim ha dit...

aqui l'unic que menteix és el Marigó. que acepti la democracia. i faci cuadrar la seva parella de fet.

Anònim ha dit...

Els d'ERC vau nèixer així de frikis i tarats o us heu convertit després d'alguna experiència traumàtica?

Anònim ha dit...

Només es pot votar una vegada amb el mateix ordinador capgros!!