6.12.06

EUiA i PSC de Blanes instant a boicotejar els càmpings i negocis de la ciutat.


Segons publica el confidencial diarideblanes el tinent d’alcalde Argemir González (EUiA/IC) ha obert un aparcament per autocaravanes sense ni consultar-ho al Patronat de Turisme ni al sector turístic del municipi.

No només això, si no que ho fet sense obrir el necessari expedient d’activitats, ni tant sols l’expedient urbanístic necessari, aquesta actitud és habitual en aquest regidor, famós per realitzar carrils bici sense la conseqüent partida pressupostaria, i sense projecte, que el va obligar a modificar en diverses ocasions l’obra, el que va comporta un despesa excessiva.

Amb una actitud xulesca, ara ha decidit tirar endavant una obra sense comptar amb el sector, al veure que el sector i diferents partits polítics s’hi oposen no ha dubtat en muntar una campanya de boicot i amenaces contra els càmpings de Blanes.

Ell en persona ha trucat a les entitats de caravanig i els ha incitat a actuar contra els càmpings i els partits polítics que han mostrat la disconformitat amb la seva actuació. El resultat, insults, amenaces, i xantatges per tal d’evitar la seva derrota política, ha sacrificat el seu poble en ares del seu “ego” amb el vist i plau de l’alcalde Josep Marigó que un cop més ha demostrat la seva incapacitat de dirigir Blanes, permetent que el seu tinent d’alcalde actues amb total impunitat,

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Prou de polítics plens de prepotencia, aparcament per autocaravanes, perque pugui aparcar la seva? quina cara i quin alcalde que tenim.

Prou ja de polítics incapaços.

Anònim ha dit...

argemi, pots aparcar la teva caravana al forum.

deixens tranquils

Anònim ha dit...

Este es de la escuela de Franco(de casta le viene el galgo) camuflado de ecologista

Anònim ha dit...

Puig has d'anar al psiquiàtric, l'argemí sempre t'ha donat vint voltes

Anònim ha dit...

es ven caravana nova rao. argemir, ajuntament blanes

Anònim ha dit...

CADA DIA ESCRIU MENYS GENT AQUI...ES VEU QUE ESTAN CAGANT.

Anònim ha dit...

Com a treballador de càmping d'aquesta vila, m'ofèn veure com s'intenta regular per portar a la normalitat una acció que comporta una sanció administrativa com és l'aparcament d'autocaravanes a la vía pública.
És evident, que en llocs on no existeixin establiments (càmpings) es creïn aquests espais, ja que es produeix una mancança d'aquests serveis. A Blanes, cal recordar que tenim una dotzena de càmpings dels quals tres resten oberts tot l'any, per tant poden oferir aquest servei plenament legal i amb millors condicions que l'ajuntament.
Indicar que la regulació que s'intenta fer és com moltes que sorgeixen ultimament, és a dir, molt dificultoses d'esbrinar els dies que hi resten i si hi ha repetitició. Ja veurem, com les grans caravanes "amb mala fama" que recorren les comarques gironines últimament s'estableixen aquí. Després tothom fotarà el crit al cel, si la brutícia, si el soroll...
També és curiós que tots paguem impostos per les nostres propietats (IBI), molts tenim de pagar aparcament (zones blaves), i a l'ajuntament socialista no se'ls acudeix res més que delimitar una zona gratuïta per autocaravanes.

Sr Marigó s'ha lluït, sobretot per no haver parlat amb els professionals.

Anònim ha dit...

Al menys ja es veu, quina mena de STALIN pul.lula per Blanes, convé prendre nota, al capdavall, sempre queden els CAMARADAS de la CONVER DINASTICA CANÓNICA (CDC)l'altre Pol Stalinista, però de dretes. Aquests paios volen convertir l'Ajuntament de Blanes, en un Seminari Avançat d'STALINISME

Anònim ha dit...

Prou de maragallades, prou d'il.legalitats, prou d'un alcalde faldo. atura els peus a l'argemir,ja ni ha prou de cacicades.

Anònim ha dit...

Quin niu de merda que ens ha posat l'ajuntament al davant de casa! Aquests són ocupes de vía pública i amb molta pasta, perquè una autocaravana no la pot tenir tothom. Si volen vacances que les paguin a un càmping i no ens molestin.-gràcies

Anònim ha dit...

Com es diverteix en Puig i la seva família amb aquests panflet

Anònim ha dit...

Deixeu estar al Puig i la seva familia, parlem dels que fan les coses malfetes, argemir i marigo, prou de fer mal a blanes

Anònim ha dit...

Gracies a sa palomera, alguns estan mes controlats.

força i endavant, per cert Argemir, nomès et mous per interessos, primer les contribucions especials, per pagar menys de la teva butxaca, desprès la violencia de genera, plataforma de dones i finançament de les seves accions i promou la candidata del vostre partit, ara un aparcament de caravanes x que la teva ho tingui gratis, ja ni ha prou.

Anònim ha dit...

Prou de fer mal a Blanes, volem un nou alcalde, tries ha de pactar amb erc per tal de fer fora a uns incapacos de tirar endavant Blanes-

Anònim ha dit...

Estic emprenyat amb ERC a la Generalitat per haver-se sotmès al PSC-PSOE, no tornaré a votar Carod,............... però a Blanes.......... a Blanes........... PUIG ALCALDE.
A Blanes Esquerra sí que dóna la talla. Si no canvies a nivell local Puig, et faré costat. Si canvies com ha fet la cúpula de Barcelona i el clan de l'avellana..., llavors et retiraria el meu suport. De moment, ERC-Blanes va bé i... planteu cara al duo de l'arrogància Argemir-Marigó, amb el dit pàrking exclusiu també.

Anònim ha dit...

aaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Mot bé nois! En un poble que viu del turisme en una part molt important, no voleu que vinguin la gent que fa turisme en caravanes.
Que no veieu que la gent que té autocaravanes és gent de tota condició social i ideologia? No veieu que esteu llençant pedres no sobre la teulada del Regidor d'IC-EU sinò sobre la vostra pròpia teulada?
Us ho haurieu de fer mirar...

Anònim ha dit...

A l'últim,
¿que no saps que l'esplanada dels pavellons anava destinada a uns altres usos?

Doncs mentre Marigó ni socialistes, en aquella esplanada, no li dongui els usos pel que estava previst (o que fins i tot el partit de Marigó va anunciar en roda de premsa), aquella esplanada no es toca.

Ja que es espai públic i camp obert, vàlvula d'escapament necessària per descongestionar la densitat del nucli urbà, per la qual que tots els blanencs podem caminar i transitar, per tant, que podem aprofitar, i no perdre així com així.

Si allà comença per omplir-se de caravanes (diuen 18, però amb l'"efecte crida" s'ompliria de moltes més), ens prenen espai als veïns de Blanes. Si avui hi posen caravanes, s'obre la veda a que demà hi posin una altra ocurrència d'Argemir o Marigó, altres xiringuitos, per minvar i robar espai públic que és de tots els blanencs

Mentre els governants socialistes no fotin res del que han promès (o el que no han dit els socialistes: un gran PARC i ZONES VERDES), mentre els del PSC no fotin ni brot ni inverteixin en aquell espai com mereix, no han de tapar les seves ineptituds i inacció amb 4 senyals verticals de trànsit (amb 4 fletxetes i 4 dibuixets de caravanes) per avisar d'una mena de pàrquing que es podria ubicar, per exemple, al costat de la nova Ciutat Esportiva de Mas Cuní.

Per tant, a l'anterior comentarista, et demanaria que no tiris pedres a la pròpia teulada i no parlis per parlar. Gràcies per la teva atenció.

Anònim ha dit...

Osti que sou «raros» els de blanes, veig que no us interessa fer negoci.
Suposo que preferiu deixar l'aparcament buit a l'espera que quatre quillos tocacollons hi vagin a derrapar abans de deixar-hi aparcat a la gent que viatge amb autocaravana.

A més a més, penseu que els autocaravanistes solen sortir a sopar als restaurants i s'hi deixen la pasta, en lloc de comprar un parell d'entrepans i una litrona i fotre-s'ho a la plaja deixant les restes escampades per la sorra, quin fàstic :-(