24.12.06

El RACC amaga la seva història.

Segons publica el bloc del diputat republicà Joan Puig, “el RACC renega de la seva historia”, en el seu post (e-noticies s’ha na fet ressò) explica que en el darrer número del butlletí del club apareix un especial dedicat al seu centenari i en una de les pagines apareix una galeria de presidents amb un petita ressenya.

La ressenya corresponent al President Josep Sunyol (1933-34) - (diputat d’ERC, President del FC Barcelona) amaguen que va ésser assassinat pels feixistes en els inicis de la Guerra Civil, segons els RACC va morir “en circumstàncies que encara no han estat aclarides”.

Es veu que els dels RACC en temes de la memòria històrica estan més enllà que el PP, el dia que editin una revista a Xile publicaran sobre el dictador Pinochet “va arribar a la Presidència de la República en circumstancies que encara no han estat aclarides”

Aquesta no és l’única deixadesa nacional del RACC, en la seva obsessió d’expandir-se per Espanya, pel camí amaga la darrera C (Catalunya) en les noves seus que obre per l’estat, només parla de RAC (reial automòbil club), el seu servilisme comença a ratllar el ridícul. Com el que ha fet amagant la realitat d’un dels seus presidents Josep Sunyol, un patriota que durant molts anys el F.C. Barcelona va obviar i que l’arribada de Joan Laporta va permetre homenatjar.

Comença a ésser hora que el RACC es democratitza, cal renovació en clau nacional, no es de rebut tenir tota una colla de personatges al servei d’Espanya en un dels principals clubs del País. Si hem de renunciar alguna lletra del nom podríem començar per la primera.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem de conquerir nacionalment el RACC, prou de fatxes i prepotents, que dimiteixi el salvadó, prou de fatxes presidint entitats del nostre país.

Anònim ha dit...

Jo ja vaig donar-me de baixa. Aquests impresentables no saben ni fer la seva feina.

Aquest any em feien l'assegurança amb Liberty Seguros (regal) per 430 EUR i a més em cobraven els 110 EUR de soci. Total 540 EUR.

En canvi a Regal (liberty seguros) em feien la mateixa assegurança per 330 EUR i sense pagar carnet de soci, si tinc algun problema ve el RACC.

Així a part d'aprofitats, imbècils.

Anònim ha dit...

Això de "donar-se de baixa" hauria de dir-se d'una altra manera. "demanar la baixa".

Anònim ha dit...

Tot el que no pensa com vosaltres... es un fatxa?

Anònim ha dit...

No home no, però de le del RACC una colla de depravats, que nomès pensen en els cales.

Porca miseria