26.12.06

Ni el TAV pot salvar el PSC a Girona.


Malgrat que l’alcaldessa de Girona vol salvar la pre-campanya de les municipals mitjançant el TAV, les coses no li pinten gens bé. Aprofitant la tradició del mestre Nadal, avui ha tornat a realitzar la roda de premsa de Sant Esteve, que ha estat avorrida de pebrots.

Pagans no és Nadal, i això és nota, i per desesperació del segon les coses no pinten bé. Malgrat donin i venguin TAV per un tub, no han il·lusionat a la classe periodística gironina, i això ha despertat les alarmes a Can PSC.

En les properes setmanes han de decidir si Pagans continua de candidata o fan una aposta sui generis, la substitueixen per l’estimada Pia Bosch, ara és el moment, encara son a temps de trobar un lloc per l’actual alcaldessa i fer front d’una vegada a la puixança republicana.

La solució en pocs dies, el que estem segurs la gent de sa-palomera que la guerra esta oberta, i les espases estant ben enlairades.

“Sa-palomera us recorda que ja queden pocs dies per votar la mosca borda 2006, exactament fins el 31 de desembre i sou a temps. Fins al moment encapçala la llista Josep Marigó (PSC), seguit de Joaquim Nadal (PSC) i de Joan Puig (ERC).”

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que nadal espavili, sino Montilla li fara pasa canutes. ja.ja.ja.