10.12.06

Qui serà la Mosca borda d’aquest any?

Queda molt poc per tal de fer públic la llista de candidats a la mosca borda d’enguany, ho fem per què no ens creiem que no hi hagin candidats, no és creïble que tots els polítics siguin tant bons.

Posem a disposició de la gent, dels periodistes lliures, la nostra pagina web i el nostre correu per tal de que qui vulgui, pugui expressar les experiències negatives que han tingut amb la majoria de polítics, preocupats per com els mitjans de comunicació parlen dels ells.

Qui vulgui fer creure que els polítics és comporten i no truquen queixant-se de les noticies va equivocat, i per tant de candidats a la mosca borda n’hi ha molts, quasi bufetades i ens ho confirmen els correus i comentaris rebuts.

Resten poques hores per tal de fer públic els candidats que podran ésser votats pels nostres lectors. Podeu segui fent arribar propostes fins demà al vespre, tots els candidats son benvinguts i la redacció de sa-palomera farà la proposta definitiva.

Us podeu adreçar a sa-palomera@hotmail.com o a sa-palomera. Fins demà a la nit, encara hi sou a temps.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu molta raó,avui com va dir Puyal el peiodisme de veritat està en perill.

proposo com a mosca borda a Pepa Celaya, que sempre fot la culpa als altres.

Anònim ha dit...

Els periodistes vam estar-ho valorant de proposar-lo, no per manca de transparència sinó per les tonteries que ens arriba a dir al cap de l'any.Proposem mosca borda ( o millor mosca borde, o potser mosca border line ) a JOAN PUIG.

Anònim ha dit...

Hagues calgut valentia, no tingueu por,

Anònim ha dit...

a Marc Puig per les seves inutileses que aporta al consell de joventut

Anònim ha dit...

millor lourdes fabregues per intentar manipular a la joventut

Anònim ha dit...

Estic conforme amb la candidatura de puig. Ens telefona als periodistes de Blanes només quan li convé. La Pepa Celaya en canvi sempre contesta.

Anònim ha dit...

Si per pasar els morts als altres.
quina cara, els critics d'aspronis encara la busquen per la delegació.

Anònim ha dit...

Joan Puig, Marc Puig, Gemma Pérez. La familía feliz.

Anònim ha dit...

si tant clar ho tens pots votar per en Puig, els de sa palomera com a minim no amenacen els periodistes-

Anònim ha dit...

Millor que us informeu bé, a Blanes no tenim cap regidora que es digui lourdes fabregues, per tant el vostre VOT NO VAL.