9.12.06

Per que no és va donar la Mosca borda?


La sorpresa va saltar el passat dilluns en els actes de lliurament de les mosques de la informació que cada any realitza el col·legi de periodistes de Girona, quan el presentador de l’acte va comunicar que ningú havia fet prou mèrits per ser mereixedor de l’anomenada “mosca borda” premi que és lliura a persona o entitat que es destaca per la seva manca de col·laboració amb la premsa.

Algú es pot creure que no hi ha polítics mereixedors d’aquesta distinció? Però si de candidats ni ha per tots els gustos, candidats no n’hi falten, tot al contrari, en sobren.

La raó està em que alguns dels candidats a mosca borda van llençar missatges de que era millor no insistir-hi, que allò era una festa i no calia crear mal rotllos amb el poder establert.

Sa-palomera ha obtingut una primera llista de candidats al premi i veient alguns dels currículums cal dir que el difícil era triar un guanyador entre tants candidats.

En properes sessions farem publica la llista original de candidats, però obrim plac d’acceptació de nous candidats per parts dels nostres lectors, us podeu adreçar a sa-palomera@hotmail.com Fins el proper dilluns a la nit.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó, els periodistes no podem estar sumisos amb el poder, tots els periodistes tenim candidats,en sobren,jo ja proposso a un clasic dels que presionen als periodistes. En Quim Nadal, tot girona ho conix.

Anònim ha dit...

Toni Bolaños, per les seves presions a tot arreu. Marxem Toni. sectario.

Anònim ha dit...

Propongo que el candidato idoneo Juan Puig por coacciones al periodico El Mundo. ja,ja,ja

Anònim ha dit...

Parlem de coses series, jo proposo per la mosca borda a josep marigó per el xantatge permanent als mitjans locals de comunicació. per impedir que actuin amb llibertat.

Anònim ha dit...

jo proposo en joan puig no per la mosca borda i sino perquè les seves actituds són de borde madrileny, segurament ja te el sindrome pont aeri que criticaba en pugicercos

Anònim ha dit...

Si el puig es un borde madrileny, els altres que són, siguem serios i anem per la mosca borda.

Jo proposo com a candidat a un gironí de pro "Carles Puigdemont"

Anònim ha dit...

Voto per Joaquim Nadal

Anònim ha dit...

...COM A JUBILAT US HE DE DIR QUE...VAIG A CAGAR!

Anònim ha dit...

Gracies caganer,posarem el teu nom com a candidat.

Anònim ha dit...

El jefe Quim Nadal