10.2.07

El PSC vol intoxicar sa-palomera: Ens envien un enquesta manipulada que posa el PSC a prop de la majoria absoluta.

La sorpresa ens ha arribat mitjançant un correu electrònic, en el que ens donaven el resultat d’una suposada enquesta feta pel PSC de Girona ciutat en que aquest fregava la majoria absoluta (12/13 regidors).

CiU obtenia un màxim de 6 regidors, el PP és quedava en els mateixos tres regidors e IC atrapava als republicans a tres.

Llàstima que els nervis fan males passades i els nostres tècnics han descobert la procedència del generós correu electrònic, que sota la signatura de “jo català” ens donava les genials dades.

Tenim la plena certesa que el correu procedeix del mateix Ajuntament i en concret del Grup Municipal Socialista, que sabem que són uns “hooligans” del nostre mitjà, en concret el primer tinent d’alcalde i portaveu a la Diputació Joan Pluma i l’actual diputat a Madrid Alex Saex no paren d’entrar a la nostra pagina.

Avui sabem que l’enquesta existeix, feta pel PSC i l’enquesta va en sentit contrari, les noticies no son bones pels socialistes, els nervis a casa de “l’amo” han esclatat. Que ERC pugui formar govern amb el PSC o amb CiU provoca pànic. Un resultat a la capital gironina com aquest trencaria clarament l’estratègia d’assalt a la Diputació de Girona.

Molt aviat tindrem el resultat, els nostres veritables informadors s’han compromès a facilitar-nos la veritable enquesta, no una manipulada que el PSC ens volia colar; company “Jo Català catala007@gmail.com” no ha pogut ésser, ho pots tornar a intentar.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta si que és bona, inflar l'enquesta, molt desesperats han d'estar els socialistes.

Anònim ha dit...

teniu raó jo treballo a l'ajuntament hi estan nerviosos, les coses no els hi van bé.

Anònim ha dit...

Joan Puig ja saps que busques canya per fer-te propaganda però això sí que és cert: cauràs com la fruita madura i ningú et collirà. Ni els teus! Truca en Carretero ja!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

No em feu riure, i vosaltres no infleu les votacions del vostre candidat a Blanes???? tothom fa igual escombra per casa!

Anònim ha dit...

Als socialistes els hi va la marxa i són molt de la broma.
Jo li preguntaria a l'anònim de les 3:22 PM què té a veure l'Ajuntament de Girona (tema de la notícia) amb Joan Puig.
En Puig es presenta per les municipals de Blanes (!!).
He, he, és que són còmics, els socialistes.

Va, seriosament, sota el meu punt de vista, a Girona ciutat és possible que una part dels vots socialistes es desplacin cap a ERC, i per altra banda, una part dels vots d'ERC es desplacin cap a la CUP (CUP que també podria rebre alguns vots ex-abstencionistes).
Ho dic per alguns comentaris que he sentit d'amics meus de Girona.
Si això es traslladés en regidors a l'Ajuntament, vindria a dir que al consistori hi hauria menys espanyolisme i l'independentisme augmentaria..., quedant-se estable ERC (o una mica a l'alça), i entrar la CUP a l'Ajuntament amb algun regidor.

Bé per ERC i CUP...
Cal sumar esforços, en positiu!!!

Nota: suposo que CiU, estable (o potser un xic a l'alça)......, i IC i el PP, existeixen??

Anònim ha dit...

Mireu, els PSC ens ha volgut enganyar amb una enquesta trucada, però tenim bona gent que ens ha donat la veritable enquesta, i la farem pública, i va en el sentit contrari, paraula de sa-palomera.
Tenim les dades i el PSC està cagat.
el temps donara i treura les raons.

Anònim ha dit...

Les cup al ple!

Anònim ha dit...

Benvinguts si la CUP entre al plenari, però ho veig complicat,

salut i sort

Anònim ha dit...

Jo vull més representació per a ERC..... i més representació per a les CUP........, cadascú fent la seva feina, fixant-se en el propi treball, amb propostes EN FAVOR DE la ciutat de Girona i de la seva gent, del progrés i del país, com ja ho fan..., i en el moment que calgui sumar energies..., endavant...
Com més serem, més força farem.
PASSA-HO...