13.2.07

IC veta Argemir González com a delegat territorial de Medi Ambient i Habitatge

Segons la pagina web d’EUiA Argemir González tinent d’alcalde d’obra pública de l’Ajuntament de Blanes era el candidat a delegat territorial de Medi Ambient a Girona.

“Per altra banda, el Consell Nacional va aprovar també el nomenament d’Argemir González, actual coordinador d’EUiA a les comarques gironines, per al càrrec de delegat territorial de Medi Ambient i Habitatge, càrrec pendent de ratificar per part de la coalició.”

Amb aquestes paraules que encara avui es mantenen a la pagina web d’EUiA és demostra la crisis interna dins la coalició entre IC i EUiA, els primers han impedit el nomenament del tinent d’alcalde blanenc, el malestar dins EUiA és evident i han demanat una ràpida solució.

El Problema radica que el nomenament del Delegat territorial de Medi Ambient i Habitatge ha estat fet i ha recaigut en mans d’IC, i el darrer delegat que resta és el d’Interior, és a dir responsable de Mossos.

A Blanes ja pateixen!!!! Més ben dit alguns fins i tot ho celebraren amb cava per una possible marxa d’Argemir González com a màxim responsable dels Mossos d’Esquadra, fins i tot podrà controlar els seus fantàstics carrils bicis i el fals aparcament d’autocaravanes que l’Alcalde Marigó amb una demostració de fals demòcrata es negar a tancar, malgrat el plenari municipal li va mandatar.

De totes maneres caldrà veure si l’actitud d’IC de veta el tinent d’alcalde blanenc segueix vigent e impedeix que els Blanencs podem gaudir de l’espectacle de veure l’Argemir dirigint les esquadres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

argemir cap dels mossos!!!!
saura deu tenir un xic d'enteniment

Anònim ha dit...

Argemir cap dels mossos!!!!!
Saura encara deu tenir un xic d'enteniment.