28.2.07

Una més del PSC, Conxita Campoy (PSC) alcaldessa de Malgrat és vol carregar la revista històrica Som-hi!



Enterem el franquisme, si us plau.

Els socialistes no s’aturen, tot aquell que explica la veritat i no està d’acord amb ells es passat a la llista negra, a Girona tots coneixem com actua l’Amo (Nadal), hem vist aquest dies com actua Josep Marigó amb la represàlia cap a la centenària entitat Casa del Poble (adhesions a casadelpoble@gmail.com ).

Aquestes actituds bastant habitual amb polítics que se senten insegurs i que estan al servei del partit i no de la ciutat els perd, les actituds de Marigó i Campoy són més del mateix, inseguretat, immaduresa i por a perdre.

La denuncia contra la revista Som-hi! (Malgrat confidencial) (precisament ara compleix 30 anys) recorda la censura l les reaccions del franquisme, atacà a una entitat representativa de la societat civil malgratenca és un greu error, des de sa-palomera encoratgem a tots i a totes a solidaritzar-se amb el Som-hi!

Enviem correus de protesta a l’Ajuntament de Magrat (correu@ajmalgrat.es), que rectifiqui l’alcaldessa i sinó que reaccionin les urnes el 27 de maig.

sa-palomera@hotmail.com

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Prou ja de fer mal al país, alcaldes com el marigo o la conxita no són necessaris.

Anònim ha dit...

Crec que el nom de MARIGÓ el teniu al cervell, aquesta fixació personal no és normal.Només demostreu odi i més odi, nois em feu molta por!!!!

Anònim ha dit...

Ja,ja, ja... ja us està bé, per pactar amb la secta sociata! Convertirem al PSC al catalanisme... Pallassos! El PSC, és el PSOE, és Espanya, sempre!
Ja us està bé, us humilien i us agrada, ja que per vosaltres tot és culpa de CiU!
ERC=PSOE

Anònim ha dit...

Com sempre us heu fet els màrtirs, com sempre heu explicat els fets amb falsetats, como sempre. Blanes us importa un pepito, mentre podeu omplir-vos la boca de martirisme, ja en teniu prou.

Anònim ha dit...

De vuestras propias mentiras os reís i reís. De vuestras propias mentiras os haceis un monumento. De la incoherencia de algunos partidos políticos (PP), sois capaces de sacar el máximo a cambio quizás de pactar con ellos en las próximas elecciones?. Pues mira, igual es ese el secreto.

Anònim ha dit...

Ei gent de Blanes! primer assebanteu-vos bé del tema i després parleu-ne contrastant bé la informació. Del tema del Som-hi, pel que veig no n'esteu al cas.
Primer pregunteu.
Estic segur que a cap de vosaltres no us agradaria que cada mes escribíssin el que s'ha escrit i el que s'està escribin en un medi públic i amb total impunitat. Ja era hora que fèssin un toc d'alerta a aquesta gent, que són una part de Malgrat de Mar. Recordeu-ho.
Un ciutadà de Malgrat de Mar.

Anònim ha dit...

Sabem més de Malgrat que aquest darrer que ha escrit.

L'alcaldessa va dir un dia davant del President del Parlament que el Som-hi! era pornografia, es va equivocar i ara s'ha equivocat

Anònim ha dit...

Això, això, aneu fen el bulo més gros. La qüestió és embolicar bé la troca. Erets tu present allà davant?. Estàs segur que va dir-ho així i que no va dir quelcom diferent?. Assegura't bé i després ho penjes. Vale, perquè d'embolicadors de troques a Malgrat en tenim uns quants i tots són com tu.

Anònim ha dit...

Que posa a sota? posted by republicà?. Que fort nooooooo?