12.2.07

Municipals 2007: A Girona ciutat el PSC entre en davallada segons la seva pròpia enquesta

Tenim las dades de l’enquesta que el PSC ha fet a la capital Gironina, les dades ens han estat facilitades per una persona molt ben informada i que a més ens confirma l’intent del PSC d’intoxicar-nos, ens ha confirmat a més que el correu rebut per sa-palomera ha sortit del mateix Ajuntament Gironí.

Algunes dades de l’enquesta:

Procedimiento de mostreo:Polietápico, estratificado por conglomerados, con selección de las unidades primarias de muestreo (Distritos) y de las unidades secundarias (secciones) de forma aleatoria proporcional, y de las unidades últimas (individuos) por rutas aleatorias y cuotas de sexo y edad. Los cuestionarios se han aplicado mediante entrevista telefónica.
- Error muestral:Para un nivel de confianza del 95,5% (dos sigmas), y P = Q, el error real es de ±2,24% para el conjunto de la muestra y en el supuesto de muestreo aleatorio simple.
Fecha de realización:De 9 al 11 de Enero de 2007

L’enquesta va entrevistar a 600 persones de més de 18 anys i el resultat coincideix amb altres realitzades a comarques de Girona que mostren un tendència a la baixa del PSC, agreujada en el cas de Girona, aquestes enquestes donant que a les principals ciutats Gironines es produeix una pèrdua important de vots i regidors que beneficien principalment a CiU, ERC i en menor mesura a IC.

Segons aquesta enquesta el PSC d’Anna Pagans passaria del 13 actuals a 8, CiU està en la forquilla de 6/7 (5), els republicans passarien dels 4 actuals als 6, el PP podria perdent un i quedar-se en els 2 (3) e IC malgrat pujar es quedaria amb els mateixos d’ara (2).

Amb aquest resultat ERC es converteix en la clau de la governabilitat, podria pactar amb CiU o amb els socialistes, d’aquí els nervis a la seu gironina del PSC per una possible pèrdua d’influència de “l’Amo Nadal.”

Seguirem informant.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

és veritat, tinc amic que corre per l'entorn dels socialistes gironins i tenen nervis.

Les coses no van gens bé ni a Girona, Figueres i Blanes, és salven a Olot i poca cosa més.

Anònim ha dit...

Això està molt bé. El que em sap greu és que en Puigcercós, farà que ERC, sempre pacti amb el PSOE. Todo por la izquierda!
Catalunya?

Anònim ha dit...

ah, el creixement d'erc (2 regidors) és impossible.
Al 2003, ERC estava en plè creixement, just abans que les catalanes.
Des del 2003, han passat moltes coses. Entre elles, de les catalanes del 2003 a les del 2006, ERC va perdre 2000 vots a Girona ciutat (I això sense en Montilla de presidente) ara estan de baixada.
Si es mantenen a 4 ja serà molt! Igual que en pobre Canet, gràcies a en Puigcercós i en Montilla, no té cap opció a Figueres.

Anònim ha dit...

ja hi som amb la "chuminada" de l'equidistància.
l'únic que farà ERC és fer alcaldessa a la "guapa" de la Pagans

Anònim ha dit...

Estaria bé parlar algun dia de la CUP no? o els voleu silenciar també???

Anònim ha dit...

Podeu esbrinar què passa a ERC de Santa Coloma, Maçanet d ela Selva o Tossa? Els diaris parlen de merders. Podeu donar informació?

Anònim ha dit...

no, no es pot, hi ha coses que mes val que segueixin en silenci.