16.2.07

Municipals 2007: Les JERC de Blanes demostren en un vídeo les mentides de l’alcalde Marigó (PSC)

Les JERC de Blanes han publicat a la seva pagina web i a you tube un vídeo on demostren les mentides i falsedats de les declaracions de l’alcalde Marigo responen a l’acte cívic de tancament d’un fals aparcament d’autocaravanes fet les joventuts republicanes.

En el vídeo es poden veure les diferents declaracions de Marigó i les corresponents contestes que demostrant els insults i mentides de la primera autoritat municipal.


Marigó acusa a les JERC de fer-ho d’amagat i les imatges es perceben perfectament les cares; Marigó diu que emprendrà mesures legals i s’ho ha d’empassar perquè l’única il·legalitat és la que ha fet el seu govern de incomplir un acord legal de plenari municipal que l’obligava a tancar el fals aparcament, Marigó acusa a les JERC de Kale-borroka i en les imatges es demostren que l’acció de denuncia democràtica es de la mateixa mena que poden realitzar entitats de prestigi com Greepeace, Amnistia Internacional, Intermón–Oxfam, etc.

Amb el vídeo les joventuts republicanes li treuen els colors a l’alcalde Marigó, li donen a més una lliçó de maneres democràtiques de fer les coses i deixant clar qui és el tarannà del personatge, us el recomanem.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la tasca feta, i a les JERC per la lliço donada a l'encara alcalde.

Anònim ha dit...

Semble mentida que un hipocrita i conservador com aquest alcalde ho sigui pel PSC, ni el PP el voldria.

Anònim ha dit...

el que haurieu de fer és estudiar i treballar una mica més, que de paraules i mentides, d'insults i tonteries, ja estem farts.

Anònim ha dit...

D’amargats sempre n’hi ha en aquest país i de gent que no té res a fer i que es tanca davant de l’ordinador hores i hores a criticar impunement, sense ni tan sols donar-se una passejada pel nostre poble, també.

Anònim ha dit...

Però encara esteu amb aquesta tonteria de les JERC. Per molt que es repeteixin les mentides d'ERC (tant les del pare Puig com les del fill Puig), una mentida, mai serà veritat. Tots som lliures i la llibertat comença pel especte i l'educació cosa que alguns d'ERC els manca. I sinzerament, em fa molta por.

Anònim ha dit...

Blanes no es mereix un partit com ERC que es passa 3 anys entre Madrid i Mallorca i ara com que veu que el tema de Pinya de Rosa li han solucionat, que el del Port també, i que no li queda cap argument de campanya on "acribillar" es limita a dedicar tota la seva al pàrquing d’autocaravanes..

Anònim ha dit...

ERC = PDB = Ciutadans = tots una colla d'intransigents, malcarats, maleducats, irrespectuosos amb les persones i amb el que els envolta i a més a més amargats. Aquest eixam ens ha de governar? Mama, por

Anònim ha dit...

Jo amb un Alcalde com aquest, no el vull pel meu poble, només heu de llegir com és dedica a insultar sense parar

Anònim ha dit...

Jo diria millor PSC=PDB=Ciutadans

el únic que insulta aqui és el senyor alcalde, només heu de mirar bé el vídeo

Anònim ha dit...

Nosaltres estudiem treballem i ens sobre temps per participar i preocupar=nos pel poble i pel nostre país, ja que quan es volen fer les coses bé, es troba temps de sota les pedres

Anònim ha dit...

Com a mínim poseu imaginació a la campanya, felicitats i endavant cal un veritable canvi a Blanes.

Prou de falsos progres que practiquen el conservadurisme mes recalcitrant

Anònim ha dit...

Hem avançat cap a la independència del nostre país amb aquestes accions? Em pregunto.

Anònim ha dit...

Que parlem de municipals, primer guanyem els ajuntaments i desprès la independència.

Anònim ha dit...

Mira, en Puig que vagi criticant i fent la cara de pena. Però el 28 de maig el tripartito municipal ja estarà lligat i ben tancat.
Apa, Carod, espanyolito, integrat al PSOE, que a tu no et torno a votar mai més.
Darrera aquella cara de falç no hi ha res més que el fill d'un guardia civil, que va aprendre a hissar la bandera espanyola al cuartel, mentre son pare treballava per las españas.
Carod, deixa d'enganyar.
Ex-votant d'ERC.

Anònim ha dit...

El que podem assegurar que la gent d'esquerra decidira amb llibertat, i per començar esquerra aspira amb modestia pero amb coherencia a l'alcaldia.

No tinc cap dubte que Puig serà millor alcalde que Marigo i Trias.

Anònim ha dit...

No pot ser que Esquerra desaprofiti una persona tan intel·ligent i valuosa com en Puig a Blanes. No entenc perquè no és conseller, o més ben dit, sí que ho entenc: perquè en Carod i en Puigcercós li tenen por. En Puig és el millor polític que té Catalunya i a Madrid tots els partits envegen Esquerra per tenir un líder com aquest al partit. Puig per President de Catalunya!

Anònim ha dit...

Sempre coherència, sempre coherència, on són les vostres propostes?realment la sortida fàcil és carregar-se al contrari, sembla que això us funciona força bé.

Anònim ha dit...

Les propostes d'erc comencen a estar en les seves pagines, entra a la pagina del candidat i desprès parla o li dius tu mateix.

http://joanpuig.cat

Anònim ha dit...

Esquerra de Blanes està en boca de tothom, sigui per criticar-la (ERC és el rival a batre per part del tàndem PSC-PDB)..., o bé sigui per mostrar la feina que fan els republicans a favor de Blanes i la gent.

Això va bé per a ERC...... i jo, com a blanenc, em reconforta i em sento més tranquil.

Salut i endavant...