7.2.07

Municipals 2007 (27-Maig): els candidats de CiU


Per problemes tècnics no van sortir les fotografies dels tres candidats de CiU a Girona, Figueres i Blanes, per aquest motiu us animem a seguir votat el vostre candidat a cadascuna d’aquestes ciutats gironines.

Sa-palomera vol animar el debat municipalista i vol col·laborar a trencar el binomi PSC/CiU que ha dominat les comarques gironines durant aquests anys, en les darreres municipal ERC va entrar en força i per tant les eleccions del proper 27 de maig obren moltes expectatives.

Us animem també a participar del debat i a realitzar comentaris o propostes que no tingueu cap dubte que arriben als diferents partits, cada dia les seus dels partits d’aquestes ciutats entren a sa-palomera i els hi agraïm i els encoratgem a participar democràticament en el procés.

Ja podeu votar.

sa-palomera@hotmail.com

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja està arreglat, els tres candidats de ciu a girona figueres i blanes estan a sa-palomera

Anònim ha dit...

Ben fet, crec que el millor seria un pacte CiU/ERC.

aquest és el futur.

Anònim ha dit...

i aquests són els que ERC (delegació a Catalunya del PSOE)posarà a l'oposició.

Viva Montilla-piltrafilla

Anònim ha dit...

ERC diu les coses clares, no com altres que defensen interessos propis

Anònim ha dit...

Suposo que Convergència no està a l'oposició per gust.

Més aviat em fa l'efecte que està a l'oposició perquè no ha sigut capaç, no ha pogut o no ha sapigut crear-se, formar-se i envoltar-se d'unes majories.

Recordar (no té massa importància, és simplement una anècdota) que el bon jan (de caracter, és bona persona) del cap de llista de Convergència i Unió a Blanes, fa alguns anys (no tants) havia sigut regidor a l'Ajuntament pel Partido Socialista Obrero Español (PSOE).

Amb això que escric, sols demanaria una petita reflexió als convergents que no saben fer autocrítica del perquè es troben a l'oposició, també en els ajuntaments, desubicats, desorientats, i encara no saben el per què.

Un petit detall que se'ls oblida: la gent, els veïns, els gironins, els blanencs, els figuerencs, etc., voten, i posen majories i minories de regidors.

Convergents, menys criticar als altres i més fer propostes en constructiu, a favor de la gent, en cas que vulgueu convèncer a la ciutadania i així aconseguir majories.

La resta, és pura impotència.

Ah, fer avinent que no sóc de cap partit. Si visqués a Girona, votaria la CUP, que he llegit al diari que en aquesta ciutat s'hi presenta.

Com que sóc blanenc, al meu poble no hi ha CUP, i en Puig i la Conxita ho han fet bé, dóno el meu suport a aquests dos regidors.

Anònim ha dit...

la sort ja està definida, crec en la proposta republicana de Blanes, han estat coherents i val la pena que es trenqui la sociovergencia.

Anònim ha dit...

És una pena que una persona de capacitat com el Puig s'en vagi a Madrid o només fasi polìtica a Blanes. Penso sincerement que Puig hauria de tenir un paper clau a les nostres comarques. Com ara la presidència de la Diputació o Delegat del Govern de la Generalitat. Esquerra li'n hauria de treure més profit al Puig. Davant el nadalisme imperant, a Girona necesitem persones del coratge i la dignitad de Puig.

Anònim ha dit...

Ja veig que esteu ben informats aquests de Sa Palomera, crec que el candidat de CiU és diu Josep Trias i no Tries.

Anònim ha dit...

I té alguna importància una lletra en els cognoms?