4.2.07

Municipals 2007: Joan Puig (ERC) una clara alternativa a la sociovergència de Blanes.

Hem rebut dels republicans de Blanes una nota de premsa de l’assemblea que han fet per l’elecció de Joan Puig com a candidat a l’alcaldia blanenca.

En la línia de marcar les diferencies, ens adjunten en la nota de premsa un vídeo de la reunió i fotografies, per ser una novetat el model república, publiquem avui a sa-palomera el reportatge i alguna fotografia de l’acte.



Sa-palomera no amagat mai la seva lluita, no ha parat de denunciar les polítiques conservadores i amorfes que no portant enlloc i creiem més que mai que cal apostar per la gent que demostra valentia, i a Blanes seu de sa-palomera, cal més que mai candidats valents, que tinguin la capacitat d’engrescar e il·lusionar a la gent.

I Joan Puig i esquerra han demostrat valentia, coratge, coherència per acabar amb un model antiquat i mancat d’il·lusió i no ens tallem per donar suport a l’única alternativa real a la sociovergència de Blanes.

Ni el PSC, ni CiU han demostrat quan han estat al poder que pensin en Blanes, han demostrat sempre que primer son altres interessos, ara és l’hora d’esquerra, ara és l’hora de l’equip que encapçala Joan Puig, l’única alternativa real a un veritable canvi.

Esquerra ho ha demostrat al llarg d’aquest darrers dotze anys; el delta de la Tordera, Pinya de Rosa, la Ciutat esportiva, la lluita pel preu de l’aigua, el que encara sigui possible evitar el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel i moltes altres coses son possibles perquè gent com la Conxita i en Joan han deixat la pell per Blanes, ara ens toca a nosaltres mullant-se per ells, ara és l’hora d’esquerra.

45 comentaris:

Anònim ha dit...

pero segiu parlant clar, si erc ho fa malament cal dir-ho.
a blanes erc, pedra picada

Anònim ha dit...

Res de l'Alcaldia per Puig, a Blanes l'Alcaldia per ERC, però Puig Blanes li queda petit, Puig for President!!!!!
la bona feina s'ha de fer per tota catalunya, no només per Blanes

Anònim ha dit...

A Blanes, la gent d'ERC estem cohesionats amb la Secció Local, amb tota la gent que fa possible el projecte, amb en Joan Puig, la Conxita, la Carme Valls, en Jordi Esteve, l'Assumpta Pla, en Ramon Sancho... etc., que treballen de valent i constant. ERC a Blanes està forta.
A mi personalment, m'agradaria que ERC nacional a la Generalitat tigués l'esperit i fes com a ERC Blanes, estic decebut amb en Carod-Puigcercós.
Però ara el tema són els municipis, els ajuntaments, on, a més, hi compta molt el factor de les persones, la proximitat. Jo crec que a la nostra ciutat blanenca, ERC pot fer uns grans resultats. Com diu el post, la gent republicana blanenca, que s'hi deixen la pell, i tot el poble de Blanes, s'ho mereixen.

Anònim ha dit...

Puig,
És boníssim això de desdoblar la teva personalitat, i parlar de tu en tercera persona. I a més, per dir que ets el millor!
Això teu és de psiquiatric.
ERC=PSOE

Anònim ha dit...

Realment increible que papa i fill parlin d'ells mateixos. Joan Puig ha de ser estudiat per la parapsicologia. De totes maneres sort -si te la mereixes- per Blanes.

Marc Puig ha dit...

En referència a l'escrit anònim anterior, en que sembla, o ve a dir, que jo em dedico a escriure Sa Palomera, primer de tot i com he dit sempre, la única relació que tinc amb Sa Palomera és la de ser un lector d'aquest mitjà com tots vosaltres.

En segon lloc, com que veig que no ho saps, però tranquil que jo t'informo, si haig de dir alguna cosa, ja tinc el meu propi mitjà per fer-ho, i no em fa falta ocultar-me darrera un mitjà anònim com és Sa Palomera (el bloc és: http://marcpuig.blogspot.com)

En tercer lloc, es clar que parlaré del que passa a ERC de Blanes, primer, perquè en sóc militant, segon, perquè participo i em crec el projecte, i tercer, perquè com a jove crec que és l’única formació a Blanes que pot plantejar un vertader projecte participatiu i innovador pel que fa les polítiques de joventut.

En quart lloc, si per tu, o per altres que ja heu escrit en el bloc en forma de comentaris, només sabeu entrar en qüestions personals, com a base dels vostres atacs al projecte d'ERC a Blanes, ho interpreto de dos formes, o bé teniu una sana enveja de la feina ben feta, o per altra banda, no teniu arguments per desqualificar la feina feta per ERC a Blanes, que tal i com s'ha demostrat, ha estat l’únic partit que ha posat abans els interessos de Blanes que els de partit.

D'opinions n'hi han per donar i per vendre, i aquesta és la meva opinió, igual de respactable que moltes altres, ara bé, obinions comla de l’anònim anterior, amb uns fonaments dignes de alumnes de primària o de pàrvuls,(per desgràcia) em reafrimen amb el projecte que crec, i em mostren que estem fent la feina minimament correcte

Salut

Anònim ha dit...

Està clar que ERC ha començat primer, i els altres s'han posat nerviosos, ho veiem amb les declaracions racistes de Marigo i Salmeron, quin barra aquest últim, no ve al ple perque esta a Madrid per questions personals i dona lliçons a esquerra.

algú tindria que mirar la seva amistat amb Finques Tarradelles, descomptes especials etc etc...

Anònim ha dit...

cres que els d'erc son els mes seriosos, saben el que volen i com a minim es trenquen la cara per el que lluiten.

endavant erc, en puig i la conxita, ara toca esquerra

Anònim ha dit...

A ERC sobren esquizofrènies i manquen ganes de treballar.
De parlar en sabeu molt i molt a través de la premsa, però de feina real què?
Bla, Bla i Bla.

Anònim ha dit...

Cada dia em sorpreen més aquest d'ERC, no se'ls veu enlloc. Només quan han de sortir als diaris o a la premsa. Ara bé de recolzar les entitats del nostre poble, res de res. Un zero patatero.

Anònim ha dit...

Els grans defensors de la llengua i la cultura catalana intenteu no fer faltes d'ortografia. Com a mínim us prego que feu aquest petit esforç, ja que no sou capaços de fer altres pel nostre poble. Gràcies.

Anònim ha dit...

És veu que els d'esquerra us possen, quina quantitat de rabia transpues algunes paraules, la gent d'esquerra ha fet més per les entitats que la resta.

Rehabilitar la Casa del Poble ho ha fet possible gent com la Conxita i en Puig, gracies a ells i malgrat els boicots s'han sortit

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el darrer comentari, son els unics sans, els altres psc i ciu no es dediquen a Blanes.

salut i força, sempre els primers

Anònim ha dit...

Me començo a animar, no perdre a joan puig a l'ajuntament és la millor noticia, amb la seva coherencia ha permes que Blanes no s'enfonsi,

El Marigo i el SAlmeron els hi ha vingut caguera.


volare l'alcaldia.....

Un català perdut a Anglaterra ha dit...

Estic segur que alguns pensaven que ERC-Blanes no aguantaria la tornada a l'oposició. Ja ho veieu, seguim tenint els dos regidors més eficaços de l'ajuntament, i el partit està més fort i cohesionat que mai. I segueixen amb atacs personals. No han entés res.
http://jaumeametller.blogspot.com/

Anònim ha dit...

alguns estan desconcertats, que es preparin, la força d'erc a l'alcaldia,

Anònim ha dit...

A veure, jo no sóc de cap partit, no he militat mai en política. Sóc blanenc, aquesta vegada em plantejo, entre un Marigó fracassat com a alcalde, un Tries desaparegut en combat d'oposició 4 anys, i un Puig que, com el vi, millora amb el temps, bregat, madur, reforçat i potent,
entre aquests tres, ¿quina és la millor opció per Blanes? Jo ho tinc clar.
Salutacions.

Anònim ha dit...

El que tinc clar és que no vull a la omnipresent Lourdes Fàbregas a l'ajuntament. Joventut, promoció econòmica...remena que remena, fer i desfer per la galeria.

No, gràcies.

Anònim ha dit...

Per cert, on és Laura Arjona?

Anònim ha dit...

A veure, jo no sóc tampoc de cap partit, ni militant de cap força política. Visco a Blanes i participo de la vida de Blanes.Jo em plantejo un Trias invisible, que no ha aparegut fa molt de temps, un Puig omnipotent i recelós, i un Marigó honest i treballador. Jo també tinc molt clar a qui recolçaré, senyors així és la democràcia!

Anònim ha dit...

Deus volguer dir un Marigo que no compleix els acords de ple, ni compleix el que signa,

Ni CiU, ni PSC, ara és l'hora d'ERC

Anònim ha dit...

... Un Marigó tan honest i treballador que, quan els periodistes tanquen el micro, els confessa literalment que..., abans de complir l'acord de Ple i així tancar el parking d'autocaravanes, "hauran de passar per sobre del meu cadàver". (Paraula de Marigó)

Per posar una mica de seny, calma i que corri aire fresc a la Casa de la Vila, calen més Conxites, Puigs, i altres regidors d'Esquerra.

Anònim ha dit...

estic d'acord a és l'hora d'esquerra i la seva gent, el millor equip

Anònim ha dit...

PSC = Fracás
EUiA = Falsetat
CiU = Especulació
ERC = Interessos
PP = Ignoráncia
PDB = Canvi

Tu decideixes !.

Anònim ha dit...

PDB canvi??? juas juas juas, El pdb agruparia el fracas, la falsetat l'especulació els interessos i la ignoráncia! PDB=CIutadans

Anònim ha dit...

Ara que parlen d'aquests "ciudadanos", recordo que Marigó va declarar que no pactaria amb ERC si hi havia en Puig.
Bé, Josep, no volies Puig?, doncs aquí el tens tan fresc i animat com un davanter del Barça en plena forma.

Perfecte, doncs, ens agafem a les paraules de l'ex-d'Unió ara líder socialista: ¿Amb qui pactaria Marigó/euia (en el supòsit cada cop més enrevessat que vulgués ser de nou alcalde)?: ¿amb el PDB? ¿amb el PP?

¿Us imagineu el nou Tripartit a l'Ajuntament?:.... PSCeuia-PDB-PP.....

Pensem que la idea d'aquest heavy Tripartit no és tan descabellada. En el PDB hi ha membres rebotats dels 2 partits sociovergents que poden aproximar-se als enfocaments de Marigó, això és rienda suelta a una totxana desaforada por todo lo alto, complicitats en l'ampliació del port, urbanització d'espais naturals com p. exemple el delta de la Tordera, especulació amb la N-II pel Vilar i els seus boscos......

Pareu atenció que, seguint i atenent a les voluntàries paraules de Marigó, és l'única manera que el cap de llista socialista renovi l'alcaldia.

QUI NO VULGUI PDB, QUE NO ES DECANTI PEL PSC, SERIA ARRISCAT i a l'hora dels pactes i la investidura ens podriem endur una desagradable sorpresa.

Com a alternativa a aquest panorama, només hi ha ERC.

Es comencen a escalfar motors, i això s'anima..........

Anònim ha dit...

Es bo fer memòria de la voluntat de Marigó:

http://www.grn.es/forumpsc/phorum/read.php?1,169,169#msg-169

També s'hi pot arribar a través de:

http://www.grn.es/forumpsc/phorum/list.php?1,page=2

i allà clicar al post titulat: "L'alcalde de Blanes anuncia que no pactarà amb ERC si Puig es manté de cap de llista" (és el primer dels dos posts sobre l'assumpte).

Anònim ha dit...

Es veritat vota psc es igual a donar el vot al PDB, Marigo és va tancar les portes a pactar amb erc, ell mateix s'ha fet l'harakiri.

Anònim ha dit...

doncs jo ser a qui NO votar, però tampoc ser a qui votar....descartem? som-hi!
PSC= arrugància + prepotència
PP= Per no veure en celestillo...
PDB=qui són aquests dretans?
EUIA=Carril bici+circulació pins.
CIU= mmmm em fan tilín, falla candidat
ERC= Puig és un holligan, m'agradenn les seves idees però no com les defensa...

Puc votar negatiu? No, pues així em sembla que votaré en BLANC! El vot més útil, i més quan tinguin els pebrots els polítics d'acceptar aquest vot com una penalització i obtenir un titella menys als plens!

Anònim ha dit...

Crec que tens una solució. el menys dolent de les valoracions, és ERC, les maneres es matitzen, participa i a lo millor pots fe que es millorin, vota en blan és fer felics als socialistes i convergents.

Anònim ha dit...

És molt legítim i licit votar en blanc, és una forma de protestar, tot i que no serveix per res perquè després tot queda igual, i al mateix temps cal ser conscients que els vots en blanc no fan contrapès als dels socialistes, PePeros, PeDeBeros, etc, ja que els vots no-blancs que van a parar a una llista, amb l'exemple evident d'ERC, sí que serveixen per contrarrestar als altres que no ens fan el pes.
Cadascú que voti el que vulgui, però crec que Blanes guanyaria molt amb més representants d'ERC (3 o 4) i menys de PSC (uns 7 aprox.).
Blanes guanyaria quan penso en el Vilar, en Pinya de Rosa, en la piscina olímpica de 50 metres i no aquesta minúscula que ens volen vendre, gestionar millor els recursos econòmics, intentar fomentar economia més productiva i menys depenent del ram de la construcció, etc... Si aquesta llista que acabo d'esmentar és hooliganisme, em declaro, al costat d'en Puig, culpable de hooligan.

Anònim ha dit...

Mireu què he trobat per aquí internet (interessant i treballat):

http://joanpuig.blocsesquerra.cat

Visiteu-lo... Ànim, republicans blanencs...

Anònim ha dit...

Com a mínim deu ésser l'unic candidat que dona la cara,

Anònim ha dit...

Bilingüisme = espanyolisme!
Fora ciutadans i PDB!

Anònim ha dit...

ElPDB és potenciat pel PSC per fotra a CiU

Anònim ha dit...

Per això mateix, qui no vulgui que governi el PDB i es faci l'amo de Blanes, que no voti el PSC.
A més, el PDB i el PSC podrien pactar en el govern.

A tots els progressistes i votants del PSC, si us inquieta i receleu de la revista Proa (òrgan del PDB), no voteu el PSC-PSOE, que ja ara, Marigó i membres de la PROA porten discretes complicitats i feelings.

Anònim ha dit...

l'unica alternariva a Blanes és ERC, quan més vots tingui més força tindran.

endavant conxita i joan

Anònim ha dit...

La revista PROA és la cosa més demencial que he llegit mai, a més amb subenció de la diputació. Algú em podria dir què aporta aquella públicació?

Anònim ha dit...

ja ha perdut la subvenció, mireu el darrer numero cada cop més prim, aquests no arriven ni a les eleccions, l'aporta del psc per fomentar PDB ha estat un fracas,

Anònim ha dit...

Doncs si el PSC ha potenciat al PDB (encara que sigui per interessos electoralistes per fotre a CiU, o per altres motius més de fons), cal castigar a les urnes, en les votacions, aquesta actitud indigna dels socialistes, incompatible amb les idees progressistes d'esquerres, la de jugar, utilitzar o flirtejar amb l'extrema-dreta, engreixant a conveniència la "Proa" especuladora que, a estones, es presenta amb pell de xai.

Correm la veu entre els votants demòcrates del PSC, que, entre el seu electorat, d'haver-n'hi, n'hi ha, de gent demòcrata.

Avisem als nostres amics, familiars i coneguts blanencs de bona fe, que el seu vot al PSC, pot servir per a ser utilitzat per formar un pacte PSC-PDB.

Molt de compte!

Anònim ha dit...

Em considero votant socialista moderat, no comunista ni extremaesquerra, sino socialdemocrata. Les últimes vaig votar a Marigó, per que semblava que aportava un nou aire i renovació pel PSC blanenc. Ara estic desencantat, més que res perque no noto la huella de l'obra de govern, hi ha necesitats socials que continuen desateses i es miren masses coses de pantalla, de propaganda, de TV local, tipo aparcament de caravanes i canvis de circulació de carrers que no tenen res de social, i encara menos serveixen de bo per la circulació.
L'equip de'n Marigó ha tingut la virtut o el defecte de no fer practicament res (alló que pugui semblar que fa: l'escola de can Borrell o l'ambulatori de la Plantera no ho fa l'ajuntament, li ho fa la Generalitat, o sigui el PSC de Blanes, tranquil).
Jo diria que em vaig equivocar votant a en Marigó, pero la veritat es que en el seu moment no m'esperava la inacció, la pasivitat de després, ja que la cosa prometia un canvi després del talant autoritari del Ramos. Marigó continua sent tan autoritari com el Ramos, pero amb formes més fines, més sutil, pero les bones paraules i les males accions impliquen més hipocresia i falsetat (fent dues cares, una davant teu amable, i després, quan t'has girat fa tot el contrari).
Vinga va, ara vaig a provar de votar a en Puig..... Ep, pero no es un xec en blanc que te dono, Joan... Si no ho fas bé, d'aquí quatre anys, també ho diria i canviaria de vot. De moment de tot el pati, tu i la Conxita es l'unic minimament presentable que trobo.

Anònim ha dit...

No ans enganyem, la revista PROA es un éxit cada mes, tot i que cada vegada te menys fulles. I el PDB a dia d'avui es qui te millors prespectives electorals. Agradi o no als quatre nens de "papa" que van amb banderes independentistes i que no donen la talla.
ERC + PP = Son el mateix però de diferents extrems. Dos frecasats.
CiU + PSC + EuiA = Desgovern

Anònim ha dit...

En un tema crucial per a Blanes, és on es veu per on trepitja cadascú i de la pasta que està fet, com el tan emblemàtic de l'ampliació del port... esportiu (club de vela i els 4 niños de papá -ara sí- de BCN).
Socialistes, la Proa i PDB, d'acord tots tres a ampliar el port esportiu.
ERC, en canvi, advoca per reorganitzar l'espai portuari de manera ordenada i, a més, marina seca.

Aquest és un exemple clar i palmari de quin peu calça cadascú.

PDB=PSC=especulació=más de lo mismo totxanero multiplicat.
PSC i PDB els mateixos objectius amb diferents collars.

Esquerra marca la diferència, ja que ERC és l'adversari comú (per no dir la bèstia negra) de PSC/PDB.

Si no, ja veureu la campanya, tots contra ERC, tots contra Puig (quan dic "tots", em refereixo a PSC i PDB juntets i agafadets de la maneta).

Anònim ha dit...

L´esquerra fa pena: mireu-vos en Carod fent costat a un President de la Generalitat xarnego, i en Saura jugant als "polis", posant més radars i mossos d´esquadra per tot arreu,la dreta fa fàstic amb el seu discurs retrògrad pseudofeixista de sempre. Així doncs, que ens queda amics? Ens hem de vendre el vot una vegada més als partits "majoritaris" o hem de buscar alternatives d´una vegada i per totes? Es que fóten fàstic ja tots: Marigons, Argemirs, Salmerons, Pepes, Conxites, etc., etc. Canvi JA a Blanes!!!!!!

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!