14.5.07

27-M: el núm. 3 de sa-palomera posa al descobert la traïció de PSC, CiU i EUiA a Blanes, van acceptar en el seu moment desdoblar la N-II pel Vilar






Amb un 4 a 1 a favor de Tordera titula l’edició en paper del nostre diari, en un treball de hemeroteca el tercer butlletí de campanya de les municipals demostra les greus traïcions d’aquests tres partits a la Vila de Blanes.

La reproducció d’alguns diaris amb els seus titulars deixa amb el cul a l’aire el trist paper de Ramon Ramos, Josep Marigó i Argemir González en la defensa dels interessos de la Vila de Blanes.

La seva covardia o les seves vanitats han portat a una complicada situació per evitar que es desdobli la N-II pel Vilar i Sant Daniel, el repàs a la hemeroteca deixa molt clar que l’únic partit polític que si va oposar des d’un principi és Esquerra.

En tot moment Joan Puig i el seu partit han encapçalat amb dignitat la denuncia d’aquesta injustícia perpetrada pels Consellers Nadal (PSC) i Pere Macias (CiU) amb el vist i plau de Ramos i Marigó.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

gracies per la feina, el Vilar si es perd serà per culpa del PSC i CiU. per aixo volen la sociovergencia

Anònim ha dit...

Però jo crec que no es perdrà, perquè encara hi ha possibilitats.

Però el primer pas, i molt important perquè això sigui factible, és que ERC-Blanes aconsegueixi una alta representació, amb més i més de dos regidors, per tal que pugui conformar un govern fort i potent, amb garanties, que lideri el timó de l'Ajuntament de Blanes, que faci front al Conseller Nadal i que li planti cara per tal d'aconseguir donar-li la volta a la situació i girar la truita.

Igual com a Pinya de Rosa, en què molts ho donaven per perdut i al final, gracies a la tenacitat de la Plataforma i la constància en la feina d'Esquerra es va girar la truita i es va guanyar, es va guanyar, es va guanyar, es va guanyar..., ara toca fer pinya amb els que sempre, des del principi, en tot moment i tothora, han defensat El Vilar, a saber: Esquerra Republicana de Catalunya de Blanes.

El dia 27, cal que hi hagi uns resultats esplèndids, històrics per a ERC, i llavors un nou capítol dintre aquest llibre d'història de lluita i esperança col·lectiva es torna a reobrir.

Ànims Esquerra, a per totes, Visca El Vilar i Visca la bona gent de Blanes, blanencs, per sempre!!

Anònim ha dit...

La Plataforma de Pinya de Rosa no és exclusiva d'ERC, deixeu de posar-vos medalles i medalles. Us falta una mica d'humilitat, ja sembleu els supermans de Blanes!salvadors del poble!

Anònim ha dit...

la Plataforma "Salvem Pinya de Rosa" no és exclusiva d'ERC, però si no fos per ERC, no hi hauria hagut Plataforma, perquè, per començar, si en el moment de l'amenaça -el 2003- els terrenys estaven qualificats com a "zona urbanitzable" era "gràcies a" el PSC, que va ser qui, mitjançant l'alcaldessa Dolors Oms (PSC), va requalificar-los de no-urbanitzables a urbanitzables.

PSC, quan esteu a l'oposició aneu de verds i ecologistes, però des que accediu al govern, us transformeu en mers especuladors del sòl, servidors de Nadals matxucadors del Vilar i del medi ambient.

Senyors del PSC,
En canvi, Esquerra, tant quan està a l'oposició, com quan està al govern, vetlla per Pinya de Rosa, El Vilar i Sant Daniel, El Pinar-Delta de la Tordera, Finca Perpinyà com a pulmó de Blanes, planta cara al robarori-extracció de sorra, etcètera...

ERC no és superman, però amb menys mitjans, fa molta més feina a favor del poble que 8, 9 o 10 regidors socialistes que, amb molts més mitjans, a vegades semblen SúperNadals del totxo.

Anònim ha dit...

CiU+ERC=CiRC