21.5.07

27-M: La sociovergència assisteix al sopar gratuït d’Artur Mas

Ahir al vespre tothom que volia sopar gratis podia anar fins un hotel de Blanes, on CiU per tal d’omplir convidava i pagava la factura. El motiu, un acte de campanya de les eleccions municipals amb Artur Mas que mostrava el seu suport al candidat de Blanes.

Malgrat tot el que va sorprendre més entre els periodistes va ser la presencia d’alguns dels empresaris de la construcció que donen suport tant a CiU o al PSC, tot eren rialles i alegries, el que no sabien molts d’ells, és que amics nostres estaven escoltant i van poder percebre clarament l’aposta per un pacte de la sociovergència.

Trias o Marigó, o Marigó o Trias, tant s’ha val si ells poden seguir controlant les coses, aquesta era la conversa, de cap de les maneres volen que Esquerra sigui una força decisiva.

La sociovergència la defensen tots aquells mediocres que no volen que canviïn les coses, i aquí coincideixen, Fèlix Bota, Dolors Oms, i altres vips locals que ahir van assistir al sopar.

Els preocupa a més la campanya dels republicans, innovadora, amb propostes, amb modèstia però amb fermesa, una llista que ha despertat admiració i a la vegada preocupació, i veuen que un cop més Esquerra tindrà encara més força decisiva, l’enquesta de la coalició nacionalista col·locava als republicans com a tercera força i amb possibilitats d’obtenir un quart regidor.

Des de sa-palomera volem evitar la sociovergència que perjudicaria enormement a Blanes, volem que Esquerra sigui més decisiva que mai per què són els únics que tenen les coses clares. Val la pena lluitar per Esquerra, són veritablement coherents.



15 comentaris:

Anònim ha dit...

De veritat, és que teniu molt poca feina. Si voleu us en donc una mica.

Anònim ha dit...

Els que van a sopar de gratis als hotels sí que tenen poca feina.

Quina imatge més tendra, veure la Maria Dolors i altres dirigents socialistes en una acte de Partit convergent fent pinya amb Artur Mas... nada menos que en la recta final de campanya.

Massa complicitats, massa camaraderies i picades d'ullet entre PSC i CiU es veuen darrerament.

Si volem que no es repeteixi més del mateix de CiU+PSC........... haurem de votar la llista renovada i jove d'ERC.

Qui no vulgui que pactin PSC+CiU...... aleshores votem ERC.....

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que hi havia un constructor que habitualment està en els mítings d'Esquerra Republicana. No serà que estàveu preparant la convergència republicana bananera?

Anònim ha dit...

Sou víctimes dels vostres propis blogs. Quant de temps perdut escrivint totes aquestes tonteries i mentides!

Anònim ha dit...

Marc estas ben perdut si vols pactar amb CIU aquests no es el camí bo si tibes tant la corda potser acabarà trecant-se. Saps que el pacte amb ERC es possible per tant no forsis la màquina perque qui garantitza que el pacte tripartit no es tornarà a repetir encara no he vist cap noticia desmentin aquests extrem.

Anònim ha dit...

Fins i tot hi havia la Dolor Oms, vol conservar la cadira, va a la llista socialiste i va al míting de Mas.........

Anònim ha dit...

Com sempre jovesxblanes.blogspot.com porta el camí a seguir als mediocres.
Ens alegra saber que us afecta veure com l'equip de CiU i el seu candidat, en Josep Trias, fan la feina ben feta.
Quin poc rigor que té aquest bloc.
ànims, podeu millorar!

Anònim ha dit...

Com us agrada enganyar a la gent!jajaja
desde el vostre bloc de diari de blanes heu passat per diferents postures.
Primer ereu convergents, després crítics convergents, després apostaveu per un pacte nacional (SEMPRE UTILITZANT EL BLOC PER FER PUBLICITAT D'ERC, tan sols cal veure els enllaços de blocs-jajaja) i ara sou d'ERC.
A que esteu jugant?
Però si esteu pactant el TRIPARTIT!
Millor no jugar amb foc, la ciutadania està cansada del vostre joc brut!
Els únics que no perdeu la butaca durant tres legislatures consecutives sou vosaltres, ERC.

Anònim ha dit...

Ui, ui, ui, si 'jovesxblanes', que és un blog de suport a Josep Trias (CiU) ve aquí a carregar a domicili contra Sa Palomera (ja n'heu vist els comentaris), és que els de jovesxCiUdeBlanes estan intranquils i prefereixen CRITICAR A SAPALOMERA QUE NO PAS A LA SÒCIOVERGÈNCIA.

El problema no és "Sa Palomera". El problema és la sòciovergencia que des de l'ombra i d'esquenes a la gent alguns volen cuinar.

Quina és la millor manera d'evitar que pactin Trias i Marigó, CiU i PSC??

Resposta: votant massivament ERC, per tal que el poble enviï un missatge ben clar als polítics (amb àmplia xifra de vots i regidors republicans) pel qual el poble no vol pactes estranys ni tripijocs d'interessos particulars de les 4 nissagues immobiliàries locals més benestants.

Anònim ha dit...

El que fa pupa de debò als que volen que res no canviï, als que volen continuar fent negocis a costa d'especular, fent malbé el medi ambient, la natura i a costa de perjudicar el nostre poble blanenc amb el totxo infinit, el que fa pupa de debò a les 4 famílies de sempre que es volen repartir el pastís del poble i seguir manegant i tallant el bacallà des de l'ombra, a les 4 famílies del centre que volen seguir remenant les cireres dels assumptes de Blanes, el que fa pupa de debò a la sòciovergència de l'especulació........ és Esquerra Republicana de Catalunya.

Per això i més raons, m'estimo :-) ERC de Blanes.

Anònim ha dit...

Han quedat ben retratats, dirigents socialistes, assistint al sopar d'un acte de partit convergent, d'un acte de campanya de CiU, amb l'actuació estelar, estrella convidada i gomina al pentinat d'Artur Mas.

El que faran i no faran els del PSC per no perdre la cadira, amb el vist-i-plau convergent.

Anònim ha dit...

Sociovergència=mal a Blanes.

vota erc, els únics coherents

Anònim ha dit...

Teniu, els d'ERC (ai, esquerra) molt poca feina si la vostra campanya és carregar contra la resta de partits. El que heu de fer és dir que fareu i deixar els demés. A més si treieu 2 regidors seran molts i com aneu per aquest camí fins i tot els C's us passaran.

Anònim ha dit...

ERC no carrega contra la resta de partits.

El bloc Sa Palomera informa d'un acte de partit convergent de campanya al que van assistir dirigents socialistes!!!

Els blanencs volem saber, abans de votar, si CiU i PSC voleu pactar, i com que veig que és així, em passaré a votar ERC.

Volem transparència i informació (que sembla que és el que a alguns sòciovergents molesta, que els blanencs estiguem informats).

Ànims Sa Palomera.

Anònim ha dit...

Dolors Oms no va assistir a aquest acte. És mentida. Aquesta és la política d'ERC, dir mentides? Sou molt poc rigorosos. Això us desvirtua molt.