18.6.06

Darrera hora Referèndum(2): Ara es l’hora de la veritat, per damunt de tot, la llibertat i la dignitat, tenim el dret de decidir.



Les quatre forces polítiques que d’una manera o altre demanen el si, agraeixen que d’una vegada per totes es tanqui avui aquest referèndum, uns PSC, CiU i IC perquè no s’ho creuen, son coneixedors de les rebaixes de l’estatut i sobretot del finançament i volen acabar la farsa, quan un està en fals, un està incòmode; l’altre el PP que per cert no ha fet campanya ja va guanyar avanç de començar.

La debilitat de bona part de les forces polítiques catalanes ha permès que hagin guanyat, ho veurem amb els estatuts de les Comunitats Autònomes on governen.

Estic a punt d’anar a votar, i m’imagino entrant al col·legi electoral, en primer lloc anar a buscar la papereta de vot, d’un vot afirmatiu, es a dir el vot a l’estatut aprovat pel Parlament de Catalunya, però oh! sorpresa, ni el President de la taula, ni cap dels apoderats em dona resposta, aquesta possibilitat no existeix.

Els ciutadans i ciutadanes del nostre dissortat país no podem votar l’estatut aprovat pel 90% dels diputats i diputades del nostre Parlament..........

Quina democràcia és que no permet votar l’estatut del teu Parlament? Quina democràcia es que el President del país surt el darrer dia de campanya demanant el vot per allò aprovat pel país veí? Quina democràcia es aquella que els mitjans de comunicació silencien els actes d’unes de les opcions? Quina democràcia és que un mitjà de comunicació com La Vanguardia silencià un anunci de la plataforma Economistes pel NO d’una manera barroera? Quina democràcia és aquella que ens amaga la veritat?.

Volem saber la veritat, perquè volem la llibertat del nostre poble, perquè volem tenir dignitat, perquè volem volar lliures el NO més responsable ens espera.

sa-palomera@hotmail.com