21.6.06

Els socialistes gironins enfonsats davant la retirada de Maragall, decepció per l’actitud de Zapatero d’escoltar a Mas.



La noticia filtrada ahir al vespre pel diari que dirigeix el germà del portaveu del govern i líder del socialisme gironí ha caigut com un gota d’aigua freda entre la militància gironina del PSC.

Molts coincideixen, que pot representar un augment del poder dels líders socialistes del Baix Llobregat, veuen en preocupació la pèrdua de presencia dels socialistes gironins en el partit.

Les reaccions dels representants socialistes gironins a les institucions avui, eren un poema, Alex Saex, Montse Palma, els mateixos germans Nadal, Marina Geli, i molts altres pagaven en la seva cara.

A més, tal i com anat tot plegat, es confirmaria, el que el propi Maragall va insinuar, de que en l’acord pel fals estatut Mas-ZP, el primer va demanar el cap del President.

Els més contents de tot plegat sense cap mena de dubte son els sectors de CiU, Madi i cia, s’han sortit momentàniament amb la seva, veuen el camí lliure per les seves ambicions polítiques.

La trista renuncia del President de la Generalitat es una mes de les patacades que Catalunya rep en pocs dies, la primera la confirmació de la retallada de l’estatut, i la segona la poca fiabilidad del President Zapatero, que no ha tingut escrúpols en oferir a CiU el cap del President.

Aquestes noticies confirmen que ni ZP, ni Mas pensaven en el país quan van negociar les rebaixes a l’estatut, si no amb ells mateixos, des de sa-palomera considerem un trist final polític pel President del nostre país.

“Companys assassinat”, “Pujol amb dignitat”,.. “i Maragall traït pels de sempre, els seus i els altres, un trist final, ho lamentem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

han trait maragall montilla ha jugat i es ambicios.

Anònim ha dit...

Jo penso que Mas és un gran estratega al qual no li ha importat un Estatut a mitjes per tal de recuperar el govern de la Generalitat, primer el partit després Catalunya i Montilla un gran escalador, molt ambiciós. Tots dos has jugat brut amb Maragall i només ha faltat el senyor Zapatero per acabar de lligar-ho tot.

Anònim ha dit...

No volem ni en Pepe ni en Mas com a presidents, No volem una sociovergencia que on els unics beneficiaris seràn els integrants dels propis partits, amb concessions , acces a alts càrrecs ...
Socioconvergencia= Mort de Catalunya com a pais

El primer pas de la Sociovergencia ha estat passar d'un estatut amb cara i ulls a passar a un Estatut de joguina...
kins més vindran...

P.D: El llibre d'en Sanchez Llibre promet molt....

Anònim ha dit...

La Pssoevergència no volia nou estatut o, en tot cas, un miratge com el que s'ha aprovat ara.

Han reventat l'Estatut del Parlament, Esquerra fora del Govern, i el PSC tancat dins del PSOE català.

I ara un espanyol de candidat? Els colons ja són majoria? Els catalans nacionals sóm indis en dissolució?

I sembla que no hi ha reacció dels nacionals catalans.

Els catalans d'Espanya guanyen?

Anònim ha dit...

tenim els resultats de la gran estratègia d'erc de fer president un derrotat Maragall !!!