13.6.06

Especial Referèndum (7). “Càrrecs pel si” i altres obligats a signar i amenaces per aquells que signin pel NO.



L’altre dia una ex consellera de la Generalitat per CiU, molt nerviosa ella, li retreia a un periodista dels pocs mitjans de comunicació que s’han mantingut neutrals en aquesta campanya, el fet que no es mullessin pel si, con feien la majoria de mitjans “seriosos”, Visca la llibertat d’expressió.

Pressions com aquesta estan sent habituals per part dels ideòlegs que defensen el si, com exemple els impulsors de la Plataforma “càrrecs pel si” que encapçalen Rosa Cullell (a sou del Liceu) i Agustí Colomines (Centre UNESCO-Catalunya,) aquest últim malbaratant una entitat històrica, votant un estatut que li impedeix tenir veu pròpia a l’organització, aviat farà com el seu ídol, “l’Artur” que es carrega amb l’estatut les seleccions catalanes i es passa a defensar Espanya; Agustí, quan canviares Unesco-Catalunya per Espanya?

A Girona no podia ésser menys i també han nascut “Gironins pel càrrec” ciutadans políticament correctes que paguen el peatge imposat, servituds del càrrec, Guillem Terribes (llibreria 22) Antoni Puigvert (immaculat ell, retribuït tertúlia de la Corporació i altres mitjans) Feliu Matamala (històrica llibreria Les Voltes (on estaven els del si quan li volien tancar la llibreria) la històrica i ben posada Natàlia Molero(...) i Narcís Jordi Aragó..... endavant amb la sociovergencia......

Uns pel càrrec, altres sota amenaça de perdre el càrrec, i altres obligats al silenci per conservar el càrrec, demostren tot plegat la fragilitat de la classe política catalana, la tàctica de la por, de les amenaces, la mateixa que farien el dia que per valentia prenguéssim la decisió de d’autodeterminar-nos.

Per dignitat, sou intel·ligents, no tinc cap dubte “càrrecs pel si”, sous coneixedors que hi sortim perdent, que es una estafa, que tot plegat es una traïció al poble de Catalunya, voteu lo que us demana el cor, no la butxaca, tranquils no ho sap ningú, paraula.

1 comentari:

Anònim ha dit...

conec a un d'aquestes patum que ha estat pressionada, que estigui callat, res de donar suport al no.

estan fent llistes negres

juguen brut