23.6.06

Mes crisis als socialistes gironins, ara la Diputació.



Corren temps de crisi al grup socialista de la Diputació de Girona. El recent nomenament de Joan Manel Del Pozo com a Conseller d’ensenyament va obligar a la seva substitució com a diputat i portaveu dels socialistes a la Diputació. Del Pozo ha estat substituït per Joan Pluma, regidor de l’Ajuntament de Girona, veterà en les tasques polítiques de l’Ajuntament i reconegut nadalista.

Durant l’interregne entre Del Pozo i Pluma les tasques de portaveu les va assumir Jordi Gironès, portaveu adjunt i alcalde de Riudarenes. Era públic i notori que Gironès aspirava a ser el nou portaveu a l’ens gironí, però l’aparell nadalista no ho veia igual i va optar per Pluma per a controlar-ho tot directament. Gironès ha quedat tant tocat que ni tant sols es va presentar al darrer Ple de la Diputació en què prenia possessió Joan Pluma. L’escrit de nomenament de Pluma com a portaveu anava signat per tots els diputat del PSC-PSOE....excepte Jordi Gironès.

Però el malestar també s’ha estès a d’altres diputats i diputades socialistes que consideren que es confia poc en la seva feina i que tots els càrrecs important de representació política estan ocupats per gent de l’entorn de Nadal i a més de Girona: Pia Bosch, Josep Quintanas, ara Pluma, en són un bon exemple.

Una diputada socialista a la Diputació va comentar en veu alta després del darrer ple de la Diputació la “gironitis angoixant del PSC. Sembla que no ho sàpiguen que a comarques també hi ha socialistes”

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sense gironitis no hi nadalisme, nomes els hi queda girona, elshan deixat fora del PSC.

anims girones,

Anònim ha dit...

enhorabona, teniau rao, avui el punt ho confirma. endavant