3.6.06

Especial Referèndum(3). Sa Palomera ja ho va avançar, el PP de Girona està pel si (igual que CiU i PSC)



Com ja vam avançar en dies anteriors el PP de Girona està pel si, aquest dijous dos regidors del PP (Teixidor entre ells) de l’Ajuntament de Lloret van votar favorablement la moció a favor de l’estatut retallat de Mas-ZP.

Podem afirmar que el PP es troba mancat d’efectius que estiguin disposats a realitzar campanya pel no, el que demostra la falacia d’aquells que diuen que el No, es votar al PP, no es veritat i la prova la tenen els estudis electorals que prediuen que on el NO tindrà el millors resultats serà en aquells llocs on el PP te els pitjors.

A l’igual que es impossible trobar a comarques gironines algun cartell o acte d’aquells que diuen ésser membres de “la plataforma ciutadans pel si al càrrec”, estan desaperescuts, son invisibles.

Pel contrari si que la Plataforma pel dret a decidir està present a les nostres comarques, aquesta plataforma que va ésser qui va convocar l’exitosa manifestació del 18 de febrer a Barcelona ha programat tot un seguit d’actes amb participació de diferents personalitats que s’han manifestat pel No a les retallades i al pacte de la vergonya.

Recordeu les vostres informacions a: sa-palomera@hotmail.com