15.6.06

Especial Referèndum (11). Un Si comprat i un NO amb llibertat.



Assistim als darrers actes de campanya i veiem amb claredat el tractament sectari que la majoria de mitjans de comunicació fan de la campanya, el darrer cas el tractament del acte central del “càrrecs pel si” primeres pagines informatives d’una noticia que el titular podia be estat essent ecuanims, “la societat civil dona l’esquena al SI”.

En l’acte, si hi havia quelcom, eren els polítics pel si, la societat civil els hi va donar l’esquena, i els altres pocs eren gent amb carnet convergent i socialista.

Preguntes que no poden respondre; Qui pagar la costosa campanya dels “càrrec pel si”? Cobraren els grans mitjans de premsa per repartir la propaganda dels “càrrecs pel si”? a qui representen? val tot pel si? Fins i tot el xantatge i l’amenaça? Per tant poc us veneu Catalunya?.

El proper diumenge el NO serà molt més important del que diuen les enquestes, les bondats que es venen de l’estatut son tant exagerades, son tant batusseres que no s’els creu la gent normal i corrent.

Madi i Pepe Zaragoza han fracassat, la seva estratègia de silenciar l’estafa de l’estatut no ha donat els fruits pensats, tenen preocupació perquè la societat civil malgrat les amenaces, els xantatges i les llistes negres els hi ha donat l’esquena i saben el resultat del NO evita que el procés autonòmic resti tancat.

A l’endemà del 18 de juny, l’estatut ja no ens serveix i ho saben, no han pogut silenciar la dignitat, la llibertat de tot un poble.

Els son els responsables d’aquest fracàs, la historia els jutjarà, i la ciutadania també, han marcat en pròpia porta, son perdedors d’ofici, les noves generacions no ho permetran, faran fora els dèbils d’esperit, incapaços d’il·lusionar, han donat la victòria al PP, mes ben dit li han regalat.