10.6.06

PSC i CiU de Blanes tornen enganyar als veïns de Mas Cremat, en lloc del tanatori i col•loquen un cementiri de cotxes abandonats.




No sabem en que surten beneficiats els veïns d’aquest barri de Blanes en que els hi posin un cementiri de cotxes abandonats en lloc d’un tanatori/crematori que doni servei als ciutadans.

Portar les coses d’amagat, sense explicar-ho als veïns va portar la confusió, però si la solució es la de portar els cotxes abandonats, creiem que encara es pitjor, aquesta problemàtica es culpa de l’ineficacia de la Conselleria de Governació que dirigeix l’inefable Montserrat Tura, son ells qui tenen que donar la solució.

Un cop posats els cotxes, la feina serà el dia que es vulguin treure, creiem que destina un espai per equipaments per aquesta tasca es un greu error, tindrà molt més impacte negatiu pels veïns de Mas Cremat que el propi tanatori.

Tant per condicions medioambientals com paisajistiques la solució adoptada es una enganyifa als veïns de Mas Cremat, dubtem que hagin estat del tot informats.

Amb decisions com aquesta els dos partits impedeixen la construcció d’un equipament que donaria servei als ciutadans i a les famílies, que es una necessitat i que per culpà de la demagògia d’alguns com ha estat CiU, ens quedem sense un servei a les persones molt necessari.

La manca de personalitat de qui dirigeix l’Ajuntament ha permès que CiU es sortís amb la seva, però la sociovergencia els ha acabat descobrint.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Que el cementerio de coches es un gol por la escuadra a Mas Cremat, no hay ninguna duda, pero lo del CREMATORIO, aún lo es mas, y el asunto no esta cerrado porque el Sr. Marigo y sus muchachos,con lo del CREMATORIO, tenian unos beneficios monetarios tampoco hay ninguna duda, y no renunciaran a ello facilmmente.
Lo logico no seria que se buscara un lugar ideal para las dos cosas,con el concenso de todos los grupos municipales, y de esta manera la mayoría de la población saldria beneficiada.
Pero por desgacia de la población los politicos buscan otras cosas.

Anònim ha dit...

El que està clar que entre els de CiU amb demagocia i la manca de criteris del PSC, ens han fotut un gol, un cementiri de cotxes es pitjo que el tanatori,perque a mes el crematori el podria fe qualsevol industrial a la parcela del costat.

Anònim ha dit...

GOOOLLLLLL de Marigo & CIA
el gran jugadon del alcalde hace que dspues de esta impresionante jugada, sea uno de los principales candidatos al titulo de mejor jugador del Mundial....
lo que esta claro que como vecino el proximo año psc ni ciu tendran mi apoyo. YA ESTAMOS HASTA LAS NARIZES D QUE JUEGUEN CON NOSOTROS, antes un crematori k u cementerio cerca d mi casa

Anònim ha dit...

Uf!!!
Aquest ajuntament es pensa que sóm ingenus.Cridem pel no crematori i ens posen un cementiri de cotxes! No hi ha lloc per Blanes, com podria ser la zona industrial, per ubicar tots dos serveis? o és que hi ha un interessos creats per fer-ho tot aquí.
Sr. alcalde, vostè que viu a la zona dels pavos què li sembla que li fecin un crematori al costat de casa seva o, li deixin totes les deixalles dels cotxes?
En Marigó no te nassos per contestar.
Una veina

Anònim ha dit...

aquests d'erc sou uns cracs de veritat, que no governeu vosaltres amb en Marigó ??, que no va ser alcalde, en Marigo, amb els vostres vots??... i sou uns cracs perquè sempre teniu càrrecs però mai preneu cap decisió, fins i tot la oposició sempre surt més cremada que vosaltres, que sempre esteu en el cel de l-equidistància ...., cobreu un sou a final de mes donçs cal guanyar-se'l o preneu decisions o passeu-vos a l'oposició....una mica de dignitat

Anònim ha dit...

Va esser la demagocia de CiU i la por d'alcalde els culpables de l'estafa de mas Cremat, aqui els unics que parlen clar son els d'ERC.

Si la sociovergencia goberna algun dia a Blanes que ens agafin confesats, Trias / Marigo vaya por

Anònim ha dit...

vaya lugar se han lucido! de espaldas a los vecinos. Zona comercial junto a desguaces, esto es una planificación del terreno.

Anònim ha dit...

Com sempre els d'ERC no és mullen per res, els hi encanta llençar la pedra i amagar la ma, els hi encanta anar de víctimes per la vida, però els hi recordo que estan governant i de tant en tant cal mullar-se, si un no es mulla no pot ser criticat i els altres sempre són els dolents.Aquesta postura d'ara si ara no, deixa molt que desitjar.