9.6.06

Especial Referèndum (5). Els defensors del si (PSC, IC i CiU) desmoralitzats; només els partidaris del NO fan campanya activa.



A les comarques gironines podem comprovar aquests dies que els partidaris del si en el referèndum estan desapareguts, pocs actes i poca assistència, poca enganxada de cartells i pancartes, en definitiva estan comprovant el fracàs del projecte d’estatut pactat en Mas i ZP es a dir entre CiU i PSC/PSOE.

Estan veient la manca d’il·lusió que han creat amb la traïció a l’acord del Parlament de Catalunya i comproven com la gent es dona compta d’aquesta estafa perpetrada pels de sempre.

Dins la campanya, qui de veritat vol explicar l’estatut, son la gent partidària del No de veritat (ERC, Plataforma pel Dret a decidir, Diguem NO,) que son els únics que realitzen actes explicatius per tot el territori i son presents malgrat les dificultats en l’encartellat de propaganda.

Un estatut amb una baixa participació i amb NO fort es un missatge a l’espanya actual, un missatge de contesta a un pacte que no serveix ni pel cap de setmana, es un NO al cafè per tots, i en canvi es un si a la llibertat, a la sobirania, es un si a estar preparats per la llibertat.

El Si ja ha perdut, es una opció derrotada, es una opció que ha caducat abans de començar, en canvi el NO es la sobirania, la llibertat, el canvi, es l’aposta d’aquells que estan farts de hipoteques, i de seguir pagant a una Espanya que dia darrera dia demostra que només ens vol per pagar.

Avui No, per demà ésser més lliures.