25.6.06

Pia Bosch, un recanvi per l’alcaldessa Pagans o com aturar a ERC (Cristina Alsina) i CiU (Carles Puigdemont).

Els nomenaments com a candidats a l’alcaldia de Girona de Cristina Alsina (ERC) i Carles Puigdemont (CiU) han dut la preocupació al PSC gironí, consideren que l’actual alcaldessa Anna Pagans no dona la talla per tornar a guanyar.

Consideren que l’augment de vots cap a ERC i CiU pot comportar que per primer cop es percebi que els socialistes poden perdre l’alcaldia; un acord entre les dues forces ampliable a la Diputació de Girona seria una greu pèrdua pels socialistes gironins.

El nerviosisme i el desconcert s’han apoderat del socialisme gironí, els germans Nadal han començat a moure fils, i una de les solucions en que treballen consistiria en nomenar a Pia Bosch (actual delegada de la Generalitat a Girona) com a candidata del PSC per contrarestar la renovació d’ERC i CiU.

El cinisme del Nadalisme no te límits, sense escrúpols per carregar-se a Anna Pagans, sense escrúpols per deixar abandonat al President Maragall quan els barons i capitans socialistes el liquiden, ara preparen el terreny per seguir controlant Girona.

Però aquest cop ho comencen a tenir tot més difícil, per primer cop es comença a percebre que es possible que el PSC perdi l’alcaldia de Girona, per primera vegada Girona pot ésser nacionalista, malgrat l’aposta de Nadal per Pia Bosch.

sa-palomera@hotmail.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Es la primera vegada que el PSC ho te mes complicat, ara que els d'unio estiguin quiets i callats.

Anònim ha dit...

Aquests no tenen escrupols, no hi ha problema, liquidem maragall, liquidem pagans, el que faci falta.

Anònim ha dit...

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/20880

Anònim ha dit...

Estaria fantàstic! Després de 30 anys al poder, això dels socialistes és més aviat una dictatura. Girona necessita un canvi i nomenar en Puigdemont és el millor que han fet mai els de CIU.

Anònim ha dit...

Els socialistes han estat quasi 30 anys al poder a la ciutat de Girona i no tenen ganes de marxar. Són els els que no tenen escrúpols, ferien el que fós per quedar-se 4 anys més. Que no en tenen prou? Girona no pertany a ningú. Fa temps que s'identifiquen amb Girona. GIRONA ÉS MOLT MÉS QUE EL PARTIT SOCIALISTA!!

Anònim ha dit...

una petita curiositat: és veritat que la agans és lesbiana?

Anònim ha dit...

una petita curiositat: és veritat que la `Pagans és lesbiana?