9.6.06

......i CiU histèrica amb l’actitud de Maragall.




El pacte Mas-ZP que dia que passa s’han saben més coses, consistiria per un costat, que governaria la Generalitat el partit amb més diputats i a canvi CiU entraria amb ministres a Madrid.

Per acomplir el primer objectiu Mas necessita que sigui Montilla el candidat, segons els laboratoris d’anàlisis convergents, seria la manera de superar amb claredat als socialistes, Maragall els hi posaria molt més difícil i a més tenen el convenciment de que l’actual President vol reeditar l’acord amb ERC.


La segona part de l’acord es en clau interna, tothom sap la lluita en el si de la coalició nacionalista entre Duran i Mas, seria la manera de tranquil·litzar a la gent d’Unió, que el seu líder tingues una cartera ministerial (exteriors).

Aquesta situació de desconfiança i tensió es pot veure agreujada en un esperat llibre que sortirà desprès del referèndum i que sota el títol “la veritat de l’estatut” ha escrit el veterà diputat d’Unió, Josep Sánchez Llibre (germà del president del Espanyol) .

Segons sembla el llibre explica en pels i senyals la negociació a Madrid, i queda molt clar que el veritable artífex de l’acord per retallar l’estatut ha estat el líder d’Unió, Duran i Lleida que arriba a un acord amb Alfredo Perez Rubalcaba, i que en primera instància es rebutjat per CDC.

L’emprenyada dels democrata-cristians es produeix per què l’entorn de Mas (Madí i cia) el convenç per que s’apoderi de l’acord i aquest per sorpresa de tots s’aprofita del treball, ningú a la foto, només ell.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I ara surten els intelectuals d'esquerra espanyols demanan l'unitat d'espanya, on eren quan ens atacaven els progres, amb aquests van els del si? quina vergonaya...

no per dignitat, butifarra a Espanya