20.6.06

Mundial de futbol i dignitat: Comença a ésser hora de gestos valents com el realitzat pel jugador de hoquei Masoliver.


Definició de botifler, “ja que no tenim seleccions catalanes (jo les he retallat amb l’acord amb Zapatero) vull que guanyi Espanya”. Artur Mas (CiU)

Aquestes declaracions dites en plena campanya del referèndum van passar desapercebudes, però donen sentit a l’actitud de rebaixes que CiU ha realitzat al llarg de la tramitació de l’estatut.



On son els militants de CiU i JNC que varen participar a la campanya de recollida de signatures a favor de les seleccions catalanes? Que opinen quan veuen que el seu líder natural vol que guanyi Espanya? Perquè la renuncia a exercir un dret que tants i tantes catalanes varen defensar?

Ja ni ha prou, no puc anar amb Espanya, en cap dels seus esports, m’agraden molt tots els esports però primer esta la dignitat, si els dirigents esportius espanyols no practiquen la deportivitat, no m’interessen, i a més tenen un veritable problema, com poden practicar l’esport?, si fan trampes.

Sa-Palomera vol recolzar amb tota la seva força l’actitud plena de valentia, de coratge, de deportivitat, que ha comportat el gest del jugador del Barça de Hoquei, Masoliver, en negar-se a jugar amb Espanya.

Com poden amenaçar en aplicar una sanció a una decisió a favor de la llibertat? Com podem amenaçar en aplicar una sanció a una decisió lliure quan aquells que jugant teòricament a defensar una samarreta, cobrant una fortuna, es a dir mercenaris a sou per fomentar un nacionalisme espanyol.

Doncs comença a ésser hora de fomentar i donar ple suport a les decisions lliures i valentes que prenguin els esportistes per no jugar amb un país que practica l’antideportivitat, que te pànic a que Catalunya tingui selecció.

De totes maneres respectem la lliure decisió de cadascú per decidir el que millor cregui.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La majoria dels peixos grossos (dirigents) de CiU són intercanviables amb els del PSC-PSOE i PPC i podrien ser perfectament dirigents d'aquests altres dos partits d'obediència espanyola.

A. Mas=Montilla&JoséZaragoza&Piqué

Tots ells són polítics ESPANYOLS per gust i per ganes.

Encara que en campanya electoral, s'envoltin de màrqueting i fotos amb estelades, Arturo Mas i José Antonio DuranLleida no només no són independentistes, sinó que a més estan EN CONTRA de la independència, fan casus belli actiu i són bel·ligerants contra la independència de Catalunya.

Ara em ve a la memòria les joventuts de CDC (JNC) fent la comèdia de la pancarta al Camp Nou de "Catalonia is not Spain".
Si els de la JNC es creuen la seva pancarta, tenen per màxims dirigents a uns estrangers (o un botiflers).

Mentre Espanya sigui el tap, l'obstacle que impedeix la lliure existència i participació de les seleccions esportives catalanes en competicions internacionals oficials, voldré que aquest causant Espanya perdi fins i tot en els entrenaments.