30.5.06

El ple municipal de Blanes obliga a l’alcalde a adherir-se a la Plataforma Salvem el Vilar i Sant Daniel.




Si ara fa uns dies informaven de l’actitud desconsiderada cap a la Plataforma que va tenir Josep Marigo el diumenge en el paratge del Vilar quan es va negar a signar la seva adhesió, ahir el vespre el ple de Blanes per unanimitat va aprovar la seva adhesió a la Plataforma.



La moció presentada per ERC va comptar amb els vots favorables de tots els grups municipals, però es de destacar el silenci en tot moment del grup socialista, devia ser que van votar a contracor o que tenien por que el Conseller de Política Territorial els crides a l’ordre.

Es sorprenen que davant les afirmacions de Joan Puig, portaveu d’ERC de que mentre el Conseller es reunia més d’una vegada amb l’alcalde de Tordera, es negava a reunir-se amb l’alcalde de Blanes; la resposta per part del PSC va ésser el silenci, es a dir confirmaven les paraules del portaveu republicà?, es veritat que Joaquim Nadal discrimina les visites en funció si diuen si amen?.

Realment sorprenent i lamentable la poca capacitat de direcció que demostra Josep Marigó.

Caldrà esperar com assumeix l’Alcalde esta adherit a una plataforma a la que ell personalment els hi va negar el suport; respectarà la majoria democràtica del ple? o seguirà boicotejant l’acord plenament democràtic?.

Estarem atents a la seva actitud i sa-palomera seguirà denunciant qualsevol actitud negativa i de no compliment dels acords plenaris, Blanes si jugar molt i si Josep Marigó no està capacitat per assumir-ho que ho digui, li donarem el màxim suport.

No al desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara ha signat per obligació, li falta valentia politica per plantar-se als germanets.

Cal esser concrets.

Anònim ha dit...

Li falta valentia i li sobra mala llet